ölmek istiyorum.

mutsuzamaumutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
249
44
68
Diğer
nerden nasıl başlıcam bilmiyorum tek derdimi açabildiğim yer burası olduğu için yazabiliyorum. bu yolun sonu yok burdan kurtulmak istiyorum hatta yok olmak istiyorum ama yanımda yatan dünyalar tatlısı oğlum ve artık minik kıpırtılarını hissettiğim henüz ne kadarlık bile olduğunu bilmediğim karnımdaki bebeğimle çaresizce ölümü bile düşünemiyorum.. böyle yazanlar oldu mu küplere binerdim anasın sen topla kendini diye. öyle bi durumdayım ki ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum buraya yazdığım dönemler anlamsız çıkış yolları arasam da bu labirentte başladığım yere bomboş geldim. kendimi o kadar aşağılanmış hissediyorum ki nefes alamıyorum. kocamın sevgili iş arkadaşıyla görüşimelerini dinledim muhabbet kankadan başlıyo ben eşime cevap bile vermiyorum telefonda sana veriyorum sana hayır diyemiyoruma gidiyor. kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki bunun tarifi yok boğazım düğüm düğüm çözülmüyor. onu o kadar çok sevmiştim kii.. o kadar güvenmiştim ki. o benim 17 yaşımdı deli çağımdı.. şiirler mi ezberlemedim yollarını az mı gözledim. bir bakışına dünyalarımı verirdim. o da sevmişti öyle sanmıştım.. ne kadar da değersizmişim gözünde neden evli duruyodu o zaman benimle gömleklerini yıkatıp ütületmek için mi. sizin için gece gündüz çalışıyorum nankörlük ediyosun diyordu bana ufacık bişey desem.
gözünün içine bakıyodum kocamdır diyodum. çalışıyo yoruluyor dinlenemiyor hakkı bu sinir ondan diyodum. banaymış tüm eziyeti. gözünde kocaman bir hiçmişim.
Yuva yıkanın yuvası olmaz dostlar biri elimde biri karnımda kaldık öylece. o kız yuvasını kurabilir mi dersiniz onunda yuvasını dağıtan bulunmaz mı böyle yüreğği onun da yanmaz mı

ben bir de ne yaptım gittim o sinirle kızın kafasını duvarlara sürttüm resmen nasıl oldu gerçekten anlamadım öyle saldırgan bi insan değilim ama onun cilvelenmesi konuşmaları aklımı başımdan aldı. gitmiş doktor raporu allıp beni polise şikayet etmiş.
Zaten pazartesi iyi bir avukatla görüşüp bu işi bitiricem. Gerçekten bir gram daha kendimi küçültücek halim kalmadı beni ne durumlara soktu

ben bir de ne yaptım gittim o sinirle kızın kafasını duvarlara sürttüm resmen nasıl oldu gerçekten anlamadım öyle saldırgan bi insan değilim ama onun cilvelenmesi konuşmaları aklımı başımdan aldı. gitmiş doktor raporu allıp beni polise şikayet etmiş.
Zaten pazartesi iyi bir avukatla görüşüp bu işi bitiricem. Gerçekten bir gram daha kendimi küçültücek halim kalmadı beni ne durumlara soktu
Ciddimisin? Kızı tanıyomusun nerdeydi ki, eşin nerdeydi bundan haberi var mı?

Acsin davayi sen de ona karsi dava ac aldatmadan, evli adamla fingirdemek neymis gorsun. O sana darptan acacak, sen ona ahlaksizligindan, onun icin daha kotu sicil.

Esine ayri ona ayri ac, affedersen aldatmadan artik dava acamazsin

Konularina baktim bu adam sana hep zulmediyomus zaten, avukata gidersin hemen yoksulluk nafakasi baglanir dava devam eder sonra da tazminat su bu isini gorursun

Esin napiyo evi terk etti mi?

Ciddimisin? Kızı tanıyomusun nerdeydi ki, eşin nerdeydi bundan haberi var mı?
kız eşimin iş arkadaşı ben program yüklemiştim pcye bunların görüşmeerini dinliyodum eşim ondan vardiya alacaktı gece 12de eşimden dondurma falan iştedi beraber yiyelim diye. orda konuşmalarını dinledikçe beynime kan sıçradı gittim ben eşiminde orda olacağını düşünüyodum o yokmuş kendime engel olamadım sonra onunda haberi oldu bana anlamsız anlamsız açıklamalar yaptı. boşanmak istediğimi söyledim o da benim hayal dünyasında yaşadığımı kendi kendime aile huzurumuzu bozduğğumu söyledi ama ben buna saydıkça naparsam yapacağımı söyledi

Acsin davayi sen de ona karsi dava ac aldatmadan, evli adamla fingirdemek neymis gorsun. O sana darptan acacak, sen ona ahlaksizligindan, onun icin daha kotu sicil.

