ölmek istiyorum :'(

yavrum ölmek de ne demek Allah Allaaah
sil at bu düşünceleri aklından
bu hep böyledir küçükken şişman olanlar
nedense gen kız olduklarınsa zayıf incecik oluyorlar
sadece dikkat et biraz kendine
henüz gelişim çağında olduğun için öyle katı diyetler falan da yapma
bi diyetisyene görün
kan tahlili falan yaptır belki tiroidlerinde sorun vardır
ne o öyle hemen öleyim
ya aslında yaşın çok çok küçük o yüzden
yanlış yönlendirmek istemem
kesinlikle bi diyetisyene görün derim ben

ölmek lafını aklından çıkar bi kere kilolarına gelince önce kendine güven diyetisyene gidebilirsin petek dinçöz ü hatırlıyor musun senin yaşlarındayken o da intihar etmek istemiş kiloları yüzünden ama bak şimdi fıstık kaydirigubbakcemile2 gibi sende azmedersen zayıflarsın boyunda uzar arkadaş meselesine gelince de daha küçüksün derslerinde başarılı olmaya bak gerisi gelir zaten merak etme :hulya:

SELAM aynen bende sen gibiydim onumde gobekle dolasiyordum 42 giyiyordum ama sonradan bi kg verdim 7 kg hala tam iyi degil kg ama suan herkes iyi oldugumu dusunuyo merak etme yasin daha kucuk verirsin kg ama diyet yapabilirsen tabi daha iyi insanin kendine guveni geliyo canimcim:)

ya arkadaşım senin yaşında böyle düşünceler normal,insan habire takıyor fiziğini,hele millet de laf ederse gözyaşları sel oluyor anlıyorum seni.bak ben kendimden örnek vereyim.13-14 yaşındayken son derece kıllı bir kızdım:kedi: yani aslında o kadar değil ama tenim beyaz tüyler de siyah olunca çok göze batıyordu ve benim bıyıklarım vardı.ohaoldumsmile
neler çektim onlardan jilete vurmaya korktum iyiki de korkmuşum,ağdayı beceremedim.her gece Allah'a dua ederdim sabah bunlar gitmiş olsun diye kafamçokkarıştı
hatta bir gün kütüphanede sorumluyken bir çocukla tartıştım kitaplar yüzünden o da bana "sen önce bıyıklarını kes" dedi hemde arkadaşlarımın önünde.bir hafta kendime gelememiş habire ağlamıştım.böyle milletin laf sokmaları ve alaylarıyla geçti ergenlik.:sinifsinif:
sonra 16 yaşında biri bana iğneli epilasyondan bahsetti babamın hediye ettiği bilezi hiç düşünmeden bozdurup bıyıklarımdan sonsuza dek kurtuldum.ondan sonra da iyice kendime bakmaya başladım.hep en süsülü,en güzel kız oldum okuduğum,çalıştığım yerlerde.bir sürü erkek peşimden koştu.
yani demek isitediğim ergenlik de olur böyle durumlar senin kilon öyle fazla değil şimdi biraz dikkat edersin,spor yaparsın,bu şekilde bile gider kilolar gitmezse de ergenlikten sonra doktor kontrolünde sıkı bir diyete girersin ama bol haraketle kesin gider.sonra bak nasıl bir fıstığa dönüşeceksin,herkes senden bahsedecek.tabi sen de bu günlerin acısını çıkaracaksın.zemuszemus

offf bende ergenlik çağında duba gibiydim resmen lise bitene kadar da öyleydi ne dalga geçerlerdi çok üzülürdüm diyete de dayanamıyordum sonra aman napim bende böyle oluvereyim dedim...lise bitti ben kendiliğimden zayıflamaya başladım görenler inanamadı halada zayıfım bidaha kiloda almadım herşeyi yemememe rağmen ....ergenlik döneminde normal canım bunlar...önemli olan takmamaman emin ol düzelecek ...madem çok takıyorsun az ama sık ye birden ağır diyet uygulama gelişme çağında çok zararlı bir uzmandan yardım alabilirsin ...

