ölmek istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi as25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bekara boşanma kolay gelir derler ama siz bu şekilde dayak yedikten sonra bile nee yapayım diyorsunuz.Resmen adam sizi öldürmeye çalışmış.Diğer konularınızı bilmiyorum ama kesinlikle şiddeti kimse haketmez eğer eşiniz sizi dövecek kadar terbiye etmeye veya hırsını almaya çalışyorsa ne sevgi ne saygı var evliliğinizde.Bence kendinizi ve eşinizide yıpratmayın daha fazla ayrılın.
Ayrılınca ne yapıcam diyeceksiniz ama kadınlar bi erkeğin korumasına ihtiyacı yok erkekler olmadanda biz bireyiz hayatımızı bir erkek üzerine yaratmayalım ve kendinize güvenin.

kusura bakma yorumum sert olacak ama esini hic suclu bulmuyorum...

canım senin yorumların hep sert oluyo zaten alıştım artık bunu da ilk yazımda belirtiştim bu yüzden kusura bakmadım haketsemde kimse kimsenin içini bilemez keşke bunları düşünerek benim psikolojimi düşünerek yorum yapabilsen bana yardımcı olmayı deneyebilsen neler yapmam gerektiğini söyleyebilsen olsun yine de sana saygı duyuyorum:26:

Bekara boşanma kolay gelir derler ama siz bu şekilde dayak yedikten sonra bile nee yapayım diyorsunuz.Resmen adam sizi öldürmeye çalışmış.Diğer konularınızı bilmiyorum ama kesinlikle şiddeti kimse haketmez eğer eşiniz sizi dövecek kadar terbiye etmeye veya hırsını almaya çalışyorsa ne sevgi ne saygı var evliliğinizde.Bence kendinizi ve eşinizide yıpratmayın daha fazla ayrılın.
Ayrılınca ne yapıcam diyeceksiniz ama kadınlar bi erkeğin korumasına ihtiyacı yok erkekler olmadanda biz bireyiz hayatımızı bir erkek üzerine yaratmayalım ve kendinize güvenin.

nereye gideyim peki ailem beni ayrılırsam kabul etmez arkamda değil sokakta mı kalayım en azından ölürsem mezarım olur yerim olur:43:

canım senin yorumların hep sert oluyo zaten alıştım artık bunu da ilk yazımda belirtiştim bu yüzden kusura bakmadım haketsemde kimse kimsenin içini bilemez keşke bunları düşünerek benim psikolojimi düşünerek yorum yapabilsen bana yardımcı olmayı deneyebilsen neler yapmam gerektiğini söyleyebilsen olsun yine de sana saygı duyuyorum:26:

daha onceki acmis oldugun her konuda sana kiskanclik huyundan vazgecmeni soylemistim,
gunahimi aliyorsun,her seferinde sana tekrar ettik kiskanclik yapma cok asiri kiskancsin arkadasim,
sen bu huyundan vazgecmedikce esinden cok siddet gorursun hatta hic saygisi kalmaz sana,
adami cok bunaltiyorsun simdi diger kadinlarin esleri sana sormuyor diye,
esin sormasin mi arkadaslarinin eslerine hal hatir yanlis anlasilacak ne var...

offf offf hiç bilmiyorum nereden başlayacağımı nasıl ona değiştimi göstereceğime hep içime atacağım en sonunda verem olacağım öleceğim yine sonuç ölmek en azından şimdi o acıları yaşamadan ölürüm :43: lütfen bana nasıl davranacağımla ilgili akıllar verin çıkmazlara girdikçe ölmeyi ilaç içmeyi düşünüyorum:43:

