Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelinlik giyememiş ,evlenememiş ,tabi doğal olarak da çocuk sahibi de değil...Bu kadar kötü ne yaşadın ki![]()
Vayy canına çook üzüldüm ben çokk settGelinlik giyememiş ,evlenememiş ,tabi doğal olarak da çocuk sahibi de değil...
Birde kart gelin olurmuş muş
Canmsınnn...Olacak Allah ın izni ile...Çok da iyi bir anne olacak hayırlı evlatlar yetiştireceksin...Ben evliyim bir yıldır çocum olmuyoo bende ölmek istiyorum![]()
Aslinda anlıyorum her bayanın hayali evlenip mutlu yuvası çocuğu olması ama 29 yaşımdaydım bunlar daha olmadı diye ölmeyi düşünmeni anlayamıyorum kısmet denen birsey var hiç ummadığın anda kismetin karşına çıkar kendi kendini nikah masasında bulursun ailen var sevenlerin var işin var çok şükür Allah herkesin kaderine birini yazmış sen dua et hayırlı biri olsun içkici kumarci huysuz biri olmasın aldatmasın diye ki bende 30 yaşındayım daha yeni anne oldum arkadaşlarım ....benden küçük akrabalar hepsi benden önce evlendi ikinci hatta üçüncü çocuğu var küçük kardeşimin bile üç çocuğu var ama ablam daha bekar kısmet işte herseyin hayırlısıBeni kimse anlamiyo :::/
neyini anlamıyormuşuz ki.Beni kimse anlamiyo :::/
Hahahahh bu iyiyydiiiAramızda para toplayıp kiralık katıl tutacaz sana en son
Başka var mı ölmek isteyen? Toplu indirim olurSeri style
![]()
Anne olmak tabiki önemlidir şahsen ben bir yıldır evliyim anne olamıyorum şimdi gidip kafama sıkmalımıyım anladım kadaryla arkadaş evli bile deyil ... Biraz allaha dua ett bence bari konuyu açıyon cevap verŞartlandırılmış mutluluk sendromu durumunuz..yani şu olursa mutlu olurum bu olursa mutlu olurum olmayıncada sahip olduğunuz herşeyi görmezden gelip sahip olamadıklarınıza üzülüyorsunuz..Bu kadar önenlimi bir erkekle olmak? bu kadar önemli mi anne olmak ?kendi hayatına kıyacak kadar çok istiyorsan ailene söyle hemen evlen çocuğun olsun bu kezde çocuğun olduğunda mutsuz olacaksın belki..yazık bu kadar güzelken herşey kendinize hayatı zehir etmek üzücü..psikologa gitmelisiniz..