ölmek istiyorum.

teşekkür ederimm. çok kendni bilmez var bende sayqı qösteremem onlara kusurabkmasınlar . madem yadırgayacaklar neden bu sayfayı qözetliolar anlamıorum :S

Cidden kızlar biraz daha anlayıslı olmaya ve empati yapmaya davet ediyorum sizi.. Kızın moreli bozuk bizlerle paylaşmış öyle yada böyle yazmış.. Sizler hala türkçeyi şöyle kullan,yok efendim q yapma filan diyorsunuz ! Kendinizi onun yerine koyup yorum yapsaydınız cok daha yardımcı olmuş olucaktınız böyle topa tutmak azarlamak yerine.

Şimdi arkadasım sen zaten barıstık demişsin ama ben sana şunu söyleyim erkek arkadasın olduğunda ya baştan söliceksin herşeyini yada bikez söylemediysen ilerde kendini yalancı konumuna düşürmüceksin.

Birde şu var asla bi aşk yüzünden ölmek istemiceksin.Öyle dertler varkiiiiiiiii aklına bile gelmez. Ailenle arkadaşlarınla mutlumusun ?? Mutlusun . Daha ne ? Takma bu kadar herşey olacağına varıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…