ilk olarak aklından ölmek istiyorum kelimesini çıkarmakla başla caım sakın sakın onu düşünme.uzaklaş o düşünceden def et,ölmek ne demek ya:20: eşinle durumunu gözden geçir bu duruma nasıl geldiniz..onun haklı olduğu sebepler ne,sen nelerde haklısın...değişim için adım at.eşini çook seviyorsan sen değiştiğinde onunda değişeceğine inanıyorsan dene en azından.mesela umursama.başkalarını umusama hiç o konulara girme relax ol. rahat bırak,sorma soru didikleme herşeyi..kıskançlıktan ölsen bile ket vur..sen bu kadar kıskançken o sana saygı duymaz aklına bunu getir.sonra beraber güzel bir ortam yarat.kısa bir tatil olabilir evde güzel bir yemek olabilir...bir süre böyle dene..eşinde değişim olursa tatlı tatlı konuşursun.ben eşinizle probleminizin tek bu kıskaçlık kavgalarıyla olduğunu varsayarak bunları yazdım...böyle şeyler dene aklını kullan canım.sen değiştiğini göster bunu hissettir buna rağmen eşin hala sana şiddet uygulayıp o kavga çıkarıyorsa sorun onda zaten

Az önce eski konularına baktım.Canım neler yapmışsın sen öyle tv'de ki kadınlardan bile kıskanmışsın eşini.Dayağı hak ettin demiyorum ama bu sorunları yaşamanız nedeni sensin.Eğer eşin yardım etmezse ailenden yardım iste hemen psikologa git;çünkü durum ciddi ölmek bahsediyorsun.Şuan önemli olan senin ruh sağlığın önce kendi sorunlarını halletmelisin.

nereye gideyim peki ailem beni ayrılırsam kabul etmez arkamda değil sokakta mı kalayım en azından ölürsem mezarım olur yerim olur:43:

Ne yani intihar mı edeceksin o zaman.Kolay olanı seçeceksin.Ölünce ne olacak 40gün yasının tutacaklar sonra herkes hayatına devam edecek.Ama sen hayatına kıydığınla kalacaksın ki bunun dini yönünüde düşünmelisin.Gerçekten çok üzüldüm durumuna kimse dayağı haketmez çünkü.Sende son bi şans ver kendine herşeyi bırak bi oluruna konuşma muhattap olma kıskanma vs. Allah yardımcın olsun
Bide ailen için o kadar katı olma bence hiçbir aile evladını sokakta bırakmaz.
Çocuğun var mı:26:

Othello sendromu buna bir bak internetten

Son düzenleme:
vallahi olay aynen böyle oldu neden ben bu dayağı yedim diyorum kendi kendime:43: ama o medeni gibi konuşmak yerine vurmayı tercih etti bir de okumuş insan ya:43: babadan dayak gördüğü yok canım babası sakin bir insan ailede dayak yok ama niye böyle yaptı hiç anlamadım:43:

bardak dolmuş dolmuş taşmış...
ondan yemişsiniz dayak birikim....
anladıgım kadarıyla ev hanımısınız işiniz olmadıgı için süreklı eşinizi doluyorsunuz parmağınıza...
birde tesettürlüsünüz galıba...acık bayanları cekıcı bulmasından korkuyorsunuz sanırım eşinizin...siz istemeden mı kapandınız?

kendınıze guwenmıyorsunuz gıbı geldı bana sankı o yuzden butun bu kıskanclık?
ya da eşinizin aldatma konusunda onceden sabıkası mı var merak ettım doğrusu?

yarından başlayarak mesela gerçekten kendini sana affettirene kadar konuşma,naz cilve yapar gibi konuşma değil,surat as, ciddi dur konuşma,sana soru sorması haricinde cevap verme...tersleme efendiliğini bozma ama kesinlike güleryüzlü davranma....
gömleğim nerde derse mesela yıkandı de dolapta de...tek kelimelik cevaplarla kestirip at,karşısında iştahla yemek yeme,ya da tv de sevdiğin diziyi izleme,senin üzüntünü hissetmesini sağla istikrarlı bir şekilde. kesinlikle tek çeşit yemek yap. öyle onun için yaşamadığını hissettir. mesela ne mezunusun bilmiyorum ama kendini geliştirmek için ders çalış,kitap oku.
komşuların varsa onlara git, kocana artık aranızın eskisi gibi olmayacağını hissettir, ondan nefret edip sinir dolu cevaplar vermen bile koymaz ama onu umursamaman artık eskisi gibi ilgilenmemen çok koyar.
bunları 1 hafta,2 hafta yapmayı dene bakalım ne oluyor.

