- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
- Konu Sahibi Samire tmv
Boşansan nafaka verme durumu nedir? Ayda 1.000 tl nafaka alabilir misin mesela kocandan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Samirecim yanlış anlama ama sen artık dayak yiyip yiyip oturuyorsun hala iyice alışmışsın. Hiç birşeye cesaretin yok. Kalk bir darp raporu al bari. Hayatının sonuna kadar böyle mi yasayacaksın ?Baba evinde bak mutlular cocuklar ama kizim mutlu olamayacak çünkü ordada siddet var
sen buna gerçekten inanıyor musun, sen ne kadar korursan koru ne kadar iyi davranırsan davran o babayla o kız mutlu OLAMAYACAKKKMutlu olacak kizim çünkü ben ne kadar ceksem bile benim yaşadıklarımı yasamiyacak en azindan okuyacak istedigini istedigim zaman alabilecem eger ben bosanirsam çocukla hapise girmiş gibi olacam
sen aklını mı kaçırdın ya ne 2. çocuğu sanki hakkıyla ilk çocuğu yetiştirmiş gibiEvet bak babam olmasa diye düşünüyorum ikinciyi cocuguda yaparim buna ragmen olmadimi bosanirim cocuklarimada bakarim ama olmuyor tek sorun baba
Hic bi bok yapamaz baban. Adam öldürmek o kadar kolay olsaydi, cektiginiz cilelerden sonra annen babani, sende kocani öldururdun. Ne saniyorsun adam oldurmeyi. Baban olacak adam atip tutuyor mu öldururum diye. He he, lafta herkes herkesi öldurur. Kizinin kocasina iki laf edemeyen adam hic bi halt yapamaz. Bari su adama hala baba deme.Arkadaslarim var onlara giderim biraz birikmisim var is bulana kadar idare ederiz ama bu defada annemi kardeslerimi düşünürüm babam annemi öldürür
Ya demek istediğim babam olmasa ben özgürüm bosanirimda calisirim da ayri evde tutarim hatta ikinci cocugu yaparim tek basimada bakarim demek istediğim yine ikinci cocuk meselesine takılmış herkessen aklını mı kaçırdın ya ne 2. çocuğu sanki hakkıyla ilk çocuğu yetiştirmiş gibi
yapma etme gözünü seveyim stockholm sendromunda mısın nesin hala babam olmasa diyorsun babanla şu yaşadıklarının ne ilgisi var bi anlat yaaa
İnanıyorum inanmak istiyorumButun cozumler sunulmus sen hicbirini kabul etmiyorsun, kizini da bahane ediyorsun. O okuyacakmis mutlu olacakmis, buna inaniyor musun gercekten?
Daha 1.5 yasindayken sesine tahammul edemeyen, annesini döven bir adamla nasil mutlu olacak? Kendi kaderini kizina yasatma onun icin birseyler yap ne olur...
aynen yaaa sen bana ne ölümünden bahsediyorsun sen o kadar giçsiz değilsin allah var unutma ailenede kocanada muhtaç değilsin.Bnce kaç kurtul al çocuğunu geç bi kiraya çalış çocuğunu kreşe ver huzurla yasa
baban ölmüş bile senin dayak yediğin bi adamdan 2. çocugu düşünmen normal degilYa demek istediğim babam olmasa ben özgürüm bosanirimda calisirim da ayri evde tutarim hatta ikinci cocugu yaparim tek basimada bakarim demek istediğim yine ikinci cocuk meselesine takılmış herkes
Samire baban olmasa başka bir şeyi bahane edecektin gerçekçi ol.Ya demek istediğim babam olmasa ben özgürüm bosanirimda calisirim da ayri evde tutarim hatta ikinci cocugu yaparim tek basimada bakarim demek istediğim yine ikinci cocuk meselesine takılmış herkes
Bilmiyorum colin suan kafam kazan gibi hicbirsey düşünecek gibi degilimHic bi bok yapamaz baban. Adam öldürmek o kadar kolay olsaydi, cektiginiz cilelerden sonra annen babani, sende kocani öldururdun. Ne saniyorsun adam oldurmeyi. Baban olacak adam atip tutuyor mu öldururum diye. He he, lafta herkes herkesi öldurur. Kizinin kocasina iki laf edemeyen adam hic bi halt yapamaz. Bari su adama hala baba deme.
Samire sen sustukca, serefsiz kocan seni dovmeye devam edecek. Ve ilerde kizini da dovecek. Ikiniz birden siddet goreceksiniz. Yok yok deme hic. Goreceksiniz. Bak bu kadar insan bosuna konusmuyor. Bi bildikleri var. Git bi acile, darp raporu iste. Zaten hemen polis devreye giriyor. Sikayetciysen aninda islem yapiliyor. Istersen siginma evi de talep edebilirsin. Baska sehire gonderiyorlar, ayni sehirde bile birakmiyorlar. Seni kimse bulamaz. Bak Istanbulda öldurulen Beratcanin annesini bile siginma evine yerlestirdiler, hayati tehlikesi var diye. Seni mi yerlestirmeyecekler, seni mi korumayacaklar??? Ha yok ben siginma evine gidemem diyorsanda annenin yanina gideceksin. O babanin da hakkindan geleceksin. Ben senin babani senden iyi tanidim su an. Ortalikta kasim kasim kasilarak yuruyup, herkese iyi insan pozu veren, hayatinda baska da bi halt bilmeyen birisi. O tipler, aman elalemden laf gelmesin diye yasarlar. Herkese kendilerini melek gibi bir adam olarak gosterirler. En buyuk korkulari, baskalarinin, aslinda nasil da boktan bir insan oldugunu anlamalaridir. O yuzden ben sana daha once de dedim. Gideceksin, gerekirse babani da tehdit edeceksin. Bana tek kelime edersen, seni herkese rezil ederim diyeceksin. Sana el mi kaldirdi, arayacaksin polisi yigacaksin kapina. Baban rezil olma korkusuyla gikini cikarmaz cok eminim bundan.
Sen boyle korkuyla nereye kadar yasayacaksin samire. Zaten siddet goruyorsun daha kotusu ne olabilir. Sakin bana beni oldururler deme yine. Senin babanda da kocanda da adam oldurecek got yok. Onlarin gucu anca seni dovmeye yeter. O cok kiymetli canlarini hapiste gecirecek kadar gozlerini karartmazlar.
Baban olmus bile derkenbaban ölmüş bile senin dayak yediğin bi adamdan 2. çocugu düşünmen normal degil
Etmezdim sadece benim elimi kolumu baglayan babamSamire baban olmasa başka bir şeyi bahane edecektin gerçekçi ol.