ölmek istiyorum.

yok bugün uğradım akıl verdiler bana arkadaşlar alçak yarın ifadenizi nöbette onlar vardı çünkü.sizde şikayetçi olun küfür ettim falan demeyin sakın diye polis memuru uyardı beni. yuvamı yıkmaya çalıştı de dedi.
aferim. bu güzel. eşine hiç bir şekilde inanma. doğru bildiğinde de şaşma. eger bir gram şideetli yalan atarsan yarın unutursun ve dengesiz ifadeler veriyor derler. inandığın şeyleri söyle. az öz ve net anlat.
yanlış değilsem ifadeni vermeden önce avukat isteme hakkıın var.

neyse arkadaşlar ne yapalım kimimiz güçlü yaratılıyoruz kimimiz koca sevgisine aç oluyor üzülüyor demek ki. ben zaten boynu bükük büyüdüm onun ufacık ilgisi günümü güzel geçirmeme yeterdi benim. Ne yapayım yani benim en büyük zaafımdı o.bu zamana kadar beceremedim ama şimdi çok zoruma gitti bi şekilde yolumu çizmek zorundayım..

Bak ben senden muhtemelen yaşça oldukça büyüğüm.Tek çocuğum annemi 13 yaşında kaybettim.Kocama maddi manevi

çok destek oldum.Hayatın getirdiği şeyler dışında ikili ilişkilerimizde neredeyse hiç problem yaşamadık.Bana tapardı.

Ve beni aldattı.Anamdı babamdı kardeşim arkadaşım dostum herşeyımdı.İlk öğrendiğimde ne yapacağımı bilemedim.

Onu tanıdığımda 16 yaşındaydım o ünv. öğrencisiydi.5 yıl flört ettik.Hayatta herşeyi beraber yaptık. ondan öncesi onunla geçirdiğim hayattan çok daha azdı.Hiç tasvip etmeme rağmen

acaba kabullensem miyi bile düşündüm. 2 evladım vardı.Sonra yapamayacağımı ve bunun beni bitireceğini anladım.

Ve kabullenemeyeciğimi anladım.Kendime bunu yapamazdım.3 yıl direndi boşanmamak için.

Anladım ki insanlar yalnız bedenen ölmüyorlar.

Yaşarkende bazılarını gömmen gerkeiyor.Gömdüm. Çok zordu duygusal olarak ama gömdüm.

Şimdi düşünüyorum bilerek yaşamak beni gömecekti.

(Bu arada ben kocamı dövdüm:)) İyi geliyor:))

Bak ben senden muhtemelen yaşça oldukça büyüğüm.Tek çocuğum annemi 13 yaşında kaybettim.Kocama maddi manevi

çok destek oldum.Hayatın getirdiği şeyler dışında ikili ilişkilerimizde neredeyse hiç .Bana tproblem yaşamadıkapardı.

Ve beni aldattı.Anamdı babamdı kardeşim arkadaşım dostum herşeyımdı.İlk öğrendiğimde ne yapacağımı bilemedim.

Onu tanıdığımda 16 yaşındaydım o ünv. öğrencisiydi.5 yıl flört ettik.Hayatta herşeyi beraber yaptık. ondan öncesi onunla geçirdiğim hayattan çok daha azdı.Hiç tasvip etmeme rağmen

acaba kabullensem miyi bile düşündüm. 2 evladım vardı.Sonra yapamayacağımı ve bunun beni bitireceğini anladım.

Ve kabullenemeyeciğimi anladım.Kendime bunu yapamazdım.3 yıl direndi boşanmamak için.

Anladım ki insanlar yalnız bedenen ölmüyorlar.

Yaşarkende bazılarını gömmen gerkeiyor.Gömdüm. Çok zordu duygusal olarak ama gömdüm.

Şimdi düşünüyorum bilerek yaşamak beni gömecekti.

(Bu arada ben kocamı dövdüm:)) İyi geliyor:))

ben hala cinsel olarak birliktelikleri olduğunu konduramıyorum. gözüme sokmaları lazım sanırım. aynen bende 16 yaşında tanıdım eşimi ve tek çocuğum. benimki öyle boşanmamak için direnmez boşar sonra boşluğa düşer sağa sola sarar döner dolaşır gelir adam olur ama ne yapayım o saatten sonraki adamlığı. ne güzel yazmışsınız allah razı olsun..

İlk aldatılan kadın sen misin? Kendine gel ya ne ölmesi. Hem de elin oğlu için. İyi , güzel şiirler yazmışsın, yolunu gözlemişsin... Bunu her genç kız yaptı. Senin gibi ya aldatıldı ya mutsuz oldu ya dövüldü ya sövüldü ya da öldürüldü! Kendine gel. Sarıl yavruna hayata dön. Kimse kimse için ölmez. Aklını başına al derim. Böyle saçma saçma konuşupta kötü şeyleri çağırma hayatına.