canım eşin ne güzel kibar davranıyor. arkadaşlarının eşlerine hal hatır sormak acayip birşey değil ki. diğerleri sormuyorsa o onların kabahati.
düşünsene bir ortama girdiğinde sana birileri nasılsın diye sormaması mı iyi, yoksa halini hatrını sormasımı. sormamış olsa şahsen bana ne kadar kaba biri derim.
eşin görgü ahlak biliyor bu konuda.
ama el kaldırmasını kınadım. bence adamı çok fena sıkmışsın ki bu duruma gelmiş.
boşanmak çözüm değil. annenlede yapamazmışsın. psikoloğa göndermiyorsa kendi kendini iyileştirmen gerek. sonuçta elle tutulur bir yanlış yapmadıktan sonra kocanı ne diye bu kadar kıskanasın ki.

ben bu lafa takıldım açıkçası yani siz eşinize ilgi alaka gösteriyorsunuz o haketmediğini mi düşünüyor? kimseye gereğinden fazla değer verme isteklerimi dert etme falan ne bileyim tuhaf geldi kurduğu cümle... ayrıca açtığınız konulara göz attım da aşırı kıskanç olmanız abartı bir durum kendinize başka uğraşlar bulun Dünya eşinizin etrafında dönmüyor ki belki eşiniz kıskançlıklarınızdan bunaldığı için ilgi alaka istemiyor buda var tabi!

yukarıdaki yorum eski konunuza yaptığım yorum size söylemişim eşiniz verdiğiniz değeri haketmediğini düşünüyor ilgi alakanızdan hoşnut olmaması tuhaf demişim demekki eşinizde en az sizin kadar piskolojik olarak destek almalı diye düşünüyorum kıskançlığınız hastalık derecesine gelmiş takıntı yapmışsınız ama eşinizde zaten bu ilgiyi sevgiyi haketmeyen biri olduğunu sizin boğazınızı sıkarak göstermiş adam sana daha önceden sinyalleri vermiş zaten :31:

canım eşin ne güzel kibar davranıyor. arkadaşlarının eşlerine hal hatır sormak acayip birşey değil ki. diğerleri sormuyorsa o onların kabahati.
düşünsene bir ortama girdiğinde sana birileri nasılsın diye sormaması mı iyi, yoksa halini hatrını sormasımı. sormamış olsa şahsen bana ne kadar kaba biri derim.
eşin görgü ahlak biliyor bu konuda.
ama el kaldırmasını kınadım. bence adamı çok fena sıkmışsın ki bu duruma gelmiş.
boşanmak çözüm değil. annenlede yapamazmışsın. psikoloğa göndermiyorsa kendi kendini iyileştirmen gerek. sonuçta elle tutulur bir yanlış yapmadıktan sonra kocanı ne diye bu kadar kıskanasın ki.

canım tamam kibar da neden bana karşı değil de başka bayanlara kibar bir de bu olayı gülümseyerek anımsıyor ve diyorki sizli bizli konuşuyoruz hoşuna gitmiş gibi düşündüm bende yanlış anladım:43: kendi kendimi nasıl iyileştirebilirim bunu düşünüyorum acaba iyileşir miyim diye 5 senedir iyileşmedi hiçbişey hala aynı noktadayız demek ki:43:

yukarıdaki yorum eski konunuza yaptığım yorum size söylemişim eşiniz verdiğiniz değeri haketmediğini düşünüyor ilgi alakanızdan hoşnut olmaması tuhaf demişim demekki eşinizde en az sizin kadar piskolojik olarak destek almalı diye düşünüyorum kıskançlığınız hastalık derecesine gelmiş takıntı yapmışsınız ama eşinizde zaten bu ilgiyi sevgiyi haketmeyen biri olduğunu sizin boğazınızı sıkarak göstermiş adam sana daha önceden sinyalleri vermiş zaten :31:

