- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım anne olmak çok güzel ama senin durumun farklı inşaAllah anne olursun Allah yardımcın olsun:)ama dediğin gibi arkadaş evli değil ve gelecekle ilgili kaygılı ama yazık boşuna üzüyor kendini..Anne olmak tabiki önemlidir şahsen ben bir yıldır evliyim anne olamıyorum şimdi gidip kafama sıkmalımıyım anladım kadaryla arkadaş evli bile deyil ... Biraz allaha dua ett bence bari konuyu açıyon cevap ver![]()
Canım anne olmak çok güzel ama senin durumun farklı inşaAllah anne olursun Allah yardımcın olsun:)ama dediğin gibi arkadaş evli değil ve gelecekle ilgili kaygılı ama yazık boşuna üzüyor kendini..amiiin canm aminn en azından evli olur bebeyi olmaz falan dersinki birazz haklı ama ben bile ölmeyi aklımdan geçiremem yinede sükrediyorum halime sağlığıma falan yani
Herkes bir şekilde gidecek bu dünyadan kimi 20 kimi 30 kimi 100 önemli olişte çünkü böyleleri kendilerine o kadar odaklanmışlar ki senin benim ne hissettiğimiz umrunda değil,
burda onkoloji hastalarını, 30 unu geçmişleri, çocuk sahibi olamayanları hepsini gömdü ve zerre vicdan azabı duymuyor hala sıkıldım, hala ben ben ben!!!
işte hazımsıZlığın çekememezliğin onlarda var bende niye yokun çaresi Yok kader böyleymiş bize de bu hayat ön görülmüş birilerine hayrımız dokunsun yok ot gibi yaşayıp b.. gibi gitmekişte çünkü böyleleri kendilerine o kadar odaklanmışlar ki senin benim ne hissettiğimiz umrunda değil,
burda onkoloji hastalarını, 30 unu geçmişleri, çocuk sahibi olamayanları hepsini gömdü ve zerre vicdan azabı duymuyor hala sıkıldım, hala ben ben ben!!!
Çünkü tırt birisin :)
Anlamaya daha değer kullanıcılar varken burada sana gelen yorumlar sadece bu kadar oluyor kusura bakma beybisi.
kanser hastalarına özeniyormuş hiç değilse onların umudu varmış
terbiyesiz.onların neler çektiğini bilmeden konuşuyor.
Şok oldum :SSHadi annelik her yasta güzel onun icin acelem yoktu ama gelinlik 30 dan sonra yakismio ber kart gelin benim kaderimde boylemis canim 20 li yaslarimin icine ederek bosa harcayarak gecirmekmis.. suan bunlari yasarken agliyorim mutfakta millette bisey oldu sandi kuzenimi kiskandim diye itiraf edecek halim yok ya
Herkes bir şekilde gidecek bu dünyadan kimi 20 kimi 30 kimi 100 önemli ol
işte hazımsıZlığın çekememezliğin onlarda var bende niye yokun çaresi Yok kader böyleymiş bize de bu hayat ön görülmüş birilerine hayrımız dokunsun yok ot gibi yaşayıp b.. gibi gitmek
kanser hastalarına özeniyormuş hiç değilse onların umudu varmış
terbiyesiz.onların neler çektiğini bilmeden konuşuyor.
Hadi annelik her yasta güzel onun icin acelem yoktu ama gelinlik 30 dan sonra yakismio ber kart gelin benim kaderimde boylemis canim 20 li yaslarimin icine ederek bosa harcayarak gecirmekmis.. suan bunlari yasarken agliyorim mutfakta millette bisey oldu sandi kuzenimi kiskandim diye itiraf edecek halim yok ya