o kadar zoruma gitti ki anlatamam. aldatırken görsem en az bu kadar zoruma giderdi herhalde.
Dava için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum lütfen yardımcı olun tüm haklarımı almak istiyorum. Ve asıl merak ettiğim ben güya bizim için yaptıkları eve gelin girdim ama tapu kayınvalidenin üzerine evin parasını ödemek için ne altın aldım ne takılardan bişey gördüm ev bizim diye. benim bu evde resmiyette hiç bir hakkım yok şimdi. ne yapmalıyım lütfen yardım edin. benim evlenmeden önce bir arabam vardı onu da market açmak için sattık. oda yok elimde. böyle kalmak istemiyorum ortada
Can'ım en iyi avukat yardımcı olur sana.en iyi bilgiyi ondan alırsın.

bir kaç sayfadır yazıyorum beynim durmuş gibi dünden beri ne uyku var ne lokma ekmek koyabildim ağzıma. depresyona girdim sanırım
Şişt sakın ha deprosyon filan yok . Sakin olmaya calış bi tart iyice herseyi sonra karar ver . Güçlü olmaya calış , sen değil eşin deprosyona girsin, evliliğinizi cıkmaza koyan eşin . Sen sadece magdur olansın . Hakkını arıyacaksın . İyi düşün bu şekilde sindirip yürütebilirmisn herseyi tart canım

Bir kız çıkmıştı bir kaç yıl önce Tv ye. Adı bile çilem'di. Kendini satmak isteyen kocasını öldürmüştü. Ne zaman neden 'ben' desem, aklıma çilem gelir. O da bir genç kız değilmiydi. Ne hayallerle evlendi. Ama karsısına onu satmak isteyen bir pi. Çıkınca onu öldürüp hapislere düştü. Ben ondan değerli değilim, hayat bu herşey herkesin başına gelir diyorum. Bir anda sakinleşiyorum. Bak canım neden ben deme. Çünkü herşey bizim için değil mi? Güçlü ol, evlatlarına sarıl. Herşey geçer gider. Sağlığından olma bir de seni umursamayan biri için.

Şişt sakın ha deprosyon filan yok . Sakin olmaya calış bi tart iyice herseyi sonra karar ver . Güçlü olmaya calış , sen değil eşin deprosyona girsin, evliliğinizi cıkmaza koyan eşin . Sen sadece magdur olansın . Hakkını arıyacaksın . İyi düşün bu şekilde sindirip yürütebilirmisn herseyi tart canım
bu yaşananları sindirmeye çalışmak iyice onun benden nefret etmesi demek olur çekilmez lanet bir insan olurum paranoyak gibi ne zaman kiminle fingirdeyecek diye onu takip ederim ömür boyu ne evlatlarıma analık yapabilirim ne de mutlu olabilirim

bu yaşananları sindirmeye çalışmak iyice onun benden nefret etmesi demek olur çekilmez lanet bir insan olurum paranoyak gibi ne zaman kiminle fingirdeyecek diye onu takip ederim ömür boyu ne evlatlarıma analık yapabilirim ne de mutlu olabilirim
Anlıyorum cok zor bişe herseyden önce sen bi annesin bunu düşünerek hareket et lütfen . Ailenin yanına gitsen , bi kendine gelsen yardımcı olurlar sana git bence şöyle bi kendine gel biraz uyumaya calış , boşanacaksan daha fazla eşini görme bence iyce sinirlerin bozulur . Eşin seni çökmüş bi halde görnesin . Güçlü görsün . Konuştunuz mu ?

Anlıyorum cok zor bişe herseyden önce sen bi annesin bunu düşünerek hareket et lütfen . Ailenin yanına gitsen , bi kendine gelsen yardımcı olurlar sana git bence şöyle bi kendine gel biraz uyumaya calış , boşanacaksan daha fazla eşini görme bence iyce sinirlerin bozulur . Eşin seni çökmüş bi halde görnesin . Güçlü görsün . Konuştunuz mu ?
yok o hala uyuyor uyanısa işe gider apar topar çünkü geç kaldı :D

ben hala cinsel olarak birliktelikleri olduğunu konduramıyorum. gözüme sokmaları lazım sanırım. aynen bende 16 yaşında tanıdım eşimi ve tek çocuğum. benimki öyle boşanmamak için direnmez boşar sonra boşluğa düşer sağa sola sarar döner dolaşır gelir adam olur ama ne yapayım o saatten sonraki adamlığı. ne güzel yazmışsınız allah razı olsun..

Bu işlerin süreçleri var. Önce şok ve kendini kandırma. Eşi haklı görmeye yarayacak herşeyi gözden geçirme ve bunlara ikna

olma çabası.Bu 3 5 günde geçen bir süreç değil uzun sürüyor. Bir yandan kendini ikna ederken içinden bir ses de seni

yalanlıyor.Kalp kabul etmeye uğraşıyor akıl inkar ediyor.Bu arada karşıdan psikolojik şiddet görmeye başlıyorsunuz.Suçlu

senmişsin sen neden olmuşsun gibi.Sonra kabullenme süreci başlıyor. Bu süreçte asla kendini değersiz görme karşı

tarafında seni değersizleştirmesine izin verme. Biz kadınlar çok güçlüyüz herşeyin üstesinden gelebiliriz Üstelik

2 tane dayanağın var unutma.

belki bu allahın verdiği ikinci mucizem benim son şansımdı hayattaki. oğlumun kardeşsiz kalması demek aynı benimki gibi anlamsız bir çocukluk gençlik ve hayat olurdu. bizim güzel şansımız tam zamanında gelmiş allaha bin şükür..

Back
X