peki bu adam ne düşünüyor da bir türlü bu ilgiden memnun değildi hani erkekler ilgi isterdi onu isterdi bunu isterdi benimki niye istemiyo bunu anlamış değilim mutlu olması gerekirsen adam mutsuz oluyo:18: zaten bence o da normal değil konuşmasını bilmiyo :50:

konu sahibi arkadaş haksız olabilir ama bu dayağı hakettiğini göstermez bir adam karısına öl deyip boğazını sıkıyorsa bu o adamında hiç normal olmadığını gösterir bence başka kadınlara kibar olmaya çaba göstereceğine önce eşine karşı kibar olsun bir insan ne kadar da dolsa yaşsa bağırır çağırır 1-2 saatliğine evden çıkar ortamdan uzaklaşır ama şiddet göstermek boğazını sıkmak niyee:50:

sen kıskandıkça o dövüyor, o dövdükçe sen kıskanıyorsun.

ikiniz de sağlıklı davranmıyorsunuz. ya yardım alın, ya boşanın. bu işin sonu kanlı biter.

canım tamam kibar da neden bana karşı değil de başka bayanlara kibar bir de bu olayı gülümseyerek anımsıyor ve diyorki sizli bizli konuşuyoruz hoşuna gitmiş gibi düşündüm bende yanlış anladım:43: kendi kendimi nasıl iyileştirebilirim bunu düşünüyorum acaba iyileşir miyim diye 5 senedir iyileşmedi hiçbişey hala aynı noktadayız demek ki:43:

erkeklerin bazıları öyle be canım. sana bana gelince ayılıkları tutuyor elaleme gelince kırılıp dökülüyorlar.
bu esra erol umut evi açtı ya ordaki psikologları ara yardımcı olurlar. dersin eşim göndermiyor telefonda bilgi verin de yardımcı olun de. ama kendine vurdurtma. gerekirse git şikayet et kocanı.

peki bu adam ne düşünüyor da bir türlü bu ilgiden memnun değildi hani erkekler ilgi isterdi onu isterdi bunu isterdi benimki niye istemiyo bunu anlamış değilim mutlu olması gerekirsen adam mutsuz oluyo:18: zaten bence o da normal değil konuşmasını bilmiyo :50:

çok haklısın hani erkek ilgi alaka sevgi isterdi şımartılmak isterdi !hani hizmet severdi! her dediğine peki denilsin isterdi! bu adam niye bunlardan hoşnut değil? bencede eşin normal değil eski konuda eşinin sana bana ilgi alaka gösterme her dediğimi yapma gibi birşey söylemiş!!! hangi koca böyle bundan mutsuz olurki? senin hatan aşırı kıskanç olman ve sürekli eşine bu konuda hesap sorman :31:

kızlar eşim kaktı hiç konuşmadan yatağına geçti yattı kapıyı da örttü bu yanıma gelip yatma mı demek oluyor daha çok kahroldum hepten beni ölmeye teşvik ediyor zaten bende yanında yatmayacaktım öldürmek isteyen beni yanında istemeyen adamla niye yatayım ki nereye varacaksa varsın o bana yalvarsın:43:

erkeklerin bazıları öyle be canım. sana bana gelince ayılıkları tutuyor elaleme gelince kırılıp dökülüyorlar.
bu esra erol umut evi açtı ya ordaki psikologları ara yardımcı olurlar. dersin eşim göndermiyor telefonda bilgi verin de yardımcı olun de. ama kendine vurdurtma. gerekirse git şikayet et kocanı.

umut evlerinin numarasını veriyorlar mı canım sağol böyle bilgi verdiğin için ama ücretsiz bana telefondan destek verirler miki numaralarına nereden ulaşabilirim nette çıkar mı acaba:18:

Back
X