ölmek istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi as25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ölüm, mezar gibi lafları sil artık canım kafandan. Bu gencecik yaşında, sana öl diyen bir eş için değer mı yani? Hayat her zaman istediğimiz gibi gitmiyor ama bunu değiştirmek senin elinde. Eşine pabucun pahalı olduğunu göster artık. Kıskançlığın had safhada bile olsa belli etme eşine sen kıskandıkça o havalara girmiş. Biraz ağırdan sat kendini, kendine bak, ilgi gösterme ona kendi halinde gayet mutlu olduğunu görsün. Tüm bunları yaptığında aynı terbyesizliğini sürdürüyorsa da kendi yolunu çizmen gerekir.

Ölüm, mezar gibi lafları sil artık canım kafandan. Bu gencecik yaşında, sana öl diyen bir eş için değer mı yani? Hayat her zaman istediğimiz gibi gitmiyor ama bunu değiştirmek senin elinde. Eşine pabucun pahalı olduğunu göster artık. Kıskançlığın had safhada bile olsa belli etme eşine sen kıskandıkça o havalara girmiş. Biraz ağırdan sat kendini, kendine bak, ilgi gösterme ona kendi halinde gayet mutlu olduğunu görsün. Tüm bunları yaptığında aynı terbyesizliğini sürdürüyorsa da kendi yolunu çizmen gerekir.

değmez demi böyle bi adama:43: belki de daha çok sevinir öldüm diye kendi katil olmadı diye:43: benden kurtuldu diye:43:ona bu sevinci mutluluğu haklısınız yaşatmamalıyım kendim mutlu olmalıyım :43: artık bütün şansını kaybetti şeytana yenilmeyeceğim bunu bu sefer başaracağım inşallah:43:

kızlar eşim kaktı hiç konuşmadan yatağına geçti yattı kapıyı da örttü bu yanıma gelip yatma mı demek oluyor daha çok kahroldum hepten beni ölmeye teşvik ediyor zaten bende yanında yatmayacaktım öldürmek isteyen beni yanında istemeyen adamla niye yatayım ki nereye varacaksa varsın o bana yalvarsın:43:

Tavır yaparsa yapsın nereye kadar yapacak ki? Sen gayet kendinden emin ol, öyle ağlamak sızlamakla çözülmez bu iş. Sabah da surat asma ama hiç diyaloğa da girme konuşman gerekirse az ve öz konuş.

bence eşiniz sizden sıkılmış ne saygı kalmış ne de sevgi.kıçını devirip yattıgına uyuduguna göre umrunda olmadıgınız da açıkça görülùyor...bence yaşınız ilerlemedn çocuk sahibi olmadan ve sizi kapı dışarı etmeden hayatınızı ayırın..yoksa üzende siz olursunuz üzülende..maalesef erkekler kıskanılmayı pek sevmezler.hepimizn kocası var ama sizin gibi kıskançlık yapmadık oluruna bırakın saygılar:ssz:

değmez demi böyle bi adama:43: belki de daha çok sevinir öldüm diye kendi katil olmadı diye:43: benden kurtuldu diye:43:ona bu sevinci mutluluğu haklısınız yaşatmamalıyım kendim mutlu olmalıyım :43: artık bütün şansını kaybetti şeytana yenilmeyeceğim bunu bu sefer başaracağım inşallah:43:

Tabi ki başaracaksın canım Allah in izniyle. Ölmek isteyeceğine bol bol dua et Allah in yardimıyla herşey mümkün.
Allah korusun ölsen çok mü kıymetli olacaksın onun gözünde bunları düşün? Sinirlerini harap etme.

umut evlerinin numarasını veriyorlar mı canım sağol böyle bilgi verdiğin için ama ücretsiz bana telefondan destek verirler miki numaralarına nereden ulaşabilirim nette çıkar mı acaba:18:

bildigim kadariyla telefondan yardimci olamiyorlar,cagri merkezleri yokmus,
yuzyuze gorusuyorlar...

sakın gidip af dileme senin bi suçun yok kıskanmak suç dildir.o yaptıgı şeydn pişmanlık duymuyorsa siz hiç duymamalısınız.ayrıca merakettim sizi kırdıgnda yada vurdugunda gelip af dilermi.sizmi gidersinz:44:

