Ölmek istiyorum

Bunun sonu yok düzeliri hiç yok,çocuk olursa yapmazı hiç hiç yok,
arkadaşım 3 çocuğuyla geldi bunaldı bunaldı dayak ,psikolojik şidddet,ekonomik şiddet,bunlar hasta insanlar elinizi ayağınızı çekin ömrünüzü tüketmeyin,ki arkadaşımı tanıyorum sakin sessiz ve ona aşıktı ,stres topu gibi kullandı kızı,kızcağız en son darp raporu aldı şuan uzaklaştırma kararı var,boşanma davası açıcak,ailesinin yanına geldi çocukları o ortamdan kurtuldu huzurdalar anne biz rüyadamıyız diyorlarmış :KK43: inan çok ağladım arkadaşım öyle deyince,birde sana ağlamayalım lütfen bunun adı sabır değil.
ÇEKME BUNU KENDİNE SAYGILI OL ÇEKME.
Baba evinde bak mutlular cocuklar ama kizim mutlu olamayacak çünkü ordada siddet var

Ya kusura bakmayin basa gelinmeden kimse anlayamaz belki ama gercekten yapamam edemem dedikce sinir basiyo ya sizin gibi kac kadin sirf kendine guvenemediginden bole pisliklerle hayati zindan ediyosunuz kendinize once bi yaparim demeyi ogrenin nasil ve nerden baslicaginizi dusunun buraya olmek istiyorum diye degil nerden baslayabilirim diye yazin !!!! Gercekten uzuluyorum bole hikayelere ya

Bunun sonu yok düzeliri hiç yok,çocuk olursa yapmazı hiç hiç yok,
arkadaşım 3 çocuğuyla geldi bunaldı bunaldı dayak ,psikolojik şidddet,ekonomik şiddet,bunlar hasta insanlar elinizi ayağınızı çekin ömrünüzü tüketmeyin,ki arkadaşımı tanıyorum sakin sessiz ve ona aşıktı ,stres topu gibi kullandı kızı,kızcağız en son darp raporu aldı şuan uzaklaştırma kararı var,boşanma davası açıcak,ailesinin yanına geldi çocukları o ortamdan kurtuldu huzurdalar anne biz rüyadamıyız diyorlarmış :KK43: inan çok ağladım arkadaşım öyle deyince,birde sana ağlamayalım lütfen bunun adı sabır değil.
ÇEKME BUNU KENDİNE SAYGILI OL ÇEKME.
Yazık ya, oysa en masum varlık onlar.. Çocuklara bile merhamet etmeyen kimseye edemez,insan olamaz

Önünü ardını düşün
Kaçtın nereye gideceksin
Ne iş yapacaksın
Bunun soğuğu var sen tek olsan çarp kapıyı git
Ufak çocukla sokaklarda mı yatacaksın
Önce işini hallet bi..
O hödükten de nafaka ve tazminat alman lazım
Arkadaslarim var onlara giderim biraz birikmisim var is bulana kadar idare ederiz ama bu defada annemi kardeslerimi düşünürüm babam annemi öldürür

Ben yatacağım Samire
Kocana gazel okuya okuya hemde
Sende bu yorumları sabah ayık kafayla bi daha oku
2.çocuğu unut, en azından bu adamdan yapma

Allah herkese rahatlık versin, klişe gibi görünse de çok önemlidir 'rahatlık'

İkinci cocuk yok zaten olmaz bundan sonra benim.demek istedigim eger babam olmasa her seye katlanirim calisirim gece gunduz hemde hic gocunmam sorun sadece baba
Sorun sensin Samire
Hani eşin çalışmaya izin vermiyodu, bak şimdi isteyince işe de girerim diyosun
Kk da yazıp çizip ağlanmayı bırak, annesin sen anne. Dizini 70 ten sonra döversin, genceciksin taşı sıksan suyunu çıkarırsın
Sabah salim kafayla düşün bi bunları

Ama kocam ama babamları geç 'ben' diye gel..

