• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmek istiyorum

Beni kimse anlamiyo :::/
Seni kimse anlamıyo mu ?senin baban hiç kanser oldu mu ? Hemde 4. Evre beyin kanseri ...sen hiç başını iki elinin arasına alıp kemoterapi yada işin tedavisi gören babanı bekledin mi hastane koridorlarında? Peki ...bir sonraki terapiyi iple çektin mi belki daha iyi olur diye ? O dayanılmaz acılar çekerken onun acılarını bana ver Ya Rab, bi gece huzurla uyusun diye dua ettin mi hiç ? Tümör beynin görme ve konuşma merkezine baskı yaptığı için burnunun ucundaki seni görmeyen babanın sana çarpıp " orda miydin ya görmedim seni ,üzgünüm " diyen babana :hayır baba ben birden çıktım karşına ,benim hatam ,üzülme ! diye yalan söyledin mi hiç ? Yüzüne bakıp " efendim anlamadım tekrar anlatır misin" diyen babanı : hayır baba ben biraz aceleci davranıp karışık anlattım diye avuttun mu hiç ?aslında durum çok kötüyken babanın umudunu kırmamak için :aslan babam çok iyi gidiyorsun ..kanser seni değil sen kanseri bitireceksin dedin mi hiç ? Bide farklı şehirlerde yaşamanın ne kadar zor olduğunu bilir misin ? Gün içinde saatlerce telefonda konuştuğun babanla 2 yıldır 1 dk bile konusamamanin ne kadar büyük bir acı ne kadar büyük bir eksiklik olduğunu bilir misin ? Yok kelebeka1 yok ... sen hayatı hiç yasamamissin. ..hiç acı cekmemissin ...Her dakika kaybetme korkusuyla yarım yamalak bir hayat surmemissin. ..ailen varsa varsın yoksa yarımsın. ..babam için mutluluğu, azmi, hayatla savaşı mağlubiyete dönüşmesin diye ben çok büyük bir yalancıyım .hatta bu dalda oscar bile alabilirim . Niye ?vazgeçmesin bizimle kalsın diye .. kendimi bıraktım artık ..okulum çocuğum kocam ...bunlar bi şekilde yürüyor ...önemli olan bir insanın hayatına dokunabilmek .."ben"den vazgeçip "biz" diyebilmek ..bütünün parçası olduğunu görüp bir arada ilerleyebilmek. ..

Bu konuyu kapatıyorum, bunalmış, hayattan bezmiş olabilirsiniz fakat insanların erişimine açık yerlerde intihara teşebbüs, başkasının canına, malına kaste ima, hastaların ne yaşadığını ve kişilerin kaç yaşında evlendiğini bilmeden yazmak uygun kaçmıyor.

Üstelik TCK 5237 sayılı kanunun 84. maddesine göre intihara yönlendirme suçtur.

Back
X