• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmek istiyorum

Anne olmak tabiki önemlidir şahsen ben bir yıldır evliyim anne olamıyorum şimdi gidip kafama sıkmalımıyım anladım kadaryla arkadaş evli bile deyil ... Biraz allaha dua ett bence bari konuyu açıyon cevap ver :KK12:
Canım anne olmak çok güzel ama senin durumun farklı inşaAllah anne olursun Allah yardımcın olsun:)ama dediğin gibi arkadaş evli değil ve gelecekle ilgili kaygılı ama yazık boşuna üzüyor kendini..

Bir adama asik oldugumda bu asiri dusunceleri ben de yasamistim 20li yaslarda.su an 31 yasindayim bekarim ama umidim var hayat guzel yasamak guzel..kendi parani kazanmak gezmek eglenmek guzel..umitsiz olmayin boyle.

Allahtan kork ya. Bu ne dehset soylemler. Senin bu konularda bizi oldurecek vallahi. :silah: Sacmalamanin zirvesindesin farkindasin demi?

Ay bide milleti cocuklu/mutlu/el ele vs gorupte boyle kiskananlar yokmu. Goze geliyoruz hep sizin gibiler yuzunden ya. Birakin herkes mutlu olsun, azcik agzinizi hayra acsaniz iyi olur.

Efsunun dedigi gibi Kib bye cnm :mapus:

Canım anne olmak çok güzel ama senin durumun farklı inşaAllah anne olursun Allah yardımcın olsun:)ama dediğin gibi arkadaş evli değil ve gelecekle ilgili kaygılı ama yazık boşuna üzüyor kendini..amiiin canm aminn en azından evli olur bebeyi olmaz falan dersinki birazz haklı ama ben bile ölmeyi aklımdan geçiremem yinede sükrediyorum halime sağlığıma falan yani

işte çünkü böyleleri kendilerine o kadar odaklanmışlar ki senin benim ne hissettiğimiz umrunda değil,
burda onkoloji hastalarını, 30 unu geçmişleri, çocuk sahibi olamayanları hepsini gömdü ve zerre vicdan azabı duymuyor hala sıkıldım, hala ben ben ben!!!
Herkes bir şekilde gidecek bu dünyadan kimi 20 kimi 30 kimi 100 önemli ol
işte çünkü böyleleri kendilerine o kadar odaklanmışlar ki senin benim ne hissettiğimiz umrunda değil,
burda onkoloji hastalarını, 30 unu geçmişleri, çocuk sahibi olamayanları hepsini gömdü ve zerre vicdan azabı duymuyor hala sıkıldım, hala ben ben ben!!!
işte hazımsıZlığın çekememezliğin onlarda var bende niye yokun çaresi Yok kader böyleymiş bize de bu hayat ön görülmüş birilerine hayrımız dokunsun yok ot gibi yaşayıp b.. gibi gitmek

En fazla ne olabilir ki başınıza gelen ? Annen mi hayatta değil? Yada Baban mi ? Abin mi şehit düştü ? Biri tarafından allah korusun tecavüze mi uğradın?
Bunların hiç biri olmadı ve insallah olmaz da dertlerin sıkıntıların olabilir her zaman hayatımız mükemmel olacak diye bir kural yok
Senden daha kötü olanları düşün annesi babası başında olmayan şu soğukta dışarda yaşamak zorunda olan ülkenin savaş içinde her gün birilerinin öldüğü bir ülken yok benimde bazen çok yaşadık artık ölsem diyorum sonra halep in bir videosu var telefonumda halepteki bir çocuk yaklaşık 5 yaşın da ablasını ve annesini kaybediyor elinde ki ekmeğinden de vazgeçmeyip allahım sen yardım et diye ağlıyor çocuk şimdi tekrar dan düşün 5 yaşındaki bir cocuktakinden daha mi agir yaşadıkların ?

Çünkü tırt birisin :)
Anlamaya daha değer kullanıcılar varken burada sana gelen yorumlar sadece bu kadar oluyor kusura bakma beybisi.

ağrıyan boğazımı mahvettim gülerken senin yüzünden beni de vur arada bu boğaz ağrısıyla yaşayamıyorum :/

Bana kart dedi . :KK70:Hayat yaslandikca kiymetleniyor. Gencsin harcarsin tabi. Evlenir miyim evlenmez miyim bilmem ama evlenmedim diye olumu dusunecek kadar ruhsuzlasmadim daha.

Senin acindan bakayim diyorum ama bakamiyorum be kelebek. 40-45 yasinda bu durumda olursan gorurum o zaman seni.Ahh keske 29 yasinda olsam dersin.

