bazı arkadaşlar sadece eleştirmek için yazmış yardıma ihtiyacım olmasaydı sizlere derdimi anlatmazdım bazıları herşeyi anlamak istediği gibi anlıyor nedense
bizim burdaki devlet hastanelerinde psikolog bölümü yok antidepresan kullanan kapıda onca insan vardı ki hepsi şikayetçi bu yüzden kullanmak istemedim ayrıca eşim olacak insan çalışmama izin vermiyor kurslara izin vermiyor bizim ailede çalışmak yokmuş öyle diyorlar kendime meşguliyet arıyorum malesef bulamıyorum katolog falan işlerine girsem onlar için de komşularımız hep yaşlı mühit alacak kimse yok bunu da yapamam şu an düşünüyorum neler yapabilirim diye bu arada üniversite mezunuyum soranlar için yazdım
ben hakaret anlamında ilginçliği de kullanmadım doktor konusunda ilginç olduğunu kastettim bir arkadaşa. google da biliyorum herşeyi de biliyorum psikolog psikiyatris ayrımını da biliyorum sanki bu konularla uğraşmamışım gibi yorum yapılması da beni çok üzdü burada bazılarınız bana yardımcı olcakken beni daha çok üzüyorlar ama hiç kendi sorunlarına bakmıyorlar evet eşimden dayak yedim ama bunun bi,r daha olmaması için sizlerden o an ölmek istediğim için akıl almak istedim amboşanamadığımı da belirttim rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın:26: