• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölmek üzereyim

Neden dayınla yaşıyorsun ve dayından neden bu kadar şikayetçisin, konuyu biraz açarsan yardımcı olabiliriz belki

slm kızlar ben dayımla yaşıyorum dayım çok titiz geçimsiz bir insan onunla birlikte olmak istemiyorum artık dört yıldır on un saçmalıklarına katlanamıyorum ama artık katlanamayacağım bütün eşyalarımı topladım herşeyim hazır gidecek yer aramakla meşgulum annemde buna pek yüz vermiyor ama benim kararım kesin ancak çevremden de uyarı alıyorum yapma böyle birşey diye kafam çok karışık ama dayımın kahrını çekmekte çok zor geliyor sizlerde bana birşeyler söyleyin

Canım biraz açar mısın konuyu? Kaç yaşındasın, eğitimin ve işin var mı? Neden dayınlasın? Annen de sizinle mi, babandan ayrı mı? sonsuza kadar dayınla yaşayamazsın tabi ki. İlle ayrılıcan. Herkesin ayrı kapısı olmalı. Sen durumunu bize ayrıntıyla anlat sana fikir verelim..

Canım benim öncelikle Allah yardımcın olsun .. Bende yıllardır öz ailem olmalarına rağmen birlikte yaşamaktan hiç hoşlanmadığım pskolojimi yıpratan şahsiyetlerle aynı evde kalıyorum ama bu yıl sınava giricem ve deli gibi çalışıyorum.. Çünkü üniversiteye gidince başka bir ile, kimse sana gitme okuma falan demez önünü kesmez ama sırf sizden bıktım bu evden gidiyorum deyip erkek yada kız bi arkadasının evine gittiğinde olaylar olaylar rahat bırakmazlar birsürü rezillik yaşıyoruz burası türkiye.. Yaşını bilmiyorum işini yada öğrenci olup olmadığınıda bilmiyorum ama bence başkabir ilde üniv öğrenci olarak part time çalışarak hem hayatını geçindirirsin hemde seni yıpratan buralara kadar dert dökmene sebep olucak şahıslardan kurtulursun canım

​Neden dayınızla yaşıyorsunuz,annenizde mi sizinle yaşıyor peki ayrıca kaç yaşındasınız.Eğer yaşınız büyükse ve çalışıyorsanız ayrı bir eve çıkabilirsiniz.

slm kızlar ben dayımla yaşıyorum dayım çok titiz geçimsiz bir insan onunla birlikte olmak istemiyorum artık dört yıldır on un saçmalıklarına katlanamıyorum ama artık katlanamayacağım bütün eşyalarımı topladım herşeyim hazır gidecek yer aramakla meşgulum annemde buna pek yüz vermiyor ama benim kararım kesin ancak çevremden de uyarı alıyorum yapma böyle birşey diye kafam çok karışık ama dayımın kahrını çekmekte çok zor geliyor sizlerde bana birşeyler söyleyin
Dayindan kaçarken hayattaki AYILARA yem olmayasin sakın annenin dizinin dibinden ayrılma birazda annen dayinin kahrini çeker kızını seviyorsa degil mi

Son düzenleme:

Eğer yaşınız var ise ve maddi gücünüzde yerinde ise , ayrı eve çıkmayı deneyip bi süre ailenizden uzak yaşasanız ?

Bir şey kaybetmezsiniz, tabi bu kararınızı güzel bir dilla ailenize özelliklede annenizle paylaşın ve sürekli iletişim içerisinde olun..

Bi süre kafa dinledikten sonra geri dönersiniz evinize..

Canım biraz açar mısın konuyu? Kaç yaşındasın, eğitimin ve işin var mı? Neden dayınlasın? Annen de sizinle mi, babandan ayrı mı? sonsuza kadar dayınla yaşayamazsın tabi ki. İlle ayrılıcan. Herkesin ayrı kapısı olmalı. Sen durumunu bize ayrıntıyla anlat sana fikir verelim..