Esine ayri ona ayri ac, affedersen aldatmadan artik dava acamazsin

Konularina baktim bu adam sana hep zulmediyomus zaten, avukata gidersin hemen yoksulluk nafakasi baglanir dava devam eder sonra da tazminat su bu isini gorursun

Esin napiyo evi terk etti mi?
Eşim şuan işte o kız 1 ay rapor almış işe gitmicekmiş o orda çalışmaya devam edecek mi bilmiyorum. Benimde başıma böyle bişey gelmediği için açıkçası neden yaptım ki diye kendime kızıyordum

Eşim şuan işte o kız 1 ay rapor almış işe gitmicekmiş o orda çalışmaya devam edecek mi bilmiyorum. Benimde başıma böyle bişey gelmediği için açıkçası neden yaptım ki diye kendime kızıyordum
Kendine niye kiziyosun o iki ahlaksiza kiz. Polise gittin mi bilmiyorum ifade vereceksen, ben ahlaksiz yazismalarini gordum hazmededim esimle konusmaya gitmistim esim yoktu kiz karsima gecip beni konusmalariyla tahrik etmeye devam etti, gebeyim zaten hormonlarim teyakkuzda, aniden bilincimi kaybetmisim kesinlikle ona zarar verme niyetim yoktu dersin

Esin ne diyo simdi kizla iliskisi icin? Bosanalim mi diyo?

Kendine niye kiziyosun o iki ahlaksiza kiz. Polise gittin mi bilmiyorum ifade vereceksen, ben ahlaksiz yazismalarini gordum hazmededim esimle konusmaya gitmistim esim yoktu kiz karsima gecip beni konusmalariyla tahrik etmeye devam etti, gebeyim zaten hormonlarim teyakkuzda, aniden bilincimi kaybetmisim kesinlikle ona zarar verme niyetim yoktu dersin

Esin ne diyo simdi kizla iliskisi icin? Bosanalim mi diyo?
ilişkisi falan yokmuş sadece samimi konuşmuşlar ne varmış bunda ben bazı şeyleri aşamamışım falan filan

Ölmek bu kadar kolay değil, sakinleşmeniz lazım. Hemen yuva yıkan triplerine de girmeyin, burada suç eşinizde, yuva yıkacak olan biri varsa bu eşiniz ve gördüğünüz gibi yuva yıkıyor ama gayet de güzel yuvası, gömleklerini ütüleyen, onu ölecek kadar seven eşi var. Kafanı topla, böyle ucuz bir adam için çocuklarını bırakıp ölmeyi düşünme

Klasik yalanlar tabi ya biz hayal dünyasında yaşıyoruz. Sen de git kıza dava ac hatta ondan önce eşimle oynaşıyo , konuşmaya gittim ama beni tahrik etti hamilelik psikolojiyle itiş kakış oldu de sen onlardan önce davran git ac dava ikisinede hiçte üzülme lütfen hersey olacagına varır . Bırakta eşin üzülsün terbiyesizler evde karısı hamile yaptığına bak sevse zaten yapmazdı . Boşanacaksan eger biran önce dava acın hele o kadına hemen git ac

ilişkisi falan yokmuş sadece samimi konuşmuşlar ne varmış bunda ben bazı şeyleri aşamamışım falan filan
Tamam anladim. Bence de biraz sakinlesmen lazim cocugun var hatta gebesin de. Esin eve gelmesin gunduz de baska yerde kalsin. Kadin sikayetini geri cekmezse aldatmadan kadina dava acacagini soyle. Kadina aldatmadan dava acman icin bosanmana gerek yok yani sonucta kocana cilvelenmis.

Bosanip bosanmamayi da guzelce dusun yarin, eger kesin kararliysan ptesi avukata gidersin, durumlari anlatirsin o seni yonlendirir. Aldatmayi affedersen deliller gecersiz oluyo diye biliyorum cunku.

Ha dersen ki sen benim yerimde olsan bosar miydin asude? Bence ortada bi iliski yok, civik konusmalar var, bunun icin iki cocugumun babasini bosamayabilirdim.

