• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölmek. ..

happyforever

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2010
188
16
318
Ankara
Ölmeyi istemek çok mu günah. Ben kendimi şu an isyankar hissetmiyorum. Ama gerçekten ölmek istiyorum. Kime söylesem Allahin gücüne gider deme öyle diyor ama benimki Allaha karsi bi isyan değil. Geçmişte yaşanan olaylardan kendimi suçlu görüyor olmam ve yaşadığım bu ağır pismanlik gecmiyor. Vicdanim rahat değil. Rahatlamiyor hiçbir sekilde. Şu anki sorunumun sebebi benim diyorum. Eger alttan alsaydim o ağır sozleri soylemeseydim su an cok mutluydum diyorum... ibadetini dort dörtlük yerine getiren biri de değilim ama yokolup gitmek istiyorum su hayattan:((

Ölmeyi istemek çok mu günah. Ben kendimi şu an isyankar hissetmiyorum. Ama gerçekten ölmek istiyorum. Kime söylesem Allahin gücüne gider deme öyle diyor ama benimki Allaha karsi bi isyan değil. Geçmişte yaşanan olaylardan kendimi suçlu görüyor olmam ve yaşadığım bu ağır pismanlik gecmiyor. Vicdanim rahat değil. Rahatlamiyor hiçbir sekilde. Şu anki sorunumun sebebi benim diyorum. Eger alttan alsaydim o ağır sozleri soylemeseydim su an cok mutluydum diyorum... ibadetini dort dörtlük yerine getiren biri de değilim ama yokolup gitmek istiyorum su hayattan:KK43:(
Böyle olumlu bir nicke bu sözler hiç yakışmadı :)
Sorunu 'net' bir şekilde anlatırsın daha iyi yardımcı olabileceğimize eminim..
Zamanı gelince zaten öleceğiz , neden hayatın tadını çıkarmaya çalışmıyorsun..

Allah'ın verdiği canı almak hiç birimizin haddine değil .Şeytanın vesveselerini dinleme lütfen sen dua et Kur'an oku uzaklak bu düşüncelerden yaşadığın bu kötü günler senin bir sınavın ve bugunlerde geçecek öyle düşün :KK43::KK43::KK15:

Ölmeyi istemek çok mu günah. Ben kendimi şu an isyankar hissetmiyorum. Ama gerçekten ölmek istiyorum. Kime söylesem Allahin gücüne gider deme öyle diyor ama benimki Allaha karsi bi isyan değil. Geçmişte yaşanan olaylardan kendimi suçlu görüyor olmam ve yaşadığım bu ağır pismanlik gecmiyor. Vicdanim rahat değil. Rahatlamiyor hiçbir sekilde. Şu anki sorunumun sebebi benim diyorum. Eger alttan alsaydim o ağır sozleri soylemeseydim su an cok mutluydum diyorum... ibadetini dort dörtlük yerine getiren biri de değilim ama yokolup gitmek istiyorum su hayattan:KK43:(
Ne oluyor yahu?
Ölüm kurtuluş değil, lütfen sakin olun.

Allah'ın verdiği canı almak hiç birimizin haddine değil .Şeytanın vesveselerini dinleme lütfen sen dua et Kur'an oku uzaklak bu düşüncelerden yaşadığın bu kötü günler senin bir sınavın ve bugunlerde geçecek öyle düşün :KK43::KK43::KK15:
Geçmiyor ki. Tam 4 senedir dua ediyorum ve 4 yıldır aynı durumdayım. Hicbirsey degismiyor.

Allah Allah dolunay da yok ama nedır bu atraksıyon,boş mezar buldular galıba bdv de..

Edit: gönül meselesiymis ben de kotu bir şey oldu sanıp içimi döktum empati kuraraktan . geçmişte duzeltwyecegin şeyler için yüreğini yorma... Her şerde vvardır bir hayır. Hayatini akışına bırak.

Son düzenleme:
Böyle olumlu bir nicke bu sözler hiç yakışmadı :)
Sorunu 'net' bir şekilde anlatırsın daha iyi yardımcı olabileceğimize eminim..
Zamanı gelince zaten öleceğiz , neden hayatın tadını çıkarmaya çalışmıyorsun..
Canım üyeliğim basladigindan beri ayni sorunumdan bahsediyorum. Hatta sıktın artık diyenler bile olabilirr

aceleye gerek yok
nasıl olsa ölüm bir gün hepimizin kapısını beklemedıgımız bır anda çalacak. ;) acını yaşayacaksın her insan gibi.. şu hayatta insanların bazıları nelere maruz kaldı ve kalıyor haberın var mı?

Umutsuzluk içinde kaybolma canım,çık dolaş,sevdiğin filmleri izle,biraz kendini dinle.Seni üzen ne varsa çıkar hayatından.Ben hayatta her zaman en fazla kendimi önemsemişimdir.Buna bencillik diyenler de oluyor ama bence her insan en çok kendi mutluluğunu düşünmeli.Geçmişe mazi derler demiş atalarımız,geçmişi geride bırakman lazım.

hmm şimdi anladım
erkek meselesi
de sen kendini ne kadar hırpalasan da onlar k.çlarını devirip fosur fosur uyuyorlar söyleyeyim
debelensen de debelenmesen de yapacağı varsa yapıcak yani

Ay ben de isler yolunda gitmediği zamanlar Ölsem daha iyi keşke olseydim diyrm ama sonra isler yoluna girince teşekkürler iyi ki olmedim diyorum öyle de bi manyagim :KK70: ama hayat her şeye rağmen yasamaya değer her şey mükemmel olacak diye birşey yok mutluluğu beklemek yerine mutluluğun peşinden git

Back
X