Fakat sizden ricam daha yaşın qenç amaan erk milleti , yapcak olanlar yorum atmasın lütfen
burda insanlara derdınızı anlatıyorsanız onların yorumlarına siz karar veremezsınız deılmı ?
ne demelıyız yanı sımdı ? ölmek ısıyormuşsun .. çok kolaydı dimi ölmek zaten ..
hey Allahım ya ..
madem o kadar sevıyorsun Seven insan sevdıgıne yalan soylermı ?
söylemez kardeşim ..
söyleyemez .. gerçekten seven insan yalan soyleyemez ..
ha soylemıssın cocukta dogru olanı yapmış cekmıs gıtmış akıllı demek ki ..
yalanların ustune kurulu olan ılıskılerden sağlıklı bırlıktelıkler doğmaz
sen yalan soylemesende onun ıcıne bır kıre kurt dusurmussun .. guvenını suıstımal etmıssın
bıttmış ..
herkez kendı yoluna gıtsın bırak zamana ..
'' olmuyorsa , zorlamıycaksın '' ..
hakkınızda hayrlısı ..
Fakat sizden ricam daha yaşın qenç amaan erk milleti , yapcak olanlar yorum atmasın lütfen
iyi geceler. benim ne aileden sorunum var nede dışardan arkadaslarımdan, benm tek derdim tek sorunum ölme sebebim 'o'ben öyle bir aşka düştümki yüreğime saplanmıs bir kurşn qbi ömür boyu acıtacak icimi . genelde sorunlarımı hic biyere yazmazdım. ilk defa buraya yazıyorum derman arıyorum . Başlayalım konuma, ben aralkta 18 olcam sewqilm ise 22 olcak. bizim ilişkimiz 8 ay öncesnden başladı. o 8 ayda neler oldu neler bitti anlat anlat bitiremem, çok hızlı qelişti aşk hayatımız. aileler biliyo bu kış söz olcaktı felan. benim ondan önceki ilişkilerimde yaşadıklarımı ona anlatmadığım için bana söylemediği tek kelime kalmadı. hep iyii niyetle yaklaştı ama ben korktum onu kaybetmkten korkmusdm :'( . iyi niyetine suistmal edince kötü konusmaya basladı dövme el kalkma olmadı hiç. beni sewio bnde onu sewiorum. çok kkıskanıo beni. evlenmeyi düsündüğümüz icin onun qözünde istediği kız değilim ama vazqecemiorus brbirimizden kmblr benden ck sewiodur . ben çok yalan söyledm ona bu anlatcağğım şeyde haklı olan o . yalanlar söyledm 3 qün önce itiraf ettm bazı seyleri o da bana tamam ayrılmıorum snden sırf doğruyu söyledn die dedi. o qün annesnin yenqesinin yanında cok ezdi beni. hakediomuyum ? hakediorum ama bu özel konumuzu anladmadı yalanımı anlatmıştı sadece. aynı qün evdeyiz barıstık bna qüzl qüzl şeyler söyledi tm yalan yk ben artk k birdaha dedim saklamicam hcbirşeyimi dedim. sorunumus haloldu. fakat... dün :s msnde konusurken birden bana dediki bnden qene sakladığın birşeyler var ve hala söylemiosun hissediorum dio. hisleri ck kuvetli . ama bu sefer qercekten sakladığım birşey yok inanmıo artık yalancı çoban oldum. kurana el basayım qözünün önünde aşkım diorm ama inanmıyo inanmıyo dilimde tüy bitti artık. geceleri ağlarken kalbm acıo ölüorum sanki ck kötü oluorum :'( artk mutlu olmk istiorum. buqun istanbuldan ayrıldı pılını pırtını topladı izmite qitti teyzesinin yanına. dönmücem artk diyo. ayrıldk . ama ben onu cok sewiyorum ya cok sewiyorum aşığım ona oooff (((( telefonda kullanmıyo. evinide arayamıyorum . ne yabcaığımı blmiorum artık. aylardır bu sakladığım şeylerin kahrını çektim . sonunda olan oldu. yalandan bişeymi uydurayım qene evet sakladıım bişey mi var diyim :S ama yok işte yokkk. yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?