ölmek istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi as25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anladığım kadarıyla eşiniz fazla suçlamıyorsun kendine çok yükleniyorsun... Ne olursa olsun seni dövmeye hakkı yok bir kere dön kendine bak güvenin gelsin yaşın kaç senin ne o eşine çokmu muhtaçsın neyinden ayrılamıyosun... Bir kadın için eşim gelcek benim boğazıma yapışcak bende ölcem öylemi yok ya kocanı bu yaptığna pişman ettir.. Karı koca arasında herşey oluyor ben bazen öyle saçma şeylere kafam takıyorum ki hiç olmadık şey kocam gülüyo geçiyo.. Kocamda aynı şekilde. Hatta geçen misafirlerim geldi hamileyim eve birşey yapamıyorum gelenlere birşeyler hazırladım diye darıldı onlar bana yapılmamış dedi bende güldüm sarıldım ona hayır oda biliyor saçma oldugunu ama yerli yersiz nazım benim kocama geçmiyecekse içimdekini ona söylemiyeceksem ne işe yarıyacak o koca çok merak ediyorum

AS25 rüyamda seni gördüm.
Durumuna üzüldüm.
Kıskançlık krizinin ne demek olduğunu iyi bilirim.
Ama kendini kontrol etmeyi öğrenmen lazım.
Lütfen bunu başar ve kendine çeki düzen ver.
Kocandan umudun varsa:31:

canım nasıl gördün hayır olsun inşallah. sende mi kıskançsın ya da kıskançtın yenebildin mi inşallah kendimi düzeltebilirim:44:

Anladığım kadarıyla eşiniz fazla suçlamıyorsun kendine çok yükleniyorsun... Ne olursa olsun seni dövmeye hakkı yok bir kere dön kendine bak güvenin gelsin yaşın kaç senin ne o eşine çokmu muhtaçsın neyinden ayrılamıyosun... Bir kadın için eşim gelcek benim boğazıma yapışcak bende ölcem öylemi yok ya kocanı bu yaptığna pişman ettir.. Karı koca arasında herşey oluyor ben bazen öyle saçma şeylere kafam takıyorum ki hiç olmadık şey kocam gülüyo geçiyo.. Kocamda aynı şekilde. Hatta geçen misafirlerim geldi hamileyim eve birşey yapamıyorum gelenlere birşeyler hazırladım diye darıldı onlar bana yapılmamış dedi bende güldüm sarıldım ona hayır oda biliyor saçma oldugunu ama yerli yersiz nazım benim kocama geçmiyecekse içimdekini ona söylemiyeceksem ne işe yarıyacak o koca çok merak ediyorum

canım kendime onun için kıymadım zaten kalktım dualar ettim kendime geldim gittim yanına yattım sabah erkenden battaniyeyi almış odaa geçmiş yatmış ne yaparsa yapsın umrumda değil adam resmen beni dövdü diye madalya bekliyor benden hiç umursamadım kalktım kahvaltı hazırladım hiç konuşmadım surat ta yapmadım ama onun için üzülmeyeceğimi bilmesini istedim sonra kahvaltı yaptı o da hiç konuşmadı haber vermeden ben mutfaktayken çekip gitmiş kendi bilir artık bir daha ona bana el kaldırma fırsatı vermeyi hiç düşünmüyorum ben canımı yolda bulmadım kıskancım diye de kendimi şartlandırmayacağım artık bundan sonra böyle yanında yemek dışında çok bulunmayı düşünmüyorum ne hali varsa görsün normalde beni kırınca arar yediğimden içtiğimden bişey anlamıyorum barışalım der özür diler ama sürekli özür sürekli aynı hata ikimizde bir türlü kendimize gelemedik ama artık benim kendime gelme vaktim benim için dua edin ne olur:18:

Psikolog ilaç vermez,sen psikiyatriste gidiyorsun.
Sence özel devlet ayrımı yapabilecek durumda mısın ?
Herhangi birinin yardımına ihtiyacın var kafası az buçuk çalışan komşu teyze bile olur bu?
Sen istikrarla git , kocan bir seferde psikologa gittin diye dövsün nedir yani pavyona mı gideceksin?
Saçma sapan kıskançlıklar yüzünden dayak yiyeceğine hastaneye gittiğin için dayak ye
Sanki kocanın her lafına uyuyorsun da buna uymak kaldı.
Adam beni boğma kıskanma daraltma diyor ,o lafını niye dinlemiyorsun bu kadar koca lafına sadıksan _?

