• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmek istiyorum

kitonyen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
48
24
3
27
Cirkin ve aptalım. Param yok. Etrafımda ilgilendiğim konulardan anlayan kimse de yok, feci yalnızım. Galiba ölmek istiyorum:)

Ne kolay ölmek istemek yaa.
Benim yaşadıklarımı yaşasanız ne yapacaktınız acaba?
Yine de depresyonun dibini de görsem ölmek geçmiyor aklımdan.
Bu kadar kolay ağzınıza almayın ölümü.

Ben ölmediysem sen de ölmezsin .Burada bir cok derdi olan insan ölmediyse sen hic ölmezsin :işsiz:
Feci yalnızlık nasıl birşey ki :ıslık:

Yaaa kızıyorum yeminle kadınsiniz kadın az diri durun daa!Çirkinlik naapican model olmak mı niyetin paran yok çalış ablam elinden hiç mi bişey gelmiyo merdivende mi silemeyecek kadar acizsin!ilgi alanların farklıymış basma kalıp olmak daha mı güzel!sen farkını göstersene!

Msl nelerdir ilgi duyduğun şeyler sana iğrenç ama beni cezb eden bir kaç şey soyliym ister bunlarda benim farklı ilgi alanlarım cerahatle uğraşmaya bayılırım sivilce portletme iltihaplı yaraları inceleme kopmuş yara kabuklarını parçalara ayırıp inceleme kan pihtilarini iğne ucuyla ayırma v.s v.s

ölmek istediğini söyleyip sonunu gülücük koymakda çok enteresanmış :KK14:

Yaaa kızıyorum yeminle kadınsiniz kadın az diri durun daa!Çirkinlik naapican model olmak mı niyetin paran yok çalış ablam elinden hiç mi bişey gelmiyo merdivende mi silemeyecek kadar acizsin!ilgi alanların farklıymış basma kalıp olmak daha mı güzel!sen farkını göstersene!

Sağlıklı değilim. Ortacagda kurulan bir köle pazarında olsam alıcı bulamazdım, o derece

Msl nelerdir ilgi duyduğun şeyler sana iğrenç ama beni cezb eden bir kaç şey soyliym ister bunlarda benim farklı ilgi alanlarım cerahatle uğraşmaya bayılırım sivilce portletme iltihaplı yaraları inceleme kopmuş yara kabuklarını parçalara ayırıp inceleme kan pihtilarini iğne ucuyla ayırma v.s v.s

Benimki psikanaliz, ortaçağ avrupa tarihi, italyan sineması falandı. Sen bayağı bir saykoymuşsun. Saygı duydum

Gördün mü yinede ölmek istemiyorum ucubelikden gocunsam buraya yazmazdim

Sen biraz cinssin belli ki, verdiğin cevaplardan o çıkıyor...

Sen başla hazırlıklara helvan benden, iyi yaparım aklın bu tarafta kalmasın :işsiz:

Küçük bir kız çocuğu Yetim haneye bırakılmış polis tarafından hakkında çok fazla bilgi yok anne baba ölü yalnız dosyasında bir bilgi hayatını küçük kızdan alan bilgi küçük yaşta tecavüz sonrası engellilik durumu ayrıca darp nedeniyle yüzünde yara ve yanik izleri kollarında ısırma ve morluk

Back
X