ölmek istiyorum.

sinerJim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
182
1
0
İstanbul
iyi geceler. benim ne aileden sorunum var nede dışardan arkadaslarımdan, benm tek derdim tek sorunum ölme sebebim 'o' ben öyle bir aşka düştümki yüreğime saplanmıs bir kurşn qbi ömür boyu acıtacak icimi . genelde sorunlarımı hic biyere yazmazdım. ilk defa buraya yazıyorum derman arıyorum . Başlayalım konuma, ben aralkta 18 olcam sewqilm ise 22 olcak. bizim ilişkimiz 8 ay öncesnden başladı. o 8 ayda neler oldu neler bitti anlat anlat bitiremem, çok hızlı qelişti aşk hayatımız. aileler biliyo bu kış söz olcaktı felan. benim ondan önceki ilişkilerimde yaşadıklarımı ona anlatmadığım için bana söylemediği tek kelime kalmadı. hep iyii niyetle yaklaştı ama ben korktum onu kaybetmkten korkmusdm :'( . iyi niyetine suistmal edince kötü konusmaya basladı dövme el kalkma olmadı hiç. beni sewio bnde onu sewiorum. çok kkıskanıo beni. evlenmeyi düsündüğümüz icin onun qözünde istediği kız değilim ama vazqecemiorus brbirimizden kmblr benden ck sewiodur . ben çok yalan söyledm ona bu anlatcağğım şeyde haklı olan o . yalanlar söyledm 3 qün önce itiraf ettm bazı seyleri o da bana tamam ayrılmıorum snden sırf doğruyu söyledn die dedi. o qün annesnin yenqesinin yanında cok ezdi beni. hakediomuyum ? hakediorum ama bu özel konumuzu anladmadı yalanımı anlatmıştı sadece. aynı qün evdeyiz barıstık bna qüzl qüzl şeyler söyledi tm yalan yk ben artk k birdaha dedim saklamicam hcbirşeyimi dedim. sorunumus haloldu. fakat... dün :s msnde konusurken birden bana dediki bnden qene sakladığın birşeyler var ve hala söylemiosun hissediorum dio. hisleri ck kuvetli . ama bu sefer qercekten sakladığım birşey yok inanmıo artık yalancı çoban oldum. kurana el basayım qözünün önünde aşkım diorm ama inanmıyo inanmıyo dilimde tüy bitti artık. geceleri ağlarken kalbm acıo ölüorum sanki ck kötü oluorum :'( artk mutlu olmk istiorum. buqun istanbuldan ayrıldı pılını pırtını topladı izmite qitti teyzesinin yanına. dönmücem artk diyo. ayrıldk . ama ben onu cok sewiyorum ya cok sewiyorum aşığım ona oooff (((( telefonda kullanmıyo. evinide arayamıyorum . ne yabcaığımı blmiorum artık. aylardır bu sakladığım şeylerin kahrını çektim . sonunda olan oldu. yalandan bişeymi uydurayım qene evet sakladıım bişey mi var diyim :S ama yok işte yokkk. yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar.

Fakat sizden ricam daha yaşın qenç amaan erk milleti , yapcak olanlar yorum atmasın lütfen

Neden yalan söylediniz ki başta yani neyi sakladınız
Neyse bence sakın bir yalan daha söyleyip olmayan birşey için aslında birşey saklıyordum falan demeyin..belli ki güveni sarsılmış ama bemce hiçbirşey yapmadan sabredin bir süre o da kafasını dinlesin..üstüne düşmeyinn

Fakat sizden ricam daha yaşın qenç amaan erk milleti , yapcak olanlar yorum atmasın lütfen

burda insanlara derdınızı anlatıyorsanız onların yorumlarına siz karar veremezsınız deılmı ?

ne demelıyız yanı sımdı ? ölmek ısıyormuşsun .. çok kolaydı dimi ölmek zaten ..
hey Allahım ya ..

madem o kadar sevıyorsun Seven insan sevdıgıne yalan soylermı ?
söylemez kardeşim ..
söyleyemez .. gerçekten seven insan yalan soyleyemez ..

ha soylemıssın cocukta dogru olanı yapmış cekmıs gıtmış akıllı demek ki ..
yalanların ustune kurulu olan ılıskılerden sağlıklı bırlıktelıkler doğmaz
sen yalan soylemesende onun ıcıne bır kıre kurt dusurmussun .. guvenını suıstımal etmıssın
bıttmış ..
herkez kendı yoluna gıtsın bırak zamana ..

'' olmuyorsa , zorlamıycaksın '' ..
hakkınızda hayrlısı ..

O yalanları söyledin madem, sonra neden açıklıyorsun ki? Bu yapılabilecek en gereksiz davranış olmuş bence. Hani bazı adamlar vardır ya, beraber oldukları insanı aldatıp sonra da bunu itiraf ederler, aynı onun gibi. Ne lüzumu vardı ki... Baştan yalan söylemen büyük hata ama sonrasında bir daha yalan söylememek üzere kendine söz verip devam edebilirdin birlikteliğine. Neyse olan olmuş.

