ölmek istiyorum :'(

benimki mide degildi iskembeydi :))) çöp kutusu :))) walla ayı gibi yerdim ayıptır söylemesi :))
hatta erkek arkadasimla çıkmaya başladığımızda 50 kiloydum ve yemek konusunda abarttigim donemdi..tabii benimki sanıyor ki; kız ya az yer..bı gün pizza hut a gittik,kampanya vardı take away alırsan bı pizza bedava..bu gitti kendine ince hamur peynirli sade pizza söyledi,ben kalın hamur bol malzemeli pizza söyledim yanında da 1er litrelik kola..bu benimkinden de yer diye düşünüyor..neyse biz aldık pizzaları oturduk,ben o 1ltlik kolaylara pizzayı yedim..cocuk sok geçiriyordu :))) bir ara arkadaşların arasında adım çıkmıştı :))) yarış yapıyordum erkeklerle resmen :)) hala abarttigim olur :) ama arada :) gecen gün de ayıptır söylemesi iki fındık lahmacun,piyaz,pişmiş soğan,yoğurt ve 2 porsiyon çöp sis yedim :)) benimki alıştı garı ses etmiyor :)) daha ilk porsiyon çöp şişimi bitirmeden ikinciyi söyledim garson bile şaşırdı :)))
ama bak bu kadar yemeye kilo almam..neden?çünkü bütün o kiloları bir anda vermedim,diyetle vermedim..uzuuuun sürede verdigim için çok rahat kilomu koruyabiliyorum..önemli olan kilo vermek değil,verdigin kiloyu korumak..
o kadar çok arkadasım kushan a gitti ki..zayıflama kampına..dünya para verdiler,kilo vermiş olarak dondüler ama 2 ay icinde verdiklerinin kat be kat fazlasını aldılar..

13 yaşında kk da ne işin var ya? üstelik bi de tutup hoşlandığın kişilere açılamıyormuşsun. ne büyük dert! Şaka gibi bu yeni nesil.

Bir uzmana danışman en doğrusu, diyetisyene götürsün annen. Dengeli beslen. boyun yaşına göre çok iyi, voleybol oynayabilirsin. Ya da hoşlandığın diğer sporlar..

O zaman her kilolu olan insan ölmek istesin,olur mu hiç öyle canım aaa lmaz:

Daha hayatının baharındasın...İlerki zamanlarda verirsin belki ama sen şimdiden başla anneni de razı edip.

ahaha ben burger kingin en kucuk hambugerini yedikten sonra patatesler kaliyo 15 dk sonra kske yeseydm diyorum ahh ben boleyim sonradan dank ediyo:icecream:

ya ben anlamadım sen 13 yaşındasınve kilolar yüzünden ölmek istiyon yokkkk daha neler bak okuyunca çok sinirlendim yahu önce boyun iyi ama kilon var önce abur cubura son ver şeker çikolata her sinirlendiginde çikolata yemekten vaz geç mutfakta az vakit geçir üzüldügünde yemek yeme gidecegin yerlere yürüyerek merdiven kulan asansör ve arabalardan uzak dur daha sen çocuksun ya ve orta 2 ye gidiyon ve hoşlanma işine gelince abartma istersen dedimya sen daha çocuksun çocuk ne hoşlanması bu olmaz yaşının kızı ol bol yürü bogazınıda kıs hele bi 17 18 ol bak ince narin dal gibi bir kız olacaksın allahın izni ile hadi şimdi sabahtan başla yürüyüşe

bende size katılıyorum çok yerinde bir yorum alkisalkisalkis

ölmek istiyorum mu çok ayıp allah başka dert vermesin kilolu olabilirsin her insan gibi sık kendini zayıfla
bol bol su iç hareket yap sürekli zayıflarsın canım daha daha yaşın küçük
liseye gidene kadar fıstık gibi olursun canım eminim olumunekankayizsmile

bebeğim bu yaşta ne diyeti.
sen ergenlik çağındasın kilo alman o kadar normal ki hepimiz yaşadık bunları
ama kilolar vucüdünda kalmayacak emin ol
hepsi gidecek gelişimini tamamladıkça
eğer daha bu yaşta bunu sorun edip diyete başlarsan ileri de büyüdüğünde bir iki kilo bile almış olsan hemen diyete sarılacaksın
o kadar rahatsız oluyorsan bol bol yürüyüş yap canım
bu dünyanın sonu değil ki ölmek istiyorsun
geçecek bunların hepsi

Canım yaaaakaydirigubbakcemile3
Nasıl bir ergenlik pskolojisi yaşıyor.
Yaşın o kadar ufakki,şimdi sorunlarını dünyanın merkezi sanıyorsun.
İleride ölmek istemek için çooookk sorunların olacakkaydirigubbakcemile3
Kilo için bunları düşündüğüne,o yaşlara gelince kahkahalarla güleceksin.
Madem bu kadar kafana takıyorsun.
Sen genç bir kızsın,enerjin yerinde,durma spor yap
1 ay düzenli yap bak sporunu nasıl incecik oluyorsun.
Önce bunu dene,sonra yeniden konuşalım olurmuyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…