ölmek istiyorum

34esra86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
240
0
96
38
İstanbul
yaşadıklarımı anlatamam maddi ve manevi işkence görüyorum babam tarafından gitsem olmuyor kalsam ayrı bir dert annem ortalığı toparlamaya çalışıyor ama oda olmuyor yediğimiz lokama bile evde sayılır hale geldi ve babam zengin ama gönlü fakir bugün gün boyu intiharı düşündüm insan diyorki babam bile benden nefret ederken bu hayatta kime güvenebilirmki canım acıyor içim acıyor sevmiyecektin neden çocuk yaptın bugün biraz cevap verdim kendimi anlatmaya çalıştım diye hayırsız evlat oldum ne şansız adamım diye ağlıyor içerde ne yapayım söyleyin nolur yalvarıyorum artık kendi çabamla üniv kazandım türlü bahaneler buldu yollamadı aöf yazıldım bu sene annemin zoruyla dershaneye yolladı ama her ay kavga var evde ben bu ortamda ders çalışamaki iş bulayım ozaman bana adam gibi iş bul diyorum seni çalıştırmam rezil oluruz diyor neden çünki etrafta zengin diye biliniyor ve be çalşırsam millet şok olacak benim kurtuluşum yok hakretler artık zoruma gidiyor kaç yaşıma geldim hala eziliyorum bıktım artık .... lütfen yazarken buda dertmi demeyin anlatamıyor insan kendini bayramda harçlık vermek bile istemiyor elinde olsa harçlık vermemek için elini öptürmeyecek onuda annemin zoruyla veriyor zaten benim ondan istediğim birşeyde yok aslında ama annem dayanmıyor artık okonuşuncada evde kavga çıkıyor bende canımdan beziyorum ....

durumun gercekten cok zor.. böyle babalari anlamiyorum icim parcalandi okurken, madem sevmiyeceksin eziyet ediceksin ne diye cocuk yapiyorsunda hem cocuga hem kendine cektiriyorsun? ;( allahim size yardim etsin, is bul bence kendi ayaklarinin üzerinde durunca ne anneni ne kendini muhtac etme babana.. allah yardim etsin arkadasim

Allah razı olsun bugün kpss girdim umudum orası aöfye de kayıt oldum sabretmekten başka birşey gelmiyor elimden bekliyorum artık umutla sınav sonucunu ...

hayirli baba varmi acaba merak ediyorum varsada cok az sanirim

evet var benim babam mesela Allah razı olsun öğlen yemek yemezdi gerekirse kardeşimi ve beni dersaneye göndermek için.. ben ünideyim kardeşim lisede emekliliği doldu yinede çalışıyo sırf biz okurken zorlanmayalım diye..

desteğiniz için sağolun bazen insan kendini çok yalnız hissediyor işte ozaman herşeyi yapabilecek duruma geliyor öyle bir muamele görüyorsunki bütün suş kendininmiş gibi oluyor...

Back
X