• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölmek istiyorum:((

umut_sahili

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
277
281
303
Antalya
Sevdiğim adam için eşim için annesiyle ve kız kardeşiyle birlikte yaşamayı kabul ettim evlendim eve ilk adımımı attım kavga oldu bir daha daa hiçbir zaman mutlu olmadım,psikolojim bozuldu alt üst oldum ama sırf eşim beni ezdirmiyo diye katlandım halende katlanıyordum,hamileyimm 6.ayımdayım ve memleketime geldim burda kendi annem bana daha iyi bakar diyee öyle de oldu annemm sayesinde hamileliğim çok iyi gidiyordu,bayram için eşim yanıma geldii 1 sene olmuştu evleneli ben memlekette olduğum için evlilik yıl dönümümüzü kutluyamadık,dört gözle gelmesini bekledim çok özlemiştik birbirimizi ve güzel bir hafta bizi bekliyordu,sabah kalkıp bebeğimizi görmeye gitcektik doktora telefonun alarmı çaldı kapatmak için kalktım ve içime mi doğdu şeytan mı dürttü giden gelen msjlarını okudum giden msjlarında hep erkekler vardı ama yinede okudum ve bir tanesinee canımla başlayan msjlarr ,halen kötü düşünmedim iş yerinden arkadaşlarına da canım diye hitap ediyo olabilir dedim,ikinci msjda bitanemi görünce o an nasıl düşüp bayılmadım nasıl aklımı kaçırmadım bilmiyorum,eski bir takıntısı olan ve o..rospu olduğunu bildiği bir kızla msjlaşmış ben yokum diye o kızla birlikte olmayı aklından geçirmiş,çok pişman çok ağladı,ne istersen yapmaya hazırım affet vs gibi klasik laflar,ben onun çocuğunu taşırken sırff 1 ay yokum diye ilişki yaşıyamadı diye hemen bi o..r.pu bulmuş ,,o msjları okuduğum günden beri ölüm var aklımda erkeklerden nefret ediyorum uçkuru herşeyin önüne geçen iğrençç yaratıklar..:(((((((((((((((

Kınamıyorum hepimizin başına gelebilir. Hatasız kul yok ama eşiniz biraz iradesiz gibi geldi. Ayrıca o ölsün bitanem sen yaşa kendin için ve bebeğin için ! hamilelik dönemı çok hassas bir dönem erkekler ne yazık kı bu dönem rahat durmuyorlar çocuğum yok ama çevremde çok gördüm :( hakkınızda hayırlısı olsun üzülmeyin lütfen bebiş hisseder ve etkilenir

ne öleceksin ya deli misin,bırak o ölüp ölüp dirilsin.Pislik insanlar.Kocanız da öyle diğeri de.Ne yapmayı düşünüyorsun?

Son düzenleme:
Allah yardimcin olsun cnm, gereksiz insan icin kendini öldürmeye üzmeye degmez. Bazi erkekler böyledir iste meydani bos birakmaya gelmiyorlar az biraz bos kalsalar biseylerle dolduruyorlar. Ben yine de sans verir miydim bilemiyorum. Kendini üzme ve bebegine iyi bak kendini harap etme yavrucak ta kimbilir nasildir simdi karninda. Oda cok etkilenir bu durumda . Kal saglicakla cnm

Sacmalamayin lütfen...ne ölmesi hemde böyle bi degersiz icin...Toplayin kendinizi,hamilesiniz,bebeginizi düsünün onun size ihtiyaci var ve inanin oda siz güc katacak...beraber olmusmu olmamismi,gerci olmadim desede nasil inancaniz,gercekten olmamis olsada düsünüp buna kalkismasi bile igrenc...aklim almiyo vallah,sonrada seytana uydum affet falan filan...ay senin Seytanina...töbe töbe..,Canim sakinlesmeye bak,Bebegini düsün...uzaklas biraz ondan, birak burnu sürtsün,daha cok yalvarsin yakarsin...hatasini iyice bi anlasin...sen kendini ve Bebegini düsün,ailende arkandaysa onlardan destrk al güclü ol, sonra sakin kafayla düsünüp karar verirsin...Nedesek bos,ates düstügü yeri yakar,böylelerini hic affetmiycen ama iste Bi Yuva biBebek bide kahrolasi Ask...Iyice düsün tasin, ama sana ne iyi gelecekse tek ona karar ver...Onun icin yasamaktan vazgec bak kiymetini bilmemis sen sana ne iyi gelecek onu düsünüp karar ver...iyice burnu sürtsünde bidaha aklinin ucundan nile gecemesin böyle bisey eger sans verirsen...Allah yardimcin olsun,Ölümü cikar aklindan aman haaaa Aileni seni sevenleri ve Bebegini düsünki icin ferahlasin...

ne biçim adamlar var ya,sinir oldum.Sen onun çocuğunu taşı o neyin peşinde.Allah ıslah etsin.Çok zor durum tamamen duygularınızı ölçüp tartıp devam etmeniz gerekir istiyorsanız evliliğe:42:

Off canım sen niye ölmek istiyorsun illa biri ölecekse o gebersin
Erkeği bayanı kalmadı bu işin , battı batıyor ortalık
Umarım bebişin ve senin için hayırlı bi karar verirsin
Allah yardımcın olsun

Ne ölmesi canim suan tek dusunmen gereken bebegin onun sana ihtiyaci var kusura bakma ama bi pislik icin olum dusunulmez onu nasil surundururum diye düşünülür

Böyle tür fikirleri aklindan sil. Sizin minik bir bebeginiz olacak, ve size cook ihtiyac duyacak. Ondan haric, size deger vermeyen birisi icin ölmek ne sacma fikir. Siz ilk önce bebegin sagligini ve kendinizi düsünün, ondan sonra karar verirsiniz ne yapacaginiza.