Allah yardımcınız olsun eski konularınızı da hatırlıyorum az çok. Böyle nereye kadar devam edicek. Size ve çocuğunuza yazık değil mi. Eşin düzelmez , düzelir umuduyla 2. çocuğu da yapma sakın.

Baba evinde bak mutlular cocuklar ama kizim mutlu olamayacak çünkü ordada siddet var
KIZIN BABASININ EVİNDE DE MUTLU OLMUYCAK bak ne yazdım çocuk bile rüyadamıyız diyormuş ne kadar etkileniyorlar işte birde ikinci çocuk falan diyosun!!! ben artık bişey diyemem senin ruh halinide çözemedim hiç bir çözüme yanaşmıyorsun ki :/

Ah Samire ah
Hala ne diyosun
Sorun ekmek su vermek değil onu komşu bile yapar
Sorun arkanda 'dağ gibi bi babanın olmaması'
Eşin de meydanı boş bulduğundan böyle davranıyo
Kök söktürecek bi kayınpederi olsa böyle olur muydu, aklını alırlardı onun
Bende bunu diyorum zaten

O zaman bu adama daha fazla katlanabilmeniz için,Allah size daha da güç kuvvet ve sabır versin. Ne diyelim ki başka ...!

Ve bence babasına güvenmeyen kızlar, eşine hiç güvenmez
Bu tabiri sevmem ama anlatmak adına kullanayım 'erkek gibi kız' denilen cinsten olurlar
Hayata dört elle sarılırlar, en çok kendine güvenirler
Ha babam bile böyleyse başkasının oğlu birgün beni üzerse elimde işim gücüm param olsun minvalinde
Sen kocam kızar diye çalışmıyorsun, evde oturunca da dövüyor halbuki
Dinlenecek söz var dinlenmeyecek söz var

Biliyosun ki bu şiddet hiç bitmeyecek, sana da yazık değil mi psikolojin hergün daha da bozulacak.. Birde sen annesin çocuğunla ilgilenmen lazım sen mutlu ol ki o da mutlu olsun.. Kimse için değmez hayatını bitirmeye, cesaretini topla ve yap.. İnan şu hayatından daha kötü olmaz!

KIZIN BABASININ EVİNDE DE MUTLU OLMUYCAK bak ne yazdım çocuk bile rüyadamıyız diyormuş ne kadar etkileniyorlar işte birde ikinci çocuk falan diyosun!!! ben artık bişey diyemem senin ruh halinide çözemedim hiç bir çözüme yanaşmıyorsun ki :/
Mutlu olacak kizim çünkü ben ne kadar ceksem bile benim yaşadıklarımı yasamiyacak en azindan okuyacak istedigini istedigim zaman alabilecem eger ben bosanirsam çocukla hapise girmiş gibi olacam

Ve bence babasına güvenmeyen kızlar, eşine hiç güvenmez
Bu tabiri sevmem ama anlatmak adına kullanayım 'erkek gibi kız' denilen cinsten olurlar
Hayata dört elle sarılırlar, en çok kendine güvenirler
Ha babam bile böyleyse başkasının oğlu birgün beni üzerse elimde işim gücüm param olsun minvalinde
Sen kocam kızar diye çalışmıyorsun, evde oturunca da dövüyor halbuki
Dinlenecek söz var dinlenmeyecek söz var
Bende okumak isterdim okutmadi babam çalışınca hersey düzelecek mi

Genelde kizim aşırı aglayinca çıkıyor tartisma hic tahummulu yok çocuklara
Niye yapmış çocuk... çocuk bu ağlar ya nasıl bi adam bu ne yaptın ki vurdu geçerli bi sebebi mi varmış nasıl buldun evlendin kocani mutsuz san böyle hayat geçmez ki sanada yazık çocuğa da

Samire bi ara kızıyorduk sürekli konu aciyorsun diye ben açmayınca mutlusun sanmıştım öküz koca. Yine mi devrede offf Allah yardim etsin

Back
X