ölmek istiyorum.

Şimdi eşiniz nerde kendi evinzdemisinz çocugunz kaç yaşındaydi
evet evdeyim evi terk etmedim çünkü gidersem bu evden bir şey talep edemiyormuşum o ise geldi diğer odada uyuyor. bana bir de telefon almış çocuk kandırıyor sanki. bu adamın beyninin nasıl çalıştığını merak ediyorum pislik herif

Evet işin bu tarafının farkındayım aslında. belki bu konuda tecrübeli arkadaşlar olur bana tavsiye de bulunabilecek.
Avukata danış, sanırım aldatılmak psikolojimi bozdu savunması yapabilirsin. Hele de kadının cidden kocanla ilişkisi varsa. Dediğim gibi mutlaka iyi bir avukat bul kendine.
Bir daha da böyle şiddete varan davranışlarda bulunma. Ne olursa olsun seni aldatan kocan, kadını kendine muhatap alma.

ben bir de ne yaptım gittim o sinirle kızın kafasını duvarlara sürttüm resmen nasıl oldu gerçekten anlamadım öyle saldırgan bi insan değilim ama onun cilvelenmesi konuşmaları aklımı başımdan aldı. gitmiş doktor raporu allıp beni polise şikayet etmiş.
Zaten pazartesi iyi bir avukatla görüşüp bu işi bitiricem. Gerçekten bir gram daha kendimi küçültücek halim kalmadı beni ne durumlara soktu
ahh ahhh bunu daha önce yazaydın kadına savaş acardım. sana da akıl verirdim. ahh ahhh...geçmiş olsun bir an önce boşan. ayrıdca sende kadından şikâyetçi olabilirsin. birde şikâyetçi olduğunu nerden duydun ?

Kara cahilli
evet var darptan dolayı söyledim ama bunda bir şey yokmuş aralarında o şekilde konuşmuşlardır dedi bilgiç kayınvalidem.ne bekliyeyim yani gözümün önünde birlikte olmalarını mı
. Kara cahil napican neyse sen takılma onun lafına .. Bak arkadasin dediği mantıklı o anda psikolojik travma yaşadgını söyle gerçektende öyle bu geçerli bş sevep olablir birde onların ilişkilerin şahit bul belki işini görür inş

Avukata danış, sanırım aldatılmak psikolojimi bozdu savunması yapabilirsin. Hele de kadının cidden kocanla ilişkisi varsa. Dediğim gibi mutlaka iyi bir avukat bul kendine.
Bir daha da böyle şiddete varan davranışlarda bulunma. Ne olursa olsun seni aldatan kocan, kadını kendine muhatap alma.
günde 1.5 saate varan toplamda konuşmaları var sürekli yani nasıl bir kanıt olacak bilmiyorum

Nasil bisey yokmus aralarinda??? Kimse is arkadasiyla boyle civik civik konusmuyor. Canin dondurma mi cekti, hadi ararsin, dondurma rica edersin, gelince parasini veiririm dersin, tamam o zaman bunda bisey yok deriz. Ama bunlarinki ne? Biri diyo, gelirke dondurma al, beraber yalaşiriz, oburku diyor ki ben sana hayir diyemiyorum, sana karsi koyamiyorum. Resmen flort ediyorlar.

ahh ahhh bunu daha önce yazaydın kadına savaş acardım. sana da akıl verirdim. ahh ahhh...geçmiş olsun bir an önce boşan. ayrıdca sende kadından şikâyetçi olabilirsin. birde şikâyetçi olduğunu nerden duydun ?
polis aramış beni eşim olacak herifi ve gördü tanığını ifadeye çağırmış

Birde telefon dökümanlarını çıkar sık görüşmeler belki işine yarayabilir..saatlerde yazar zaten iş saati dışındaki görüşmeler falan...

Nasil bisey yokmus aralarinda??? Kimse is arkadasiyla boyle civik civik konusmuyor. Canin dondurma mi cekti, hadi ararsin, dondurma rica edersin, gelince parasini veiririm dersin, tamam o zaman bunda bisey yok deriz. Ama bunlarinki ne? Biri diyo, gelirke dondurma al, beraber yalaşiriz, oburku diyor ki ben sana hayir diyemiyorum, sana karsi koyamiyorum. Resmen flort ediyorlar.
yok canıımm ne flörtü olabilen normal şeyler bunlar var ya çocuklarım olmasa öğretirdim ona flört nasıl yapılıyo da çoluklu çocuklu kadınım yakışmaz

Kendine niye kiziyosun o iki ahlaksiza kiz. Polise gittin mi bilmiyorum ifade vereceksen, ben ahlaksiz yazismalarini gordum hazmededim esimle konusmaya gitmistim esim yoktu kiz karsima gecip beni konusmalariyla tahrik etmeye devam etti, gebeyim zaten hormonlarim teyakkuzda, aniden bilincimi kaybetmisim kesinlikle ona zarar verme niyetim yoktu dersin

