- 20 Aralık 2011
- 316
- 40
- 318
- Konu Sahibi Perladerma
-
slm kızlar ben dayımla yaşıyorum dayım çok titiz geçimsiz bir insan onunla birlikte olmak istemiyorum artık dört yıldır on un saçmalıklarına katlanamıyorum ama artık katlanamayacağım bütün eşyalarımı topladım herşeyim hazır gidecek yer aramakla meşgulum annemde buna pek yüz vermiyor ama benim kararım kesin ancak çevremden de uyarı alıyorum yapma böyle birşey diye kafam çok karışık ama dayımın kahrını çekmekte çok zor geliyor sizlerde bana birşeyler söyleyin
Dayindan kaçarken hayattaki AYILARA yem olmayasin sakın annenin dizinin dibinden ayrılma birazda annen dayinin kahrini çeker kızını seviyorsa degil mislm kızlar ben dayımla yaşıyorum dayım çok titiz geçimsiz bir insan onunla birlikte olmak istemiyorum artık dört yıldır on un saçmalıklarına katlanamıyorum ama artık katlanamayacağım bütün eşyalarımı topladım herşeyim hazır gidecek yer aramakla meşgulum annemde buna pek yüz vermiyor ama benim kararım kesin ancak çevremden de uyarı alıyorum yapma böyle birşey diye kafam çok karışık ama dayımın kahrını çekmekte çok zor geliyor sizlerde bana birşeyler söyleyin
slm kızlar ben dayımla yaşıyorum dayım çok titiz geçimsiz bir insan onunla birlikte olmak istemiyorum artık dört yıldır on un saçmalıklarına katlanamıyorum ama artık katlanamayacağım bütün eşyalarımı topladım herşeyim hazır gidecek yer aramakla meşgulum annemde buna pek yüz vermiyor ama benim kararım kesin ancak çevremden de uyarı alıyorum yapma böyle birşey diye kafam çok karışık ama dayımın kahrını çekmekte çok zor geliyor sizlerde bana birşeyler söyleyin
Canım biraz açar mısın konuyu? Kaç yaşındasın, eğitimin ve işin var mı? Neden dayınlasın? Annen de sizinle mi, babandan ayrı mı? sonsuza kadar dayınla yaşayamazsın tabi ki. İlle ayrılıcan. Herkesin ayrı kapısı olmalı. Sen durumunu bize ayrıntıyla anlat sana fikir verelim..
​Neden dayınızla yaşıyorsunuz,annenizde mi sizinle yaşıyor peki ayrıca kaç yaşındasınız.Eğer yaşınız büyükse ve çalışıyorsanız ayrı bir eve çıkabilirsiniz.
24 yaşındayım açıköğretimde okuyorum son sınıftayım babam 4 yıl önce öldü o yüzden dayımla beraber yaşıyoruz babamın sgkdan maaşı var onu alıyoruz kardeşim zaten ayrı bir ev tuttu dayımın kahrını çekmedi bizde onun yanına gitmek istiyoruz ama şu anda kardeşim istemiyor bizi şimdilik ama annem ben kardeşinle konuşurum diyor ama annemede güvenemiyorum ben çünkü o bugüne kadar bizi hiç savunamadı tek bildiğim ben dayımın yanında olmak istemiyorum
Bir işe girsen canım. Açıköğretimdesin zorlamaz seni. Nerde yaşıyosunuz bilmiyorum da okul bitene kadar asgari ücretle bir yere girsen? Hem dayının yaptıklarını düşünecek vaktin azalır, hem de paran olursa ne yapmak istediğine daha kolay karar verebilirsin. KArdeşin erkek heralde. İstememesi normaldir. Çalışıyorsa sizden maddi bir beklentisi yoksa onun da üstüne gitmeyin derim. muhtemeln o da bu kargaşada bunaldı..
iş arıyorum zaten birçok yere cv bıraktım ama arayan olmadı bazı yerlerde tecrübeli eleman istiyor benim de çalışmışlığım yok bu yüzden iş bulamıyorum
sende bir işe gir annende girsin babandanda maaşınız varmş ayrı bir evde yaşayn dayınla yaşamak zorundamısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?