• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmek istiyorum

Şeyy depresyondakilere bildim kadarıyla elektiro şok veriyolar tavsiyem konu sahibinee başka ne denirkiii:kahve:

Beni kimse anlamiyo :::/
Aslinda anlıyorum her bayanın hayali evlenip mutlu yuvası çocuğu olması ama 29 yaşımdaydım bunlar daha olmadı diye ölmeyi düşünmeni anlayamıyorum kısmet denen birsey var hiç ummadığın anda kismetin karşına çıkar kendi kendini nikah masasında bulursun ailen var sevenlerin var işin var çok şükür Allah herkesin kaderine birini yazmış sen dua et hayırlı biri olsun içkici kumarci huysuz biri olmasın aldatmasın diye ki bende 30 yaşındayım daha yeni anne oldum arkadaşlarım ....benden küçük akrabalar hepsi benden önce evlendi ikinci hatta üçüncü çocuğu var küçük kardeşimin bile üç çocuğu var ama ablam daha bekar kısmet işte herseyin hayırlısı

mantikta olan bir insan bunlari dusunmez zaten sizin bu cahilce dusunceniz ne ya evlilik cocuk siz bence kiskancliginizi kontrol edemiyorsunuz bununla ilgili bir sorununz var gibi gozukuyor bu nedenle bir tedavi gorseniz iyi olacak yasinizda daha kucuk galiba o yuzden boylesiniz. gecmis olsun

sakin ol cnm ya hepimizin hayatında zaman zaman isyan ettiğimiz durumlar olmuştur tabiki ama bence sen biraz fazla abartıyorsun rahat ol akışına bırak hayatı biraz...

millet yedı kafayı..anneliği doğurmayı hayatının son kademesi olarak görmek nasıl bır manyaklıktır..kendını öldürmek isteyen ınsana hıc acımam.kendine acımayana ben nıye acıyayım.hayır yanı sırf bu yuzden bu sacmalıgı dusunene kadar gıt bınlerce yetım arasından bir evlat edin... prosedure takılıyorsan gönüllü aile ol..o sıcaklıgı yaşa..ama senın kı bariz başkasının mutlulugunu çekememek ise (ki öyle gorunuyor), ee o halde napıyoruzz ,bir piskiyatrinin çayını çorbasını içiyoruz... kapiş.. !

Şartlandırılmış mutluluk sendromu durumunuz..yani şu olursa mutlu olurum bu olursa mutlu olurum olmayıncada sahip olduğunuz herşeyi görmezden gelip sahip olamadıklarınıza üzülüyorsunuz..Bu kadar önenlimi bir erkekle olmak? bu kadar önemli mi anne olmak ?kendi hayatına kıyacak kadar çok istiyorsan ailene söyle hemen evlen çocuğun olsun bu kezde çocuğun olduğunda mutsuz olacaksın belki..yazık bu kadar güzelken herşey kendinize hayatı zehir etmek üzücü..psikologa gitmelisiniz..

Bak sen bir gün evlenip çocuk yaparsan bu sefer de hayatta başka isteğim kalmadı daha ne yapayım diye ölmek istersin. O çocuğun da hayatını karartırsın. Farkına varman ve tedavi falan alman gerek madem tek başına atlatamıyorsun. Anormal düşünüyorsun çünkü.

Şartlandırılmış mutluluk sendromu durumunuz..yani şu olursa mutlu olurum bu olursa mutlu olurum olmayıncada sahip olduğunuz herşeyi görmezden gelip sahip olamadıklarınıza üzülüyorsunuz..Bu kadar önenlimi bir erkekle olmak? bu kadar önemli mi anne olmak ?kendi hayatına kıyacak kadar çok istiyorsan ailene söyle hemen evlen çocuğun olsun bu kezde çocuğun olduğunda mutsuz olacaksın belki..yazık bu kadar güzelken herşey kendinize hayatı zehir etmek üzücü..psikologa gitmelisiniz..
Anne olmak tabiki önemlidir şahsen ben bir yıldır evliyim anne olamıyorum şimdi gidip kafama sıkmalımıyım anladım kadaryla arkadaş evli bile deyil ... Biraz allaha dua ett bence bari konuyu açıyon cevap ver :KK12:

Üşenmedim tüm saygaları okudum kelebek sen buradaki yorumları okumuyorsun bence. Seni anlamış olmak için evet kelebek sen artık kart oldun o gelinlik sana yakışmaz, o adam senin ömrünü mahvetti artık senin yüzün gülmez, o kişi de dünyanın en mutsuz insanı olsun inşallah diye yorum yazmakla mı oluyor? Tabii ki üzül sana üzülme demiyorum ama böyle hayatım bitti, ölmek istiyorum diyerek kendini de kaybetme. Ölünce her şey düzelecek mi sanıyorsun? Madem evlilik istiyorsun çocuk istiyorsun etrafındakilere söyle, sosyal medyadan birilerini bul tanış. Bakarsın aşık olursun da bu acıların kadını modundan kurtulursun. Kuzenlerim 45 50 yaşlarında ikisi de bekar. Anneleri babaları yok ama senin kadar umutsuz değiller.

Sen evlenseydin bu sefer o adamın ya da ailesinin ettiklerine katlanamayacaktın yine ölmek isteyecektin. Seni bu durum bu hale getirmiyor sen böyle olmak istiyorsun. Biraz silkelen, kendine gel. Bak burada bir sürü konu var. Aşk acısı çekip yataklara düştükten sonra ummadıkları anda aşık olup evlenenleri oku. Belki sana umut olur.

Buradaki yorumları da LÜTFEN dikkate al artık. Peikolojik desteği muhakkak al başka türlü kimsenin sana faydası olmaz.

Back
X