13 yaşındayım 7. sınıfta okuyorum.162 boyum var buraya kadar herşey gayet normal.İşte can alıcı nokta 68,5 kiloyum :gitme: beni görenler 15-16 yaşındayım sanıyolar çok rahatsız oluyorum.Artık kafamı çok taktım kilolarıma.Birinden hoşlandığımda gidip ona söylesem şaka yaptığımı sanıcak mafoldumbenmafoldumben diyet uygulamak istiyorum ama olmuyo annem hep cesaretimi kırıyo yok ben diyet yapamazmışım yok dayanamazmışım babamda boşver diyo ama ben boş veremem ! :umursamaz: bu yaşlarda böyleysem hayatımın sonlarında nasıl olucam acaba merak ediyorum! 13-14 yaş grubundaki elbiseler arkadaşlarıma olurken ben büyük reyonundan 40-42 beden almaktan bıktım !ölmek istiyorummm eyvahedigeldismile:gitme:
ya arkadaşım senin yaşında böyle düşünceler normal,insan habire takıyor fiziğini,hele millet de laf ederse gözyaşları sel oluyor anlıyorum seni.bak ben kendimden örnek vereyim.13-14 yaşındayken son derece kıllı bir kızdım:kedi: yani aslında o kadar değil ama tenim beyaz tüyler de siyah olunca çok göze batıyordu ve benim bıyıklarım vardı.ohaoldumsmile
neler çektim onlardan jilete vurmaya korktum iyiki de korkmuşum,ağdayı beceremedim.her gece Allah'a dua ederdim sabah bunlar gitmiş olsun diye kafamçokkarıştı
hatta bir gün kütüphanede sorumluyken bir çocukla tartıştım kitaplar yüzünden o da bana "sen önce bıyıklarını kes" dedi hemde arkadaşlarımın önünde.bir hafta kendime gelememiş habire ağlamıştım.böyle milletin laf sokmaları ve alaylarıyla geçti ergenlik.:sinifsinif:
sonra 16 yaşında biri bana iğneli epilasyondan bahsetti babamın hediye ettiği bilezi hiç düşünmeden bozdurup bıyıklarımdan sonsuza dek kurtuldum.ondan sonra da iyice kendime bakmaya başladım.hep en süsülü,en güzel kız oldum okuduğum,çalıştığım yerlerde.bir sürü erkek peşimden koştu.
yani demek isitediğim ergenlik de olur böyle durumlar senin kilon öyle fazla değil şimdi biraz dikkat edersin,spor yaparsın,bu şekilde bile gider kilolar gitmezse de ergenlikten sonra doktor kontrolünde sıkı bir diyete girersin ama bol haraketle kesin gider.sonra bak nasıl bir fıstığa dönüşeceksin,herkes senden bahsedecek.tabi sen de bu günlerin acısını çıkaracaksın.zemuszemus
13 yaşındayım 7. sınıfta okuyorum.162 boyum var buraya kadar herşey gayet normal.İşte can alıcı nokta 68,5 kiloyum :gitme: beni görenler 15-16 yaşındayım sanıyolar çok rahatsız oluyorum.Artık kafamı çok taktım kilolarıma.Birinden hoşlandığımda gidip ona söylesem şaka yaptığımı sanıcak mafoldumbenmafoldumben diyet uygulamak istiyorum ama olmuyo annem hep cesaretimi kırıyo yok ben diyet yapamazmışım yok dayanamazmışım babamda boşver diyo ama ben boş veremem ! :umursamaz: bu yaşlarda böyleysem hayatımın sonlarında nasıl olucam acaba merak ediyorum! 13-14 yaş grubundaki elbiseler arkadaşlarıma olurken ben büyük reyonundan 40-42 beden almaktan bıktım !ölmek istiyorummm eyvahedigeldismile:gitme:
13 yaşında iken biriyle çıkmayı düşünüyorsan ben ölmek istiyorumakannehir
o aldığın kilolar ileride boy olacak dert edecek bir durum yok... sen derslerine yoğunlaş bak nasıl veriyorsun kilolarını:lepi:
18 19 yaşında çok güzel bir genç kız olacaksın. ama şimdi bu konular üzerinde fazla düşünme. herkes o dönemler azıcık fazla kiloya sahip oluyor.
diyet yapacağın zamanlarda gelecek. ama bunun için henüz erkenbayanssulusmile
eğer dengesiz beslenir ,sağlıksız diyetler yaparsan kilolardan kurtulmayı bir kenara bırak sağlığından olursunlmaz:
o yıllarıının kıymetini bilkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?