özel devlet ayrımı yapmıyorum zaten canım devlet hastanelerinde iki bişey anlatıyosun olayın derinine konuşarak inmeden antidepresan veriyorlar o da uyku yapıyo kilo yapıyo beynini daha çok dengesizleştiriyormuş orda kapıda bekleyen herkes bundan şikayetçiydi ben istiyorum ki önce benimle uzun uzun konuşulsun yol gösterilsin eğer yine yapamıyorsam ilaç verilsin ama bu antidepresan ilacı olmasın:50: kocamın her lafını dinleyen bir insanım ama iyi olan şeyleri istemiyor farkındaysan benim eşim:18: bence onda da sorun var evlilik terapistini bile kabullenmiyor sen hastasın diyo ama tedavisine bakmıyo elime para geçmeden doktora nasıl gidip para vereyim sende çok ilginçsin :44:

Arkadaşım sana burada hiç kimse yardımcı olamaz.
Adam seni dövmüş ,sen hala yatağına beni almıyor diye kahroluyorsun ?
Adam dövmüş seni dövmüş !
Dayak arsızı derdi annelerimiz bazı çocuklar için sende öyle olmuşsun.
Adam som altından mı yapıldı nedir bu tutkun madem sapık adam madem gözü başka kadınlarda,bırak ayrıl.
Annenin evinden daha az acı çekersin hadi laf söz yerim diyorsun en azından dayak yemezsin.
Adamı kıskanmaktan kendini yemezsin.
Devletin psikloguda mı yok? Bu adam 7/24 evde mi?
Adam evden çıktı mı koş git devlet hastanesine olmuyor mu?
Yok sen çözüm değil mucize bekliyorsun..

canım benim kahrolduğum nokta beni yatakta yanına istemeyişi değildi haklıymış gibi bi de o tavrı yapmasına kahroldum dedim adamın altından falan yapıldığı yok ama ben babamı erken yaşta kaybettim abim erkek kardeşim falan yok hiç erkek arkadaşımda olmadı annem hep bunu yasaklamıştı evlenince hayatıma ilk giren erkek oldu ve ona çok bağlandım resmen görmemişler gibi ama bunu yapmamalıymışım o bunları haetmemiş onu babam abim eşim herşeyim yapmıştım meğer o benim hiçbirşeyimmiş bunu dün gece anladım:43: devletin psikoloğu nerde var yazarmısın onlar ilaç yazan psikiyatrisler:44:

azcık umursamaz olamazmısın?ilgini alakanı başka yöne çevir.senin kadar olmasamda bende kıskancımdır.ama demekki eşim hissetmemiş.bu aralar 1-2 aydır beni kıskandırmaya çalışıo.anlamadım valla.sanırsam 1 ay anneme gittim ondan gibi.başkaları kapıverir hesabı:) ama sorsan kıskanmamı istemez.sende ilgi alakanı başka yöne çevir.dünya onun etrafında dönmüyor.ona yoğunlaştıkça kendini salıyorsun eminim.bak eşin gelip sana bişiler diiicek kıskan diye yine oralı olma.valla 33 haftalık gebeyim hiç kıskanacak halimde kalmadı ama napim yalancıktan telini kurcaladım.sen nekadar üstüne düşersen bunalacak.kendinden uzklaştırıyorsun.

azcık umursamaz olamazmısın?ilgini alakanı başka yöne çevir.senin kadar olmasamda bende kıskancımdır.ama demekki eşim hissetmemiş.bu aralar 1-2 aydır beni kıskandırmaya çalışıo.anlamadım valla.sanırsam 1 ay anneme gittim ondan gibi.başkaları kapıverir hesabı:) ama sorsan kıskanmamı istemez.sende ilgi alakanı başka yöne çevir.dünya onun etrafında dönmüyor.ona yoğunlaştıkça kendini salıyorsun eminim.bak eşin gelip sana bişiler diiicek kıskan diye yine oralı olma.valla 33 haftalık gebeyim hiç kıskanacak halimde kalmadı ama napim yalancıktan telini kurcaladım.sen nekadar üstüne düşersen bunalacak.kendinden uzklaştırıyorsun.

