Ölmek istiyorummmmm

Deysimmsen

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2023
296
197
23
45
17 günlük lohusayim bebgi kabullenmem cok zor oldu geceleri gündüzleri ben baktim hep geceleri 1 saat uyudum ve bipolar hastasiyim şuan kafam cok dengesiz sanki beynim durmuş gibi düsünemiyorum güneşe bakamiyorum adeta cok stres var ve ben sezeryan ameliyatla dunyaya getirdim bebegi sanki eşimi istemiyorum öyle bi his geldi icime yasamak istemiyorum icime sikinti giriyor deliricem nerdeyse norodol damla ara sira kullandim vitanim b12 gibi ilaclarda kullandim daha kotuye gidiyorum

Benim gibi olan varmi yardim edermisiniz

Sizde yaşadinizmi ne olur gecsin Allahim diyorum hep
İlk dogumumda yaşadım tabiki hiç kolay bişi değil bı anda çocuk bakmam gerek biyandan içimde hissettiklerim 40 im çıkana kadar çok zordu herşey sonra annem bu bebeğin sana çok ihtiyacı var sadece seninle kendini güvende hissediyor ve sadece senin yanında korkmuyor karnı aç ve sadece senin sütünü istiyor ben seni anlıyorum annen olarak zor bir süreçtesin ama bebeğini de sadece sen anlayabilirsin biraz gayret göstersen dedi ondan sonra yavaş yavaş kendime geldim sürekli kendimle konuştum ben çok iyiyim ve bu geçici bir süreç dedim bebeğimi doyurup uyutup kendime vakit ayırdım sevdiğim dizileri filmleri açtım kahve içtim yüzüme krem sürmek bile mutlu etti beni

17 günlük lohusayim bebgi kabullenmem cok zor oldu geceleri gündüzleri ben baktim hep geceleri 1 saat uyudum ve bipolar hastasiyim şuan kafam cok dengesiz sanki beynim durmuş gibi düsünemiyorum güneşe bakamiyorum adeta cok stres var ve ben sezeryan ameliyatla dunyaya getirdim bebegi sanki eşimi istemiyorum öyle bi his geldi icime yasamak istemiyorum icime sikinti giriyor deliricem nerdeyse norodol damla ara sira kullandim vitanim b12 gibi ilaclarda kullandim daha kotuye gidiyorum

Böyle bir hastalığınız varsa gebe kalmak nekadar doğru? Dünyaya bir can getirmeden önce biraz düşünün Allah aşkına.

Benimde lahusalığım çok zor geçti hep iyi bir anne olamıyorum diye kurup duruyordum sabrım yoktu agresiftim ama zaman geçtikçe azaldı ve düzeldi gerçekten hassas bir dönem yanınızda biri olsa iyi olur kafanız dağılır olumsuz düşünceleri atın kafanızdan mümkünse yardım alın.

Şu an en zor zamanlardan geçiyorsun. 1 saat gece uykusuyla hiç kimse dayanamaz. Çektiğin zorlukta ve yorgunlukta çok haklısın.
Sadece bilmeni isterimki, her şey kolaylaşacak. Bebek dünyaya adapte oldukça her şey daha keyifli ve kolay hale gelecek. Geçici bir dönem bu. Üstesinden geleceksin merak etme. Geceleri arkadaşımı arayıp tünelin sonunda ışık var mı diye sorduğumu bilirim. Gerçekten o ışık var. Merak etme geçecek.
Yanında birileri var mı güvenebileceğin? Kendine duş almalık bi zaman yaratabilirsen çok güzel olur.

Oncelikle Allah anali babali buyutmek nasip etsin.

Norodol kullandigina gore uzun zamandir tedavi goruyor olmalisin, yanlis mi dusunuyorum?

Canım arkadaşım geçecek üzmeyin kendinizi beden 40 günde kendine geliyor 40i çıkmak burdan geliyor. Azıcık dayanın bir çok kişi bunu yaşıyor üzülmeyin. Destek olacak kimseniz yok mu

Lütfen annenize ya da kimi yakın görüyorsanız bu duyguları anlatın. Geçici bir durum bile olsa daha çok yardıma ihtiyacınız var anlasilan psikolojik desteğe ihtiyacınız var. Bebeğinizin size ihtiyacı var.

Cvplar icin cok tsk ederim annem babam hayatta degil kimse ailemden pek ilgilenmiyo benle kendi basimayim hayatta eşim bunalimda eşimin ailesiyle anlasamiyorum sevmiyorum onlari insallah bu gunler gecer ne olur ama ne olur dua edin bana

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah 🤲🏻 hayırlısıyla bu günlerin sonu çok güzel olacak ve bu zamanları unutturacaktır. Bebeğine ve sana bol dua ve iyi dileklerimizi yolluyoruz güzel anne, bebişine gülümseyerek bakmaya çalış, o da sana enerji yollayacaktır💐

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah 🤲🏻 hayırlısıyla bu günlerin sonu çok güzel olacak ve bu zamanları unutturacaktır. Bebeğine ve sana bol dua ve iyi dileklerimizi yolluyoruz güzel anne, bebişine gülümseyerek bakmaya çalış, o da sana enerji yollayacaktır💐
Cok saol cnm Allah razi olsun gece eşimle kavga ettik cok bunalimdayim

Sizde yaşadinizmi ne olur gecsin Allahim diyorum hep
Ben de yaşadım senin gibiydim emin ol geciyo sadece sakin ol ve destek al destek almazsan gerçekten işkence ilk günler. Ben aileme kiyamadim yaşlılar hastalar dedim eşim çalışıyo yazık uyusun dedim kendim perişan oldum artık ben de ölmek istiyorum diye ağlamaya başlamıştım sonra eşim devreye girdi günde bir öğün eşim bebeği süt mama vs ile beslemeye beni o arada uyutmaya başladı ben biraz kendime geldim ailemle konuştu bana destek olmalarını istedi gün geçtikçe daha iyi oluyorsun emin ol ben de sezaryen doğum yaptım üstüne kendim bakınca 15 gün ölü gibiydim şimdi yavaş yavaş insana dönüşüyorum tekrar

Ben de yaşadım senin gibiydim emin ol geciyo sadece sakin ol ve destek al destek almazsan gerçekten işkence ilk günler. Ben aileme kiyamadim yaşlılar hastalar dedim eşim çalışıyo yazık uyusun dedim kendim perişan oldum artık ben de ölmek istiyorum diye ağlamaya başlamıştım sonra eşim devreye girdi günde bir öğün eşim bebeği süt mama vs ile beslemeye beni o arada uyutmaya başladı ben biraz kendime geldim ailemle konuştu bana destek olmalarını istedi gün geçtikçe daha iyi oluyorsun emin ol ben de sezaryen doğum yaptım üstüne kendim bakınca 15 gün ölü gibiydim şimdi yavaş yavaş insana dönüşüyorum tekrar
Cnm benim aynen bende oyleyim bnm eşim bebek bakimindan anlamiyor hece gunduz cocuk bende o kdr yorgunumki

Back
X