ölmek istiyorum:((

Hiç kimse için ölmeye değmez hele böyle iğrenç bir adam için kılını kıpırdatmaya değmez sizin canınız ,çocuğunuzun canı bu kadar ucuz mu? Size bir şey olsa aileniz ne kadar üzülecek onları böyle şeref yoksunu bir adam için üzmeye onların da canını yakmaya değer mi?

Son düzenleme:

canım durumuna cok üzüldüm.eşinde ne kadar iradesizmiş bazı erkekler neden böyle anlamıyorum eşi hamile yaptıgına bak haınımın senin bebegini tasısın sen git elin or... düş kalk...keşke eşini yanlız bırakmasaydın dicem ama annen sonucta yani 1 aylık bi ayrılıkta bunu yapması gerekmezdi sende sen olmayınca neler yaptıgını görmüş oldun seni sevip deger veren erkek 1 yıl görmesin yinede yapmaz. iyiki okuuşsun mesajları..eşin seni iii göndermiş beni deil 1 aylık 1 gece bile göndermez annem 15 dk uzagımda 1 gece kalmamışımdır der sensiz olmaz asla kalamazsın bensiz ....kusura bakma ama bunu hamileyken yapan sonrasını düşünemiyorum igrenc mahluk...yüz verme kendinide üzme öle bi pislik için...muhatap olma

Benim halam eniştem yüzünden daha 1 ay önce kezzap içip intihar etti canım. Üstelik kendisi öğretmen iki evleri var biri halamın üzerine.Bir çok organını aldılar hala serumla besleniyor. Gırtlak gitmiş durumda. Üstelik yeni evli bir kızı var hamile. Onun halini düşün.
Ne oldu biliyor musun iyileşmesi için İstanbula gitmesi gerekiyor. Çok iyi bir doktor bulmuşlar ama doktor 120 Milyar tring para istiyor. Şimdi kendi üzerine olan ev satılığa çıkmış. Halamın eşide ancak bir şartla satarım demiş. Diğer ev bana ait o evde hakkım yok istemiyorum diye bi belge imzalamak şartıyla.
Ne oldu işte gördün mü al sana canlı kanlı örneği.
Olan halama oldu. Emeklerine oldu.
Bu raddeye gelene kadar elinde maaşıyla çıkıp kendi memlektine gelebilirdi.
O nedenle sadece bunu bana nasıl yapar deme. Düşün canım. Annenle babanla konuş büyükler bilirler çoğu şeyi sonrada aldığın kararı kalbine sor.

Kuzenim sevgilisi yüzünden intihar etmeyi denedi biz hastanede günlerce perişan ki. Sevgilisi facede eğlenceli şarkılar paylaşıp kızlarla takıldı. Anan babana yazık diğerkimseye demiyor. Ve inan öyle bşley yapsan o hayatına devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…