Durum 1: Eşinin sana ne yaşarsanız yaşayın şiddet uygulamaya hakkı yok.sinirlendi mi kapıyı çekip çıkabilir biraz yürür kendine gelir ve eve döner,ya da girer bir odaya sakinleşir çıkar.sen ne yaparsan yap sana olan davranışının nedeni olmaz.Senin bunu kendine hak görmen zaten yanlış..
Durum 2: Gelelim sana: Senin durumun kıskançlığı da geçmiş resmen saplantıya paranoyaya dönüşmüş.Sen eşin için mi yaşıyorsun yoksa kendin için mi? zaten eşler arasında ne yaşanırsa yaşansın ayrı odada uyuma ya da aynı yatakta birbirinden uzak yatma olayına tamamen karşıyım.Herşeyden önce özgüvenini yenilemelisin..ve kendi eşine saygı duymayıp kaba davranan ama başkalarının eşlerine ince davranan biri sana şu mesajı veriyordur ''arada sırada gördüğüm insanlar bile senden daha kıymetli ve değerli''.kaldı ki böyle biriyle bir ömür geçmez ama aynısı sen için de geçerli.Evet senden zekisi vardır,senden güzeli ya da daha akıllısı da vardır ama bir tane sen varsın.ve böyle kıskançlıklarla insanları sıkboğaz etmemelisin.sen de onun yaşam hakkını kısıtlıyor nefes almasını engelliyorsun.o gerilimli ortamda belli bir süre daha beraber kalmaya devam ederseniz birbirinizi daha da yıpratırsınız.bir arkadaşın yok mu bir kaç gün gitsen kafa dağıtsan gezsen ..birz o ortamdan uzaklaş bence...
ayrıca misafirlikte eşin başkalarının eşine ince davranıyor kısmındaki kıskançlığın bence eşine yönelik değil o ortamdaki bayanlara yönelik.eğer o ortamdaki eşlerden biri de sanaa aynı şekilde kibar davransaydı ortada bir sorun olmayacaktı bence.ama onların eşleri senle ilgilenmezken senin eşinin başkalarının eşleriyle kibar konuşması senin gözünde diğer bayanları yüceltirken seni daha geri planda bıraktı...burada ilginin başkaları üzerinde olması seni rahatsız etti..

hastalık boyutunda kıskanç bi kadın var ve eşi kendi elleriyle doktora götüreceğine gitmesine bile izin vermiyo.....ben konu sahibini suçlayan yada vazgeç bu huyundan diyen arkadaşlara katılmıyorum....eşinin galiba hoşuna gidiyo biraz bu durum.....bu durumdan rahatsızlık duyan aklı başında bi erkek seni elinden tutar dr. a götürür ve belli bi sonuca ulaşana kadar senin yanında hareketlerine dikkat eder, güvenini sağlamaya çalışır....senin ki bi hastalık ve tamamen kendi çabanla nasihatlerle kurtulacağını hiç sanmıyorum.....:19:

Son düzenleme:
insanlar değişim duygusundan hoşlanmaz.kaçımız hatamızı görüp değitireyoruz ki..değişim korkutur kaldı ki hayatta boşvermişlik vardır.zamanla kişiler çaresizliği öğrenebilir ''ben ne yaparsam yapayım bu kadın değişmez huyu böyleee benim de alıştığım bir düzenim yuvam var böyle gitsin gidebileceği yere kadar '' der..kaldı bi burada iki tarafın da sağlıklı karar verebildiğini düşünmüyorum

yanlış da anlaşılmasın.bizlerin hayatı mükemmel de burda akıl veriyoruz gibi anlaşılmasın sonuçta herkesin hayatında kendince sorunları vardır ve kimsenin hayatını eleştirip yargılamak kimseye düşmez fakat fikir danışıldığı için fikrimi paylaşmak istedim.sonuçta herkes kararsız kalabilir.umutsuz olduğu anlar olur bazen çevresiyle paylaşamadığı şeyleri tanımadıklarıyla konuşmak daha rahatlatır

bence eşiniz sizden sıkılmış ne saygı kalmış ne de sevgi.kıçını devirip yattıgına uyuduguna göre umrunda olmadıgınız da açıkça görülùyor...bence yaşınız ilerlemedn çocuk sahibi olmadan ve sizi kapı dışarı etmeden hayatınızı ayırın..yoksa üzende siz olursunuz üzülende..maalesef erkekler kıskanılmayı pek sevmezler.hepimizn kocası var ama sizin gibi kıskançlık yapmadık oluruna bırakın saygılar:ssz:

Ne gereksiz bi yorum, sizde düşünce saygı bitmiş...bence bu yorumun konu sahibine hiç bi katkısı olmayacağı gibi burda ki kimseninde umrunda olmayacak...bence yaşınız daha fazla ilerlemeden mantıklı yorumlar yapmayı öğrenin yada susun!..bu şekilde üzende siz olursunuz üzülende...bizde yorum yapıyoruz ama bu kadar densizce değil...saygılar!:ssz:

tüm yorumları okumadım ama nacizane bende fikrimi söylemek istiyorum. eşinizin boğazınızı sıkması tabiki kabul edilebilir birşey değil fakat bu aşırı kıskançlık onu çıldırtmışta olabilir. benim abimde evlendiğinde eşine o kadar iyi davranırdı ki eşi de aynı böyle buluttan nem kapar; bize yani annesinin babasının evine yollamaz, ikide bir arar, sık boğaz eder vs. Bir süre sonra abim tırlattı tabi çünkü gerçekten çekilir bir yengem yoktu. Tabi erkek azcık sinirli olunca yengenin tüm suçu görmemezlikten gelinmeye başlandı yani onu bu hale getiren tüm etkenler sıfır sayıldı. Zor zamanlardan geçtiler ama çok şükür yengemiz azcık huyuna, suyuna çeki düzen verince abimde eski sevgisini göstermeye başladı ve çok mutlular. Demek istediğim şu; eğer bu adam senin kıskançlık krizlerinden önce sana iyi davranan biriyse, sorun sende olabilir. Bu aşırı kıskançlıktan kurtulmanın yollarını aramalısın derim ben.

tatlım aslında sen yanlışının farkındasın eşinin davranışı hiç hoş değil ama sürekli kıskanarak adamı çok bunaltmış olabilirsin. keşke olmasaymış ama olmuş.. intihar da ne demek Allah aşkına rica ederim kendine gel... biraz sakinleş kendini toparla. bi kaç gün sessizliğini koru. belki gelir özür diler aslında özür diler ama özür dilerse yada dilemezse yine yaz. el ele verir sana destek oluruz

Evet kıskançlığa devamlı olarak maruz kalmak çıldırtacak kadar kötü birşey.. Hem kıskanana hem karşıdakine hayatı zehir ediyor.

Ama şöyle bir durum var; insan kendi güvenini kendi oluşturur.
Karşıdaki kişi bu kıskançlığa neden oluyor çoğu zaman..
Kadında bunu içinde büyüte büyüte, zamanla hasta olduğunu düşünüyor ki psikoljik sorunlara neden oluyor bu içsesler.

Karşıdaki erkekte ne yaparsa yapsın doğru olduğunu sanıyor, karşısında ki hasta ya öyle yanlış düşünüyor.

Bunu yaşayan arkadaşlarım var; zamanla eşleri en büyük hataları yapsa bile kendilerini suçlamaktan vazgeçmiyorlar.

Hayatınıza son vermeyi düşünmek kadar aklınızı kullanamayacağınızı düşünmüyorum..
Anlık öfke, üzüntü, çaresizlik, gidecek yerinin olmaması yaşattı bu duyguyu size.

Sakinleşince uçup gider bu düşünceler.

İnşaallah aranızdaki bu ikilemler en kısa zamanda çözülür.

eşiniz kendi asaletinden dolayı arkadaş eşlerinin hanımlarını sormuş, ordakiler abaza diye eşiniz onlar gibimi olmak zorunda...
boğazınızı sıkması hiç doğru bir şey değil, ama
adamda zaten bogulmuş, bence sizde onu sıkboğaz etmişssiniz

Neden çalışıp kendi hayatını kurup ayaklarının üstünde durmuyorsun? İlla kocanın yanında veya annenin yanında mı durman gerekiyor? Boşan annenin yanına git iş bul ayrı eve çık. Çok mu zor?Veya adam seni öldürene kadar beklemek daha mı akıllıca bir seçenek?

durum çok zor ama çözümsüz değil....
bu kadar kıskançlık pes diyorum...
yardım al derim bende...

Konu sahibi durumun farlında kıskançlığını yenemiyor bir türlü,eşide bundan son derece rahatsız bunalmış sıkılmış ..

Eşine yaptıklarıda affedilir gibi değil tabi,bunu yapmaya hiç mi hiç hakkı yok elbette..

Yanlız şu varki benim düşüncem,arkadaşta kıskançlığın yanı sıra sürekli eski konusunda belirttiği açık saçık kadın sendromu var..

Eşinin açıklara baktığını ve kendisini aldatabileceğini düşünüyor,açık kadınlarıda potansiyel suçlu gibi görüyor bence..

Gittiği kadın psikolog için böyle düşünmüştü..

Kısasa kısas yenecek bu rahatsızlığını yoksa hayatı hem kendine hemde eşine zindan edecek,kurtulacak bu rahatsızlıktan başka yolu yok bunun..

Back
X