Ölmek istiyorum

hay Allah ya çok kötü oldum üzüldüm. umarım iyidir. ankisiyete o düşünceye sevkeder insanı. gözü bebekleri falan görmez o durumda. off umarım iyidir

Çok sinirlendim sayfaları okuyunca.
Çıkıp yalansa yalan deyin lütfen.
Bunca millet seferber olmuş size laf anlatmaya uğraşmış.

Ben bu özgüven eksikliği ile şuan xanax içtim bir kutuda diğer ilaacimdan özür dilerim :KK43: lütfen bana dua edin
Ne yaptınız siz :( Lütfen iyi bir haber verin.Lütfen kusmuş olun :( Şuan ne yapıyorsunuz ne durumdasınız? Bebeklerinizi sahipsiz bırakmayın lütfen.Bir pislik için kendi hayatınızdan vazgeçmeyin.

Bir haber varmi polisi arayan arkadasa falan geri donus yaptilar mi ki?

Cok uzuldum inanin. Insallah iyisinizdir

İçim ürperdi.. Umarım gerçek değildir bunlar. Böyle burdan birşey yapamamak çok kötü. Sizi hayata bağlayacak şey o çocuklardı, giderken çocuklarınızın hayatından çalarak gitmiş olacaksınız.Dilerim gelirsiniz, ben iyiyim dersiniz...

Çok üzüldüm, iliklerime kadar hissettim korkularını, karanlık düşüncelerini. Aynılarını yaşadım biliyorum. Yalnız değilsin, keşke yetişebilseydim yazabilseydim. Umarım içmemişsindir o ilaçları.

eger sen kendine bunu yaparsan evlatlarin hayatlsri boyunca bi cok kotuluge maruz kalırlar bunu unutma rabbim bu dunyada onlari koruma gorevini sana verdi ben bi ara delirmek üzere olan bi insandım cok kez intihari düşündüm ama oturup mantıklı dusunugumde aslında ölümün hic biseye care olmayacağını anlafim kendine gel lutfen

Ne diyeyim umarım tez zamanda tahtalı köye doğru göçer sen ve çocukların da o varyemezin paralarını çıtır çıtır yersiniz.
Bende böyle düşünüyorum bazen. Kötü muyuz ölümlerini istemekle. Ama bazı yaratıklar ölmeden de çevresi deki insanlara rahat yok. Ağzına sağlık ne güzel söylemişsin

Buraya neden yazıyorum çünkü hayatımda ailem eşim arkadaş guvenebilecegim beni anlayabilecek derdime ortak olabilecek hiç kimse yok varlar ama yoklar herşeye yeniden başlamak istedim ama cesaretim yok ozguvenim sıfır anksiyete bozukluğum var tedavi görüyorum ama kimse destek olmuyor iyileşmek istiyorum çevrem bunu batırıyor çıkış yolu bulamıyorum iki bebeğim var biri 2 diğeri 1 yaşında bugün bu akşam herşeyi bitirmek istiyorum

nerdesin arkadasım bir şey yaz sen nasılsın çocuklar nasıl ,
korkutma bizi

Site yöneticileri bu arkadaşımızın bilgileri yok mu polise bildirseniz hepimiz çok meraktayız . Bogazım düğüm düğüm oldu .

Sevgili anneler belki yeri değil ama genede söylemek istiyorum . Kız çocuklarınızı özgüvenli yetiştirin mutlaka meslek sahibi yapın kadınlar güçlü olmalı, bu olayların önüne ancak biz kadınlar güçlü olursak geçebiliriz. .............

Lutfen bu sekilde dusunup durmayin... Hayat hepimiz icin cok zor maalesef.kimse tam olarak mutlu degil zaten. Hepimizin ayri dertleri var ama olmek istemeyiz. Heleki 2 tane bebeginiz varken. Biliyormusunuz ne kadar sanslisiniz anne olabilmissiniz. Sizin gibi anne olmak isteyen ama olamayan o kadar cok kadim varki, biride ben sahsen.. toplayin kendinizi bir doktora gidin o size yardimci olacaktir zaten.. merak etmyn.

bu kadınların erkek adı altındakı yaratıklardan cektıklerı ne ya
yazık gerçekten cok yazık ınsanın caresızlıge ıtılmesı ,caresızken yanlız bırakılması
umarım öyle bırsey yapmamıştır
yaptıysa aılesı sımdımı destek çıkacak yanı bu kadına
aklım almıyor gerçekten
allahım tüm caresız kadınların yardımcısı olsun

Back
X