Ölmek istiyorum

Sosyal hayatım sıfır, arkadaşım sıfır, işim gücüm yok, sosyal zekam yok, öğlen uyanıp yatana kadar telefonda reels izliyorum. Sanal arkadasım bile yok. Kimse beni istemiyor sevmiyor artık çıldırma noktasına geldim. Yargılayacaklar uzak dursun. Elimden helen her şeyi yapıyorum olmuyor hayatım aşırı stabil hiçbir değişiklik olmuyor , en sıkıcı insanın bile bir iki arkadaşı bir iki meşgalesi var ben sıfırı tükettim. Kimsem yok yeter artık ölmekten korkmuyorum çünkü zaten yaşamıyorum!
İşe gir çalış hem çevren olur hem kendini meşgul eder para kazanirsin

Sosyal hayatım sıfır, arkadaşım sıfır, işim gücüm yok, sosyal zekam yok, öğlen uyanıp yatana kadar telefonda reels izliyorum. Sanal arkadasım bile yok. Kimse beni istemiyor sevmiyor artık çıldırma noktasına geldim. Yargılayacaklar uzak dursun. Elimden helen her şeyi yapıyorum olmuyor hayatım aşırı stabil hiçbir değişiklik olmuyor , en sıkıcı insanın bile bir iki arkadaşı bir iki meşgalesi var ben sıfırı tükettim. Kimsem yok yeter artık ölmekten korkmuyorum çünkü zaten yaşamıyorum!
Eve kapanmak hiçbir şeye çare olmaz. Yaşınızı bilmiyorum ama vakit geçmeden bir plan yapın okul, iş veya belediyelerin ücretsiz sosyal olanakları var.

Aksama kadar telefon bakmak nedir Allah bir gun vermiş en iyi sekilde değerlendirmen lazım hayır yap bir cocuk mutlu et cık dışarı gez dolaş sınav caliş Bu senin hayatın kimse sana acımaz Sen kendini acımazsan Ayrıca bu şekilde ölürsen orada da mutlu olamayacağım belli

Kimsenin sizi sevmesine gerek yok siz kendinizi sevin ve değer verin sabah mesela ilk iş olarak dışarıda bir yürüyüşe çıkın baştan çok zor gelecek ama çıktığınızda dışarıda değişik bir enerji aura var gökyüzüne, doğaya bakarak yürüyün diyeceksiniz ki ben neden bunca zamandır bunu yapmamışım da yatakta yatmışım şuan bir süreç yaşıyorsunuz ve bunalımda gibi duruyorsunuz hayat üzerinize üzerinize geliyor ama şuan bu yaşadığınız durumu atlatırsanız önünüzdeki hayatınıza çok daha güçlenerek çıkacaksınız ve o halinizi görmek için inanın bunu başarmaya değer şu hayat tarzınızdan ders çıkarmalısınız reels videosu izliyorsunuz ama inanın o dijitalleşme var ya fazlası insanı daha da kötü yapıyor şuanki ruh hâlinize sebebiyet vermesinde onun da etkisi var ruhumuz doğadan uzaklaştıkça duvarlar arasında kaldıkça ruhumuz bu hâle geliyor canlılar ile ilgilenin yardıma ihtiyacı olan biriyle ilgilenin o zaman göreceksiniz size nasıl şifa oluyor hiçbir şey yapamasanız bile bir parkta kuşlara yem atın bir serçe onu almaya geldiğinde onu izleyin kediye ufacık bir salam atın ve onu izleyin tefekkür edin bunlar hep insanı yenileyen ruhu besleyen şeyler şimdi diyeceksiniz ki bana bunları yapmak çok zor yataktan çıkamıyorum Bismillah deyip bir iki gün kendinizi zorlayıp çıktığınızda sonra kendiniz isteyeceksiniz. Bir deneyin lütfen hayat başkalarının birilerinin etrafında dönmüyor kendinizi sevdiğinizde dünya size çok daha başka dönecek emin olun.

Kendi agzinla dile getirmissin sabahtan aksama reels izliyorum hayatini ucus moduna almissin okul sa okumalisin işse calismalisin evde oturup telefonla vakit gecirerek 7 ×24 saat sosyalesemezsin ki yeni insa lar keşfet bulursun bir kafa dengi

Evde hımbıl hımbıl durursanız sosyal ortam size gelmez ki. Kac yasindasiniz bilmiyorum ama işe girseniz hayatta bir amacınız olur gelir kaynaginiz olur spora hobilere gezilere bütçe ayirirsiniz. Hem iş hemde sosyal bir çok çevre edinirsiniz. Dışarda akıp giden bir hayat var kaçırmayın

Okudunuz mu? Okumadınızsa açıktan artık ya lise ya üniversite okuyun. Bir meşgaleniz olur.
Hemen devamlı işe giremem derseniz, günlük işler oluyor. Oralara gidin, çalışma ortamı görmüş olursunuz birkaç tanıdık olur ya da devamlı işe girin.
Kimse evde sosyalleşemez zaten.

Belediyelerin ücretsiz kursları oluyor her yaştan insan katılıyor bence bir araştırın bir yerden başlamak lazım veyahut bir işe girin güzel biraz birikim yapın sonrasında çevre edinin her şey para değildir evet günümüzde parasız bir ortama girmek zaman zaman zorlasa da bunun ardına sığınıp eve kitlenmemek kendini daha fazla dibe çekmemek gerekir

Yaşın kaç, mesleğin var mı?

Son düzenleme:
Çoluk cocuk olmazsa evde durmam yahu hergün yürüyüş kahvemi termosa koyar park bağ bahçe gezerim genç olduğunu düşünüyorum hayat cok kısa telefon insanı robotlaştırıyor bazen telefonu saatlerce elime almıyorum bir bakıyorum bütün iş güç bitmiş daha enerjik mutluyum, maneviyata yönel spor yap ve sosyalleşmek içinde birileriyle arkadaş olma su akar yolunu bulur inan yalnız olmamak icin tanıştıgın insanlar sonra saçma sapan patavatsız tipler oluyor o yüzden bunu da at kafanda hergünbir yerlere gidersen zaten enerjine uyan birini tanırsın💕💕

Güzellik sektöründe çalışabilirsin gratis watsons gibi yerlere girmeni tavsiye ederim ilk etapta hem arkadaş edinir sosyal olursun hem bakımlı gittiğin için kendine özgüvenin de yerine gelir artı paran olur bir taşla bir kaç kuş

Back
X