Esinizden uzak durun, yoksa daha cok yipranacaksiniz, ve daha önemlisi, bebegi yansiyacak :(

O olsun PUST! Hamilesin canim onun icin yazdiklarima dikkat edicem. Zaten uzgunsun dahada uzmeye gerek yok! Once allah sonra sen neyin kendin icin iyi oldugunu bilirsin. Ama allaha sukur bak annem baban arkanda neguzel. Kendini toparla ve birak o paramparca olsun PUST.

Pardon da ölüpte cehenneme mi gitmek istiyorsun?

Böyle bir insan için hem fani hayatını, hem de ebedi hayatını yakmaya değer mi?

İntihar etmek, küfre yakın çok büyük bir günahtır.

Şimdi acı hissediyor olabilirsin ama o karnındaki masum doğunca her şeyi unutacaksın. Evlat sevgisi herşeyden üstün derler..

Lütfen böyle saçma düşünceleri aklından çıkart, bol bol dua et rabbe sığın..

Allah yardımcın olsuun..

Hamile olmasam bu kadar zoruma gitmezdi belki üüstelik plansız hamile kaldım en az 2 sene düşümüyordum o kadar istediki bebeği o kadar sevindiki nasıl yaptı aklım almıyor:(

Sevdiğim adam için eşim için annesiyle ve kız kardeşiyle birlikte yaşamayı kabul ettim evlendim eve ilk adımımı attım kavga oldu bir daha daa hiçbir zaman mutlu olmadım,psikolojim bozuldu alt üst oldum ama sırf eşim beni ezdirmiyo diye katlandım halende katlanıyordum,hamileyimm 6.ayımdayım ve memleketime geldim burda kendi annem bana daha iyi bakar diyee öyle de oldu annemm sayesinde hamileliğim çok iyi gidiyordu,bayram için eşim yanıma geldii 1 sene olmuştu evleneli ben memlekette olduğum için evlilik yıl dönümümüzü kutluyamadık,dört gözle gelmesini bekledim çok özlemiştik birbirimizi ve güzel bir hafta bizi bekliyordu,sabah kalkıp bebeğimizi görmeye gitcektik doktora telefonun alarmı çaldı kapatmak için kalktım ve içime mi doğdu şeytan mı dürttü giden gelen msjlarını okudum giden msjlarında hep erkekler vardı ama yinede okudum ve bir tanesinee canımla başlayan msjlarr ,halen kötü düşünmedim iş yerinden arkadaşlarına da canım diye hitap ediyo olabilir dedim,ikinci msjda bitanemi görünce o an nasıl düşüp bayılmadım nasıl aklımı kaçırmadım bilmiyorum,eski bir takıntısı olan ve o..rospu olduğunu bildiği bir kızla msjlaşmış ben yokum diye o kızla birlikte olmayı aklından geçirmiş,çok pişman çok ağladı,ne istersen yapmaya hazırım affet vs gibi klasik laflar,ben onun çocuğunu taşırken sırff 1 ay yokum diye ilişki yaşıyamadı diye hemen bi o..r.pu bulmuş ,,o msjları okuduğum günden beri ölüm var aklımda erkeklerden nefret ediyorum uçkuru herşeyin önüne geçen iğrençç yaratıklar..:(((((((((((((((

o o....pular evdeki kadınkan daha değerlidir erkek için..seni ananın yanına bir bahaneyle gönderir kendide o....kırıştırır.önceden o.... dedikleri kadınlarla evlenen erkek çoktur...
ben neler yaşadım neler..anlıyorum seni...evleniyoruz zannediyoruzki ömür boyu pürüzsüz mutlu bir evlilik geçireceğiz..hemen çocuk yaparız...o çocuğu büyütmek için her sıkıntılarına katlanırsın sırf çocuk için...o çocuk da büyür seni sırtından vurur..

canımhç hamle yapmaşu an biraz sakinleş Allah a dua et bana doğru yolu göster diye..dua çok önemli..ve de süründür,sen bişey yapmasan da bebek var ,beter olacak..bebek başka bişey ya evlat başka bişey.. bence konuşma şu an onla,ne yapacağını kestiremesin..Allah hepimizi yanlıştan korusun..

ALLAH yardımcınız olsun çok zor bir durumdurr..ALLAH ıma bol bol dua edin hayırlı olanı nasip et bana deyin ve de her şeyde bir hayır vardır buna inanın..görünüşte bunu neresi hayr deriz ama zaman ne gösterir bilemeyiz şer gördüğümüz her işte bir hayır vardır ama biz bunu kestiremiyoruzz..RABBİM ya ve yardımcınız olsuunn..bu tip erkekleri de ALALH ım ıslah etsiinn akıl fikir versin ve de yaptıklarını cezasını kendi versinn RABBİMM KULUNA BIRAKMADANNN..

herşey geçecek düzelecek.
biliyorsun ki allahın verdiği cana dokunamayız.
içinden geliyorsa kocanı affedersin yeni sayfa açarsınız
içinden gelmiyorsa sen bilirsin
ama umutsuzluğa kapılma

lütfen böyle düşünme ölmeyi çıkar aklından çocuğun için yaşa...ben bekarım evlilik hayatını bilmiyorum ama benimde ablamın başından geçti bu tür şeyler.sen hayatın güzel olduğu inancını asla yitirme.herkes yaşattığının bedelini öder er geç.düşmez kalkmaz bir Allah.

Back
X