Esin ne diyo simdi kizla iliskisi icin? Bosanalim mi diyo?
aynen dediğin gibi ağzına sağlık kardeş..etrafta kamere kaydı filan
o kadar zoruma gitti ki anlatamam. aldatırken görsem en az bu kadar zoruma giderdi herhalde.
Dava için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum lütfen yardımcı olun tüm haklarımı almak istiyorum. Ve asıl merak ettiğim ben güya bizim için yaptıkları eve gelin girdim ama tapu kayınvalidenin üzerine evin parasını ödemek için ne altın aldım ne takılardan bişey gördüm ev bizim diye. benim bu evde resmiyette hiç bir hakkım yok şimdi. ne yapmalıyım lütfen yardım edin. benim evlenmeden önce bir arabam vardı onu da market açmak için sattık. oda yok elimde. böyle kalmak istemiyorum ortada
evett... şimdi elinden zorla ev alacağız size diye alınan altınlarınızın bedelini mahkeme kanalı ile geri isteyeceksin.
araba senin üzerine ise iş açacağız bahanaesi ile zorla elinizden aldığınızı söyleyip bedelini geri isteyeceksin
eşine psikolojik ve fiziki şiddet uyguladığı ve bunu hamileykende yaptığını söyleceksin maddi manevi tazminat isteyeceksin
boşanma çocuklara ve kendine nafaka isteyeceksin
hakaret makaret evden atma aldatma konusunu da katıp allah ne verdiyse dava açacaksın

kayıtlar var elimde ama benim kızı dövdüğüm yerde kamera varmış onu polisler almış delil olarak
bak senden şikâyetçi olmuş ise seni polis çağırmak zorunda ifade vermek zorundasın.
sen böyle bir şey yaptın mı? polis seni de tutuklayıp karakola götürdü mü ifaden için seni cagırdılare mı?

yok canıımm ne flörtü olabilen normal şeyler bunlar var ya çocuklarım olmasa öğretirdim ona flört nasıl yapılıyo da çoluklu çocuklu kadınım yakışmaz
Bak adam sucunu kabul bile etmemis. Akli sira seni suclayip siyiracak bu olaydan. Ondan sonra da devam edecek boyle seylere. Sakin taviz verme. Affetme asla.

aynen dediğin gibi ağzına sağlık kardeş..etrafta kamere kaydı filan

evett... şimdi elinden zorla ev alacağız size diye alınan altınlarınızın bedelini mahkeme kanalı ile geri isteyeceksin.
araba senin üzerine ise iş açacağız bahanaesi ile zorla elinizden aldığınızı söyleyip bedelini geri isteyeceksin
eşine psikolojik ve fiziki şiddet uyguladığı ve bunu hamileykende yaptığını söyleceksin maddi manevi tazminat isteyeceksin
boşanma çocuklara ve kendine nafaka isteyeceksin
hakaret makaret evden atma aldatma konusunu da katıp allah ne verdiyse dava açacaksın

Merak ettim avukat mısınız?
Hayır yani bilelim belki bir gün lazım olur:KK14: :)

nerden nasıl başlıcam bilmiyorum tek derdimi açabildiğim yer burası olduğu için yazabiliyorum. bu yolun sonu yok burdan kurtulmak istiyorum hatta yok olmak istiyorum ama yanımda yatan dünyalar tatlısı oğlum ve artık minik kıpırtılarını hissettiğim henüz ne kadarlık bile olduğunu bilmediğim karnımdaki bebeğimle çaresizce ölümü bile düşünemiyorum.. böyle yazanlar oldu mu küplere binerdim anasın sen topla kendini diye. öyle bi durumdayım ki ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum buraya yazdığım dönemler anlamsız çıkış yolları arasam da bu labirentte başladığım yere bomboş geldim. kendimi o kadar aşağılanmış hissediyorum ki nefes alamıyorum. kocamın sevgili iş arkadaşıyla görüşimelerini dinledim muhabbet kankadan başlıyo ben eşime cevap bile vermiyorum telefonda sana veriyorum sana hayır diyemiyoruma gidiyor. kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki bunun tarifi yok boğazım düğüm düğüm çözülmüyor. onu o kadar çok sevmiştim kii.. o kadar güvenmiştim ki. o benim 17 yaşımdı deli çağımdı.. şiirler mi ezberlemedim yollarını az mı gözledim. bir bakışına dünyalarımı verirdim. o da sevmişti öyle sanmıştım.. ne kadar da değersizmişim gözünde neden evli duruyodu o zaman benimle gömleklerini yıkatıp ütületmek için mi. sizin için gece gündüz çalışıyorum nankörlük ediyosun diyordu bana ufacık bişey desem.
gözünün içine bakıyodum kocamdır diyodum. çalışıyo yoruluyor dinlenemiyor hakkı bu sinir ondan diyodum. banaymış tüm eziyeti. gözünde kocaman bir hiçmişim.
Yuva yıkanın yuvası olmaz dostlar biri elimde biri karnımda kaldık öylece. o kız yuvasını kurabilir mi dersiniz onunda yuvasını dağıtan bulunmaz mı böyle yüreğği onun da yanmaz mı
bu değersiz insanlar için ölüp onları mutlu mu ediceksin ya o iki evladın biri karnımda diyorsun doğuracak mısın bilemiyorum ama o iki çocuğunu düşün aklını başına al.şiddete karşıyım ama iyi yapmışsın bir yerde bir dayağııda kocan hakediyor.çok klasik olucak belki ama unutma ilk aldatılan sen değlisin.çatır çatır boşan al adamın elindeki herşeyi hayatına bak.zor olucak ama başaracaksın eminim.

Back
X