Hadi annelik her yasta güzel onun icin acelem yoktu ama gelinlik 30 dan sonra yakismio ber kart gelin benim kaderimde boylemis canim 20 li yaslarimin icine ederek bosa harcayarak gecirmekmis.. suan bunlari yasarken agliyorim mutfakta millette bisey oldu sandi kuzenimi kiskandim diye itiraf edecek halim yok ya
Şok oldum :SS
senin için gerçekten üzülmüştümmm
hayatta herkes evlenmek zorunda değilll
eninde sonunda zaten YALNIZ KA-LA-CAK-SIN...
evleneceksin kocan olacak çocuklar olacak sonra büyüyüp evlenecekler onlarda ve iki ihtiyar evde kalacaksınız...
VE YİNE BAŞA DÖNECEKSİN ÜSTELİK KENDİ İHTİYARLIĞIN YETMİYORMUŞ GİBİ BİR DE ADAM OLACAK YANINDA...
başladığın yerde bulacaksın kendini... daha yaşlı daha sorumluluğu olan biri olarak hemde
çok mu önemli o gelinlik
offfff kafayı kırdım şimdi :S:S:S:

Herkes bir şekilde gidecek bu dünyadan kimi 20 kimi 30 kimi 100 önemli ol

işte hazımsıZlığın çekememezliğin onlarda var bende niye yokun çaresi Yok kader böyleymiş bize de bu hayat ön görülmüş birilerine hayrımız dokunsun yok ot gibi yaşayıp b.. gibi gitmek

kıskançlığın da bir üst sınırı olmalı, bu kdar kötülük, bu kadar vicdansızlık olmaz ama, hepsi tamam kanser hastalarını almasaydı ağzına...

benim gibi iki büyük kronik rahatsızlığın olsa şimdiki haline şükrediyorum dersin bu ne saçmalık kim kocayla çok mutlu olmuş bazıları ömrünü yer Allahtan her şeyin hayırlısını iste inşallah gönlüne göre olur her sey ben şimdi sağlıklı olmayı çok isterdim

Bu açtığınız kaçıncı "Eski sevgilim evleniyor, herkesin bebeği var benim niye yok" konusu? Bu düşünceleri takıntı haline getirdiyseniz, başa çıkamıyorsanız yardım alın, böyle olmaz. Hayat bu şekilde geçmez. Ruh sağlığınız yerinde değil, bence hemen psikolojik destek almalısınız.

Bak kelebek benim bir tanıdığım 33 yaşında evlenecek bikac hafta sonra ve senin yaşadığın o "aldatılma-oyalanma" olayının cok daha beterini yaşadı. Ama suan iyiki dedigi biriyle evlenmek üzere. Ve nisanında su gibiydi masallah, kart da durmuyordu hiç. Zaten artk o makyaj hileleriyle istesen de kart duramazsn.

Sırf sana yardımcı olabileyim diye sinirimi bi kenara bırakıp yazmaya uğraştım. Lütfen sen de bi kendine gel artk, yakıştıramıyorum bir hemcinsime bu kadar sacmalamayi.

kanser hastalarına özeniyormuş hiç değilse onların umudu varmış

terbiyesiz.onların neler çektiğini bilmeden konuşuyor.

Arkadaşlar haklısınız densizce bir yorum olmuş da kendi ruh sağlığı da yerinde değil farkındaysanız, mantıklı düşünemiyor. O yüzden burada üstüne gitmektense psikolojik destek alması için yardımcı olmaya çalışalım.

Hadi annelik her yasta güzel onun icin acelem yoktu ama gelinlik 30 dan sonra yakismio ber kart gelin benim kaderimde boylemis canim 20 li yaslarimin icine ederek bosa harcayarak gecirmekmis.. suan bunlari yasarken agliyorim mutfakta millette bisey oldu sandi kuzenimi kiskandim diye itiraf edecek halim yok ya

Niye 30 dan sonra birden mutasyona uğrayıp bir canavara mı dönüşüyor insan? Ne alaka?
Çok istiyorsan evlenmek sende bir evlilik programına çık...
Hayatının amacı evlenmek ve çocuk yapmaktan öte olmadığından bunları yaşıyorsun.

Edit: Sen bu kafayla evlenseydin ve adam senin gırlağını sıksa; gençliğim gidecek, yıllarım gidecek diye boşanmazsın da... Bir de böyle bak hayata. Hayırlısı de geç bu sefer. Ölmek ne ya?

Back
X