kendime ilgilenecek ne bulabilirim mesela örnekler verir misiniz sizler neler yapıyorsunuz zaten eşim sürekli evde olan biri değil akşam sekizde geliyor onikiye kadar vakit geçirmek istiyordum yemek çay derken ya da biri gelir ya da biz gideriz öyle yani onunla vakit geçirmeyip ne yapabilirim ki acaba :18: elişi falan bilmiyorum üniversite okumaktan hiç el yetenekleriyle uğraşmadım anlamam yani:18: yok asla ne olursa olsun kendimi salmıyorum aksine daha çok kendime bakıyorum inat olsun diye ama o bunu onun için yaptım sanıyo:18:

ben aşıladım ne zaman süslensem bana yapmıosunki biliyorum dio:)) ben herşeyi gerçekten önce kendim için yapıyorum oda bunu çok iyi bilio.kitap okuyabilirsin film izlersin ben bi ara resimle uğraştım karakalem çalışması resim yapabilirsin kendi kendine takı yapmayı öğrenebilirsin.yapacak şey çok ama senin kafanı ne dağıtır ilgini ne çeker en iyi sen bilirsin.bide kendini tutmayı öğrenmelisin.sensiz yapamazki o.bunu kendine öğretmelisin.hiç gitmeyecek gibi konuş ama her an gidecek gibi bak gözlerine.ona alan bırak.herşeyi beraber yapmak zorunda değilsiniz.sonunda kişiliksiz bi adam olur çıkra.ben benden bitaneye daha dayanamam.örn:o enstrüman çalar ben kitap okurum.o onu sevio bende kitap okumayı.ozaman paylaşacak daha çok şey oluo.aynı filmi izleyip ne anlatırki insan.

arkadaşım bugün daha iyi olmana sevindim... tabiki kocanın sana yaptığı affedilemez ama bu evliliği devam ettirmeyi planlyorsan biraz farklı davranmam gerekecek gibi... öncelikle kocanın benle ilgilenme demesine takıldığımı belirtmek isterim.. bence kocan benle ilgilenme derken kıskançlık boyutunda lgilenme demiştir... ona ilgilenmeyi sadece kime baktın kimin eliini sıktın kimle konuştun boyutunda yapıyorsan , bu sevgini gösterme değil sadece kıskannçlık olur... halbuki onun yerine, ikiniz başbaşayken ona sarılsan, iki güzel laf etsen ,sadece onla ve senle alakalı konulardan bahsetsen , bu şekilde ilgilenmeye kocanın hayır diyeceğini sanmıyorum...
sanırım senin sorunun kocana sevgini gösterme şeklinin yanlışlığı...

Senin biran önce çalışman lazım....Eğer ona müsade etmiyorsa dünde söylediğim gibi kitap okumayı dene. İnan çok işe yarıyor. beğendiğin ve sürükleyici bir kitap olmalı.

arkadaşım bugün daha iyi olmana sevindim... tabiki kocanın sana yaptığı affedilemez ama bu evliliği devam ettirmeyi planlyorsan biraz farklı davranmam gerekecek gibi... öncelikle kocanın benle ilgilenme demesine takıldığımı belirtmek isterim.. bence kocan benle ilgilenme derken kıskançlık boyutunda lgilenme demiştir... ona ilgilenmeyi sadece kime baktın kimin eliini sıktın kimle konuştun boyutunda yapıyorsan , bu sevgini gösterme değil sadece kıskannçlık olur... halbuki onun yerine, ikiniz başbaşayken ona sarılsan, iki güzel laf etsen ,sadece onla ve senle alakalı konulardan bahsetsen , bu şekilde ilgilenmeye kocanın hayır diyeceğini sanmıyorum...
sanırım senin sorunun kocana sevgini gösterme şeklinin yanlışlığı...

yok arkadaşım ya eşime senin anlattığın şeyleri yapıyorum hemde isteyerek ve tam da böyle yaparken bu lafı söylemişti sana sarılmadan yatamam demiştim yine aynı şeyi tekrarlamıştı:18:

yok arkadaşım ya eşime senin anlattığın şeyleri yapıyorum hemde isteyerek ve tam da böyle yaparken bu lafı söylemişti sana sarılmadan yatamam demiştim yine aynı şeyi tekrarlamıştı:18:

arkadaşım sana şunu söyleyeyim çok bariz olarak senin sevgin kocanı boğuyor. tamam adamı seviyorsun bu yüzden kıskanıyorsun -tabi işin içinde sizin özgüven eksikliğiniz de varda o konuya hiç girmiyorum- fakat sevginizle ayrıca adamı boğuyorsunuz.

