- 30 Aralık 2009
- 23.383
- 92.767
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yaptınız sizBen bu özgüven eksikliği ile şuan xanax içtim bir kutuda diğer ilaacimdan özür dilerimlütfen bana dua edin
Çocuklar olduktan sonra adam şans oyunları oynamaya başlamışböyle yapacaktınız madem keşke korunsaydınız.
Bende böyle düşünüyorum bazen. Kötü muyuz ölümlerini istemekle. Ama bazı yaratıklar ölmeden de çevresi deki insanlara rahat yok. Ağzına sağlık ne güzel söylemişsinNe diyeyim umarım tez zamanda tahtalı köye doğru göçer sen ve çocukların da o varyemezin paralarını çıtır çıtır yersiniz.
Buraya neden yazıyorum çünkü hayatımda ailem eşim arkadaş guvenebilecegim beni anlayabilecek derdime ortak olabilecek hiç kimse yok varlar ama yoklar herşeye yeniden başlamak istedim ama cesaretim yok ozguvenim sıfır anksiyete bozukluğum var tedavi görüyorum ama kimse destek olmuyor iyileşmek istiyorum çevrem bunu batırıyor çıkış yolu bulamıyorum iki bebeğim var biri 2 diğeri 1 yaşında bugün bu akşam herşeyi bitirmek istiyorum