Tatlim yasin gectikce o kilolarini zamanla verecegine inaniyorum.
Bak bende tam senin yaslarindayken cok kiloluydum. Arkadaslarimin icinde en kilolu olan bendim.
Cok zayiflamak istiyordum bende inan. Yani seni cok iyi anliyorum. tam 10 sene sonraki halimi, yani simdiki halimi sorarsan 1.63 boyunda 54 kiloyum. Zamanla gidiyor kilolar inan bana.
Sen abur cuburu kes sadece. Bunlari kesersen, inan bana yavas yavas zayiflarsin.

bence de kafana göre diyet yapma. yapacaksan uzman kontrolünde yap ki ergenlikte alman gereken besinlerden mahrum kalmayasın.

onun haricinde diyet yapmasan bile spor yap. vücudunu toparlar, daha zayıf görünürsün.

ayrıca öyle ölmek istiyorum falan diye düşünme. senin yaşındayken kilolu çok güzel arkadaşlarım vardı. hepsi de kendine güveniyordu. ve okulun en yakışıklı çocuklarıyla çıktı bunlardan ikisi..... sen kendini nasıl görürsen insanlar da seni öyle görür. sen bir kendine güven, gerisi çorap söküğü gibi gelir.

cnm hiç üzülme ben de senin durumundaydım zamanla yavaş yavaş veriyorsun ama yapman gereken yediklerine dikkat et akşam yemeğinden sonra abur cubur yeme

ay evt hem şişmandın hem de kıllıydım ama ergenlik gecince bunlarla nasıl mücadele edeceğini daha iyi anlıyorsun şimdi çok şükür atllatım ben de

bu yaşta kendi kafana göre diyet falan yapma...
bende ölmek istiyorum diyince birşey sandım yani...

verirsin bosver ölmene gerek yok bunun icin biraz spor yap

Son düzenleme:

13 yaşında iken biriyle çıkmayı düşünüyorsan ben ölmek istiyorumakannehir

o aldığın kilolar ileride boy olacak dert edecek bir durum yok... sen derslerine yoğunlaş bak nasıl veriyorsun kilolarını:lepi:
18 19 yaşında çok güzel bir genç kız olacaksın. ama şimdi bu konular üzerinde fazla düşünme. herkes o dönemler azıcık fazla kiloya sahip oluyor.

diyet yapacağın zamanlarda gelecek. ama bunun için henüz erkenbayanssulusmile

eğer dengesiz beslenir ,sağlıksız diyetler yaparsan kilolardan kurtulmayı bir kenara bırak sağlığından olursunlmaz:

o yıllarıının kıymetini bilkaydirigubbakcemile5

güzelim sen bırak diyeti miyeti..bu yaşta boğaz tutulamaz.çocuksun sen daha.
SANA TEK ÖNEMLİ TAVSİYEM
spor yap..egzersiz yap..görüceksin sendeki gelişmeyi..
boğazını tutamayanlar için müthiş bir buluştur spor.
madem zayıflamak istiosun uğraş ver..spor yaparak zayıflamanında güzelliği
istediğini yiyosun..kilo almıyosun..
abur cubur çok yağlı şeyler çikolata hariç tabi..
bu yaşta ölmek istiyorum denmez.heleki böyle bi sebep için..
100 kilo olanlar naapsın..beterin beteri var..şükretmesini bilmek lazım...lmaz:​

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey
Alemsin

ne cok fazla ye ne de cok az.cok zayif olmakta birsey degil canim.ben senden farkli olarak cok zayiftim ama simdi 50 falanim.ergenlik cagina girince birden kilo aldim.sende diyeti miyeti bosver derslerini dusun.ilerde yaparsin ama spor yinede onemli bol bol spor yap.