eğer eşinizin böyle davranmasını istemiyorsanız önce onu bu kadar sevmeyi ve boğmayı bırakın. sevseniz de farklı meşguliyetlerle uğraşın bunu göstermeyin. çalışın, hobiler bulun. ne bileyim evde yapılabilcek de bir sürü şey var. kendinize bir hayat edinin. adamı hayatınızın merkezine oturtmuşsunuz ve sevginizle boğuyorsunuz. tabi adam böyle serrt tepki gösterir. yanlış anlamayın elbette size şiddet uygulamaya hakkı yok, ne olursa olsun. ama siz de kendi etkinizi değiştirmezseniz aynı şeyler devam eder.

ha sizin eşinize bağımlılığınızın biraz derin bir şekilde kökleşmiş. böyle önerilerle ne kadar düzelir bilmiyorum. kalıcı bir iyileşme istiyorsunuz ne yapın edin iyi bir psikologa gidin. yoksa ilişkinize daha kötü bir hale gider. eşinizi ikna edin bir şekilde. ya giderim ya da psikolojimin bpzulmasından sen sorumlusun deyin. evet açık açık bunu söyleyin çünkü siz farkında değilsiniz ama zehirli bir sevgiye sahipsiniz. ve bu sevgi sizi tüketiyor.

inşallah bir uzman yardımıyla bu girdaptan kurtulursunuz.

Son düzenleme:
Seninki artık hastalıkk derecesinde olmuşşş canımm ya çok abartmışsınn bencee

Bak benimde bir bayan arkadaşım vardı,giyinmeyi süslenmeyi severr,ama onda hoşuma gitmeyenn davranışlar var ve ben kestimm konuşmayıı

Bunlar kocasıyla gezmeye gitmişler kocasının arkadaşınaa bana diyorkiii,ayyy odaya girince arkadaşlarınn kocalarıı banaa bakıyorrr hepsininn gözüü üstümdeydii,hahhaaha diye gülüyor banaa anlatırkenn

yanii kendinii beğenmişş oluyorrr bu arkadaşımm
ya insan ne bilimm dışarda tanımadığıı erkekkler baksa neyse amaa arkadaş ortamında kocalar içinn böyle deyincee uzakk durmamm lazım diye düşündümm

Seninki artık hastalıkk derecesinde olmuşşş canımm ya çok abartmışsınn bencee

Bak benimde bir bayan arkadaşım vardı,giyinmeyi süslenmeyi severr,ama onda hoşuma gitmeyenn davranışlar var ve ben kestimm konuşmayıı

Bunlar kocasıyla gezmeye gitmişler kocasının arkadaşınaa bana diyorkiii,ayyy odaya girince arkadaşlarınn kocalarıı banaa bakıyorrr hepsininn gözüü üstümdeydii,hahhaaha diye gülüyor banaa anlatırkenn

yanii kendinii beğenmişş oluyorrr bu arkadaşımm
ya insan ne bilimm dışarda tanımadığıı erkekkler baksa neyse amaa arkadaş ortamında kocalar içinn böyle deyincee uzakk durmamm lazım diye düşündümm

Allah'ım!!! nasıl insanlar var?

Ne sanıyor acaba kendini? kendini beğenmişliği de aşmış bu. düpedüz terbiyesiz

arkadaşlar şu an o kadar çaresizim ki ölmek istiyorum şeytana yenilirsem bu benim son sözlerim olabilir o kadar çıkmazdayımki kıskançlığımı yenemiyorum ve ikinci dayağımı da yedim biraz önce eşim beni öldürmek istedi boğazımı çok fena sıktı ölüyorum demeye çalıştım öl dedi belki bazılarınız geçmişimi bilip hakettin diyecek ama sanki ben bu kıskançlık illetinden kurtulmak istemiyor muyum sanıyorsunuz elimde değil yapamıyorum kahrolası çenemi tutamıyorum geçen gün eşimin arkadaşına misafirliğe gittik eşimin arkadaşları ben gittiğimde hoşgeldin nasılsınız demezken eşim arkadaşlarının hanımlarıyla kibar kibar konuşuyor hoşbulduk nasılsınız falan diye aslında bu normal bişey ama ben bunu değil de neden arkadaşları bana o ilgi alakayı göstermezken eşim onların hanımlarına bu kadar değer veriyor kaç gün içimde tutmaya çalıştım bugün güzellikle ifade edeyim derken eşim dayanamıyorum dedi boğazıma sarıldı eşim demek bile istemiyorum artık ondan nefret ediyorum ayrılsam çare olmayacak annemin eziyetinden kurtulamayacağım nereye gideceğim ki en iyisi ölmek belki benden kurtulur biliyorum cehennemde yanacağım intihar edersem ama artık bu evde yaşamak benim için cehennem azabı olacak :43:

canım benim... sana bu şekilde davranan bir adamla aynı evde yaşaman ne kadar doğru?