Burda henüz aldatma olmasa bile aldatmaya gidiyo bu iş arkadaşlığı ben karımın telefonunu acmıyorum ama seninkini acıyorum demek ne oluyo acaba konu sahibi sakin olmaya calış lütfen ama aldatma olacak gibi geldi bana belki de oldu ama ama birbirlerinden hoşlandıkları cok acık .

adam gununu gun ediyor sen kefen derdindesin, gercekten boyle insan icin olmek istemeye deger mi? Al cocuklarini kur kendine yeni bir hayat.

İntihar cok buyuk bir gunahtir ebedi hayatini mafedersiniz oncelikle bunu bir kafanizdan silin bir iki.kisi sizi asagiladi diye asla ama asla degersiz olmazsiniz bunuda bilin diyelimki esiniz sizi aldatiyor ya da acik kapi var zor ama cozumsuz degil oncelikle kendinize bir gelin cocuklariniz var esinizle duzgun bir sekilde konusun sakinlesince

Asıl şimdi yaşamak zamanı,içinden gelmese de inadına, zamanla içinden de gelecek

Bu konu örnek olsun, kendinizi paralamayın dedikçe feministlikle suçlanıyoruz burda, aşk değil belki ama evlilik kesinlikle eşitlik ister ondan beslenir,her anlamda eşitlik,aileler denk olacak verdiğin emek denk olacak gibi gibi,olmadığında sıkıntı kadın kendini paraladığıyla kalıyor

nerden nasıl başlıcam bilmiyorum tek derdimi açabildiğim yer burası olduğu için yazabiliyorum. bu yolun sonu yok burdan kurtulmak istiyorum hatta yok olmak istiyorum ama yanımda yatan dünyalar tatlısı oğlum ve artık minik kıpırtılarını hissettiğim henüz ne kadarlık bile olduğunu bilmediğim karnımdaki bebeğimle çaresizce ölümü bile düşünemiyorum.. böyle yazanlar oldu mu küplere binerdim anasın sen topla kendini diye. öyle bi durumdayım ki ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum buraya yazdığım dönemler anlamsız çıkış yolları arasam da bu labirentte başladığım yere bomboş geldim. kendimi o kadar aşağılanmış hissediyorum ki nefes alamıyorum. kocamın sevgili iş arkadaşıyla görüşimelerini dinledim muhabbet kankadan başlıyo ben eşime cevap bile vermiyorum telefonda sana veriyorum sana hayır diyemiyoruma gidiyor. kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki bunun tarifi yok boğazım düğüm düğüm çözülmüyor. onu o kadar çok sevmiştim kii.. o kadar güvenmiştim ki. o benim 17 yaşımdı deli çağımdı.. şiirler mi ezberlemedim yollarını az mı gözledim. bir bakışına dünyalarımı verirdim. o da sevmişti öyle sanmıştım.. ne kadar da değersizmişim gözünde neden evli duruyodu o zaman benimle gömleklerini yıkatıp ütületmek için mi. sizin için gece gündüz çalışıyorum nankörlük ediyosun diyordu bana ufacık bişey desem.
gözünün içine bakıyodum kocamdır diyodum. çalışıyo yoruluyor dinlenemiyor hakkı bu sinir ondan diyodum. banaymış tüm eziyeti. gözünde kocaman bir hiçmişim.
Yuva yıkanın yuvası olmaz dostlar biri elimde biri karnımda kaldık öylece. o kız yuvasını kurabilir mi dersiniz onunda yuvasını dağıtan bulunmaz mı böyle yüreğği onun da yanmaz mı

Üzülme bacım üzülme :KK43: karaktersiz olan eşin. Karın var çoluk çocuğun var senin bekâr bir kizla ne işin var. Hep bu kadın erkek arkadaş olabilir safsatasi yüzünden oluyor. Sen üzülme bebeğini düşün ve moral ver kendine. Oturup eşinle konuşmamı tavsiye ederim. Yok tüm bunlardan sonra devam ederse de gereginı yaparsın. Allah yardimcin olsun.

Oturulup ne konuşulur ki. geceden beri bir dk uyumadım ne derim de laf gereğince yerinde söylenir diye yok bulamıyorum. hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum dayanamıyorum. ama dayanmak zorundayım. boş boş bakıyorum öyle sağıma soluma ne umutlarla döşemiştim evimi ne umutlarla almıştım eşyalarımı oğluş büyüyünce odasını değiştirecektim. belki bu yeni koltukları üst kata koyardım yazın ailece oturup sohbet etmek için.
Bence artık 2 dk sonrasını bile planlamak lüks oldu.
Sadece çok zoruma gitti bu duyduklarım başkasına benden daha fazla değer vermesi de değil de onun karşısında beni küçümsemesi en ağırı bu. sonuçta ben onun evladının anasıyım

Back
X