Ölmek istiyorum

Anam gibi oturmuş eve sosyalliğim yok diyo size birsey söyliyimmi aynı durumdayız benimde sosyalliğim yok neden yok biliyormusunuz bakmam büyütmem gereken bana muhtaç 2 evladım var küçükler.. işime geri dönmek için can atıyorum çalışmak demek zaten sosyalleşmek demek kursllar var birsürü genclerin olduğu

Sizin bıktığınız hayata geri dönebilmek için ben gün sayıyorum çoluk çocuk sorumluluğunuz yokken gidin iş bulun insan içine karışın şuan bu haldeyseniz ilerde sorumluluklarınız arttığında intihar mı edeceksiniz ? Kendinize bunu yapmayın çalışmak aktif yaşammak güzeldir gidin tadını çıkarın

Sosyal hayatım sıfır, arkadaşım sıfır, işim gücüm yok, sosyal zekam yok, öğlen uyanıp yatana kadar telefonda reels izliyorum. Sanal arkadasım bile yok. Kimse beni istemiyor sevmiyor artık çıldırma noktasına geldim. Yargılayacaklar uzak dursun. Elimden helen her şeyi yapıyorum olmuyor hayatım aşırı stabil hiçbir değişiklik olmuyor , en sıkıcı insanın bile bir iki arkadaşı bir iki meşgalesi var ben sıfırı tükettim. Kimsem yok yeter artık ölmekten korkmuyorum çünkü zaten yaşamıyorum!
E sabahtan akşama evde oturursan arkadaş sosyal hayat seni gelip bulacak mı? En kötü part time bi işe başla, bi yerden tut hayatı, gerisi gelir

Sosyal hayatım sıfır, arkadaşım sıfır, işim gücüm yok, sosyal zekam yok, öğlen uyanıp yatana kadar telefonda reels izliyorum. Sanal arkadasım bile yok. Kimse beni istemiyor sevmiyor artık çıldırma noktasına geldim. Yargılayacaklar uzak dursun. Elimden helen her şeyi yapıyorum olmuyor hayatım aşırı stabil hiçbir değişiklik olmuyor , en sıkıcı insanın bile bir iki arkadaşı bir iki meşgalesi var ben sıfırı tükettim. Kimsem yok yeter artık ölmekten korkmuyorum çünkü zaten yaşamıyorum!
Çalışırsan arkadaş edinirsin

Depresyondaysan bu tavsiyelerin hicbirini yapamazsin. Once neden bu halde oldugunu bul. Bunu kabullen. Psikologlari izle kendini anlamaya calis. Depresyondayken intihar girisiminde bulunmustum yillar once. Simdi bebisimi emziriyorum. Olseydim bu guzel gunlerimi goremeyecektim...

Yas kac nasıl hic bisey yapmadan hayatınızı devam ettirebiliyorsunuz?Oluyosa öyle valla sanslısınız aksama kadar reels izleyip hayatta kalmak suan lüx cünkü.

yattığın yerden hiç bişey yapamazsın bir hedefin olsun bir hayat amacın ne var öyle herkes yatar video izler ölmek istiyorum der sen bişey yapmazsan kendin için kimse yapmaz arkadaş , iş, para bunlar meyve değil ki ağaçtan koparıp alasın çabalaman lazım

Telefonu bırak dışarı çık. Ölmek çok da kolay değil.

Anam gibi oturmuş eve sosyalliğim yok diyo size birsey söyliyimmi aynı durumdayız benimde sosyalliğim yok neden yok biliyormusunuz bakmam büyütmem gereken bana muhtaç 2 evladım var küçükler.. işime geri dönmek için can atıyorum çalışmak demek zaten sosyalleşmek demek kursllar var birsürü genclerin olduğu

Sizin bıktığınız hayata geri dönebilmek için ben gün sayıyorum çoluk çocuk sorumluluğunuz yokken gidin iş bulun insan içine karışın şuan bu haldeyseniz ilerde sorumluluklarınız arttığında intihar mı edeceksiniz ? Kendinize bunu yapmayın çalışmak aktif yaşammak güzeldir gidin tadını çıkarın

Son düzenleme:
Once kendini sev deger ver, butun gun evde otursan bile kendini ihmal etme sac tirnak bakimini yap moral olur hem kendinle ugrasmak ve emin ol kendini ne kadar bezgin ne kadar yikik hissedersen o enerji insanlara geciyor ve yaninda duracak olanlar bile kaçıyor, kendini seveni deger vereni gorunce insanlar da ayni sekilde deger verip yakinlasiyor. Ve mutlaka is bul ise gir is begenmezlik yapma, isteyken daha iyisini bulursan ona girersin. Kasiyerlik falan carrefour migros gibi marketlerde mesela hem ortam oluyor geyik yapıyorsun is arkadaslarin oluyor hem zaman geciyor illa plazalarda ofislerse calismak zorunda değilsin yeterki mesgalen olsun eline para gecsin.

Back
X