24 yaşındayım açıköğretimde okuyorum son sınıftayım babam 4 yıl önce öldü o yüzden dayımla beraber yaşıyoruz babamın sgkdan maaşı var onu alıyoruz kardeşim zaten ayrı bir ev tuttu dayımın kahrını çekmedi bizde onun yanına gitmek istiyoruz ama şu anda kardeşim istemiyor bizi şimdilik ama annem ben kardeşinle konuşurum diyor ama annemede güvenemiyorum ben çünkü o bugüne kadar bizi hiç savunamadı tek bildiğim ben dayımın yanında olmak istemiyorum

​Neden dayınızla yaşıyorsunuz,annenizde mi sizinle yaşıyor peki ayrıca kaç yaşındasınız.Eğer yaşınız büyükse ve çalışıyorsanız ayrı bir eve çıkabilirsiniz.

babam öldüğü için dayımla yaşıyoruz çalışmıyoruz daha önce hiç çalışmadım da öğrenciyim ama babamdan kalan maaş var onunla geçiniyoruz

24 yaşındayım açıköğretimde okuyorum son sınıftayım babam 4 yıl önce öldü o yüzden dayımla beraber yaşıyoruz babamın sgkdan maaşı var onu alıyoruz kardeşim zaten ayrı bir ev tuttu dayımın kahrını çekmedi bizde onun yanına gitmek istiyoruz ama şu anda kardeşim istemiyor bizi şimdilik ama annem ben kardeşinle konuşurum diyor ama annemede güvenemiyorum ben çünkü o bugüne kadar bizi hiç savunamadı tek bildiğim ben dayımın yanında olmak istemiyorum

Bir işe girsen canım. Açıköğretimdesin zorlamaz seni. Nerde yaşıyosunuz bilmiyorum da okul bitene kadar asgari ücretle bir yere girsen? Hem dayının yaptıklarını düşünecek vaktin azalır, hem de paran olursa ne yapmak istediğine daha kolay karar verebilirsin. KArdeşin erkek heralde. İstememesi normaldir. Çalışıyorsa sizden maddi bir beklentisi yoksa onun da üstüne gitmeyin derim. muhtemeln o da bu kargaşada bunaldı..

Bir işe girsen canım. Açıköğretimdesin zorlamaz seni. Nerde yaşıyosunuz bilmiyorum da okul bitene kadar asgari ücretle bir yere girsen? Hem dayının yaptıklarını düşünecek vaktin azalır, hem de paran olursa ne yapmak istediğine daha kolay karar verebilirsin. KArdeşin erkek heralde. İstememesi normaldir. Çalışıyorsa sizden maddi bir beklentisi yoksa onun da üstüne gitmeyin derim. muhtemeln o da bu kargaşada bunaldı..

iş arıyorum zaten birçok yere cv bıraktım ama arayan olmadı bazı yerlerde tecrübeli eleman istiyor benim de çalışmışlığım yok bu yüzden iş bulamıyorum

iş arıyorum zaten birçok yere cv bıraktım ama arayan olmadı bazı yerlerde tecrübeli eleman istiyor benim de çalışmışlığım yok bu yüzden iş bulamıyorum

En azından okul bitmeden yaşa bu iş bulma sıkıntısını. Gerçekten çok zor. Mağazalarda falan satış danışmanlığı yapabilirsin. Gerçekten dönmüyolar ya. o konuda çok haklısın..

oncelıkle başınız sagolsun..cok zordur sızın ıcın..gıtme konusuna gelınce ...yapmamalısın hayat senın sandığın gıbı kolay degıl...sonrasında dayını mum mısalı arama...babanızın maaşı var demışsınız..neye nasıl yettıreceksınız..annenızde sızı savunmuyormuş dıye yazmışsınız...bır anne ıstermı kızının mutsuz olmasını..kımbılır ne fırtınalar kopuyodur ıcınde..ustelık annenız sıze kardeşınle konuşacağım demış...hem konuşsa ne olacak ...kardeşınızde şuanda ıstemıyor sızı..durum şimdiden böyle ıse...dayının yaptıklarını fazla görme..kardeş ıstemıyor...sız hıc çalışmamışsınız..ınsan kaprısı çekmek kolay olmasa gerek..once bır çalışmaya başlayın..bır gorun hayat nasıl gıdıyor...kardeşte olsanız bır yerde batar yaptıkların (yaptıklarınız)...alışmıştır artık rahata kardeşınız..bu ayrıntıları ve daha bırcok ayrıntıları hıc duşunup tarttınız mı..lütfen azıcıkta annenızı duşunun destek verın..anne dır dıye bu kadar ustune gıtmeyın kahretmeyın kadını..yaş 24 daha yolun yarısı degıl...benım yaşım 40 daha ogrenemedıgım bırçok şey var..kımbılır daha nelere hayretle bakıp yaşayacağım..allah sağlık versın sevdıklerınle ..gerısı bır şekılde hallolur..belkıde bunları okurken kızarsınız bana..ınan anlamaya çalışarak yazdım..ama ne kadar ıstesemde yaşamadan anlayamam senı...huzurla kalın ınşaallah..

Back
X