Bebiş , sen otur dersine çalış . Büyüyünce werirsin kiloları . Ayrıca ; burası ablaların kulubü . Kendi yaşıtlarınla dertleş :smiley-cool:

canım,tatlım,bebeğim daha 13 yaşındasın bize göre çok küçüksün önünde kocamaaaaaan bir hayat ver azıcık bi kiloyu dert edip ölecek bir durum yok,ayrıca 13 yaşında erkeklerin senden hoşlanmayacağı düşüncesi ergenliğin verdiği birşey,kendini keşfetmeye başladığın bir yaştasın ve ilgi görmek beğenilmek istiyosun bunlar çok normal herkesin hepimizin yaşadığı şeyler...
20 yaşına geldiğinde şu an senin için hayati önem taşıyan bu konuların o kadar da önemli olmadığını hayatta daha önemli şeyler olduğunu anlayacaksın.
sen şimdi diyet filan düşünme büyüme çağında diyet yapılmaz ille de istiyorsan bir diyetisyenden destek alman şart...
sen şimdi bunları düşünme sağlıklı ve dengeli beslenmeye bak derslerine çalış ilerde genç ve güzel bir kız olacaksın o zaman böyle fiziksel sorunların olursa gerekeni yaparsın ablacım tamam mı?a.s.

tatlim simdi diyet yaparsan gelisemezsin boyun falan uzamaz illa zayiflamak stiyosan aburcuburu kes saglikli beslen yani denendi onaylandi bende hayatta diyet yapamam cok yerim ama yinede zayifim cok takardim kilomu sismanim diye halbuki degilim baktim diyet olmuyo kestim aburcuburu zayifladim biraz sonra ip gibi olunca kendime hic yakistiramadim abur cubura devam ettm

ablaaaam delirdin mı sen?ne ölmesi?daha 13 yasindasin yaa 13 yaşındayken ne bulsam yerdim :)) hicte pişman olmazdım takmazdim o yasta kiloyu mu takicam?
o yaslarda boyum 1,55 falandi herhalde kilom da 70 e yakindi :) topac gibiydim :))) daha sonra regliydi boy uzamasaydı bilmemneydi derken lise 1 de 1,63 boyunda 60 kilo oldum..lise 2 ye gecerkenki yaz bazı sıkıntılar yasadım ve bu sebeple yaz bittiğinde 50-55 kilo arasında gidip geliyordum..sonra 50 de kaldı kilom uzunca bir süre,yaklaşık 4 sene falan 50 kaldım..universitedeyken bir rahatsızlık geçirdim ve 45 kiloya düştüm,1.65 boyunda 45 kiloydum..sonra da o kiloda uzunca bir süre kaldım..şimdi 25 yasında 1,65 boyunda 47 kiloyum :))) 13 yasında 70 e dayanan kız nerdeeeee 25 yasında 47 kilo kız nerdeee sen duşun..ve hayatımın hiç bir döneminde diyet yapmadım..bu tarz seyler birazda genetik..ben bu kiloya sıfır cabayla geldim..ama bir arkadasım hayatı boyunca diyet yaptı ama hala balık etli..
daha çok küçüksün(bunu duymaktan nefret ediyorsun di mı:)) bu yaslarda kilo falan boş seyler çünkü daha vücudun tam anlamıyla şekil almadı..hele bı 18 e gel..kemik yapın otursun,vücudun sekle girsin,o zaman da kilolu olursan diyetisyen e gidersin..sakın ablam sakın diyet yapma..gelişimin durur..aman diyim..o yaslarda ne yesen yanına kar zaten :))) ben o yaslarda cikulata ve koladan cipsten asla vazgecmezdim:) cips yemiyeli yıllar oluyor çikolata da arada bir iste ah ulen bir oturusta büyük boy kalın hamurlu pizza yediğim günler vardı benim..magnum yerdim üstüne yarım ekmek üstüne bı magnum daha..ilk tenefus kumpir yerdim..duşun yani..şimdi nerdeeeeee..
tabiikide sen beni ornek alma :) abartma o kadar ama hiç bir seyden de kendini bu yasta mahrum bırakma..okula evden yemek götür,hem daha sağlıklı olur hemde paran cebine kalır :)) mis gibi annenin yemeklerini yersin,oh miiiisss

bi anda o kadar seyi nasil yedin ablacim benim midem kucuk kucucuk bi kekle doyarim ama her 15dk da bir tikinirim bende boyumu takmistim kafama annem ergenlikte ve sonrasinda uzamazsin d'yodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…