Bence biraz bekle, daha çok yeni. Kafasını toparlasın çocuk biraz, düşünsün, kendi haline bırak. Barışırsınız belki yeniden. Yapacağın bir şey yok artık. Karar onun.

yorum yapmasın dedim dmi :) qit işine ya

madem istiyosun hadi demeyim gençsin unutursun diye zaten dememe gerek yok olacak olan o unutacaksın:) eyy allam bence sen bi git işine..ölmek istiyomuş ne bekliyosun ki bu isteğine destek mi olalım şimdi? haa onu istiyosan da bize ne ki bundan..sen hayatının kıymetini bilmiyosan biz napalım senin hayatını..keyfin bilir hayat senin ister gül gibi yaşa ister sürünerek...

oldu mu istediğin gibi oldu mu?? noolur olsun:))

Bence bir uzmanla konuşmalısın. Biz ne kadar tavsiyelerde bulunsak da yetersiz olur. Yanlış yönlendirmek de tehlikeli olabilir. İlk başta sevdiğin insanı kaybetmemek için geçmişte yaşadığın olayları sevgiline anlatmaya cesaret edememişsin. Bu gayet insani bir şey. Ama arkadaşın senin geçmişte yaşadıklarınla neden bu kadar çok ilgileniyor bunu da anlamış değilim. Gerçekten severse geçmiş önemli olmaz. Sen onun geçmişiyle bu kadar çok ilgileniyor musun ki... O da saygı göstermeli.

Şimdiki olayda sen elinden geleni yapmışsın şimdi top onda. Eğer seni gerçekten seviyorsa sana inanır ve ilişkinize kaldığı yerden devam eder. Şimdiki durumda o kadar yemin ettiğin halde sana inanmıyorsa tavır koyma sırası bence sen de. Kendinden yeterince taviz vermişsin artık bence verme. Gerekli açıklamaları yapmışsın. Anlamıyorsa sorun onda. Son bir kez ona duygularını ve olanları anlatan ve ayrıca ona kırıldığını anlatan bir not yaz ve bekle. Asla geri adım atma. Onu ikna etmek için yalan söylemediğin halde söylemiş gibi davranma. Önemli olan sensin. Belki de bütün hayatını büyük bir aşkla mutlulukla güvenle geçirebileceğin adam o değildir. Kısmetini kapama...Hayatın neler getireceği inan belli olmuyor. Sen sadece sakin ol. İçindeki o güzel aşk sana gerçek aşkını bulduracaktır. Çok mutlu ol.

bence önce bir ' Türkçe ' kursuna gitmelisin 'qene , qün, qüzl ' bu şekilde kelimeler Türkçemizde yok ve 'g' de bir harftir , klavyelere kullanmamız için konulmuş!

ilişkine gelince , bence çocuk biraz kafasını dinlemek istemiş, teyzesine filan gitmesi bence bu demek.
yalan sölemen tabiki bir ilişkiyi en çok yıpratan şeydir, o noktada hatanın farkındasın zaten .
bence senden biraz uzak kalarak yalanlarını biraz sindirmeye çalışacak , unutmaya , affetmeye çalışacak ve dönecek diye düşünüyorum. çünkü ayrılmak istemiyor demişsin , ben de öle hissettim yazdıklarından.
bence biraz bekle , sen de sakinleş , tel.de ulaşamamn bir noktada iyi olmuş hem çocuğun hem senin kafanızı dinlemek açısından.
çocuk bidahaki seni aradığında zaten ya tamamen ayrılırsınız ya da dvam edersiniz, o şu anda bunun kararını vermek için düşünüyor.

ayy ben okurken zorlandım teyzesinin adını adresini biliyosan bilinmeyen numaralar dan öğrenebilirsin belki biraz kendini dinlemeye ihtiyacı vardır biraz zaman ver bakalım nolucak...

Arkadasım sen Turkiye İstanbul'da yasamıyor musun?
Nedir bu yazdıgın yazının rezaleti?
Hayret birsey yani...
Konuna gelince, iliskine sadık kalmamıssın. Basına gelenleri hakediyorsun.

Türkçeyi düzgün kullanamayan bence konu açmasın ..okuma yazma kursu öneriyorum ,aşktan önce size Türkçe lazım.

Ya Allah Ya Muhammet Ya Ali ...................... nasıl konustuğum hakkında beni kimse azarlayamaz. diksiyonumda yazım kurallarımda hepinizden iyi olduğuna eminim. Ben burda kasılarak yazmıorum istediğim şekilde yazıyorum burası paylaşım sitesi istediğim qibi yazarım. bu arada hanqi arkadas söyledi bilmiyorum ama evet oldu canım çok istedin bende kendimi öldürdüm kimsin sen ya ? Bu arada diğer yorum yapan arkadaşlara söylüyorm barıştıkkkk izmite felanda qitmedi qidemezdi zaten . Ok By Konu kilit Lütfen

konu kilit lütfen derken ?
bunu buraya yazmanıza hiç gerek yok.konu sorumlularına yazsanız sanırım kafi gelecektir...
ayrıca öyle ölüyorum diyecek kadar bişeyde yok yani.özellikle mi seçiyorsunuz bu başlıkları Allah aşkınıza?

ben şunu anlamıyorum bu kızın zaten morali bozuk ölmek isteyecek kadar ciddi olduğunu düşündüğü bi şi anlatıyo herkes topa tutmuş...
ya bi onun yerine kendinizi koyun 18 yaşında altı üstü...
insan 18 yaşındayken ne saçmalıkları kafasına takıyo;ki sinerJim in sorunu da küçük bi sorun değil karşınızda orta yaşlı bi kadın değil gencecik bi kız var...

şimdi gelelim sana canım benim sadece otur ve bekle erkek arkın sen de biliyosun ki haklı ne yazıkki ama sen bekleme sürecine gir bi bakalım sonra kafasında oturtsun bişeyleri sonra senle ilgili kararı netleşsin...inşallah geri döner.
Allah yardımcın olsun canım benim...
Hiç kendini kötü günahkar geri dönülemez bi durumda falan da hissetme lütfen...
Allah:
Bana tevbe eden kulumun günahları denizlerin köpüğü kadar da olsa affederim diyor...
Tabii tevbe edip edip edip tekrar bozmamak kaydıyla...
Allah yardımcın olsun tekrardan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…