bir insan kıskanç da olsa, çok kötü bir şey bile yapmış olsa, böyle bir muameleyi görmemeli...

bence senden önce eşinin psikolojik desteğe ihtiyacı var

kendime ilgilenecek ne bulabilirim mesela örnekler verir misiniz sizler neler yapıyorsunuz zaten eşim sürekli evde olan biri değil akşam sekizde geliyor onikiye kadar vakit geçirmek istiyordum yemek çay derken ya da biri gelir ya da biz gideriz öyle yani onunla vakit geçirmeyip ne yapabilirim ki acaba :18: elişi falan bilmiyorum üniversite okumaktan hiç el yetenekleriyle uğraşmadım anlamam yani:18: yok asla ne olursa olsun kendimi salmıyorum aksine daha çok kendime bakıyorum inat olsun diye ama o bunu onun için yaptım sanıyo:18:

hangi okuldan mezunsun?

bence acilen bir iş bul kendine... kendine ait bir çevren olsun, iş arkadaşların olsun.

en son çare olarak da evde yapabileceğin bir iş bul.

erkekler bir süre sonra, çalışmayan eşlerine saygı duymamaya başlayabiliyor. illa eve para getirmen gerekmiyor. ama evin ve eşin dışında bir hayatının olması çok önemli. inan ki eşinin de sana saygısı artacak.

tabii en önemlisi senin kendine güvenin ve saygın artacak

özel devlet ayrımı yapmıyorum zaten canım devlet hastanelerinde iki bişey anlatıyosun olayın derinine konuşarak inmeden antidepresan veriyorlar o da uyku yapıyo kilo yapıyo beynini daha çok dengesizleştiriyormuş orda kapıda bekleyen herkes bundan şikayetçiydi ben istiyorum ki önce benimle uzun uzun konuşulsun yol gösterilsin eğer yine yapamıyorsam ilaç verilsin ama bu antidepresan ilacı olmasın:50: kocamın her lafını dinleyen bir insanım ama iyi olan şeyleri istemiyor farkındaysan benim eşim:18: bence onda da sorun var evlilik terapistini bile kabullenmiyor sen hastasın diyo ama tedavisine bakmıyo elime para geçmeden doktora nasıl gidip para vereyim sende çok ilginçsin :44:

as25 ilginç olan ben mi oldum şimdi?
Yaşadıklarına ve yaşattıklarına dön bir bak bakalım ilginç olan kim?
Google denilen arama motoru elinin altında google'a psiklog psikiyatrist arasında ne fark yazarsan anlarsın.
Devlet hastanelerinde ikiside var.
Senin ilaç yazıyor gönderiyor dediğin psiklog değil.
Devletin psikologu sana ilaç yazmaz,sadece dinler..Bunu araştıracak kadar bile bu işlerle alakan yok.
Kaldı ki tedavi olacaksın vs vs..
Devleti beğenmiyorsun özel pahalı diyorsun sana yardımcı olmaya çalışan birine ilginçsin diyorsun ne diyor acaba faydalanabilir miyim demeden ?
Zerre kadar yardıma ihtiyacın yok,sen yaşadığın hayattan mutlusun.

hem dayak yiyip hem evliliği sürdürmeye çalışan hemcinslerimi anlamıyorum..
ben mi acayipim...?

İlaç kullanman gerekiyorsa tabi ki kullanacaksın bende 1 yıl antidepresan kullandım ölmedim, uyku yapıyorsa dr una söyleyinde değiştiriyor zaten. Bu arada hala psikolog pskiyatrist karıştırıyorsun. Psikiyatriste gittiğinde psikologtan terapi istiyorum dersen seni yönlendirecektir.

Kıskançlığın konusunda akıl veremeyeceğim ama gidip bir darp raporu alsan, şikayet edip kocanın gözünü korkutsan, onun kafasına "hiçbir şart altında seni dövmeye hakkı olmadığı" gerçeğini soksan...Fena olmaz hani.

Back
X