ölmekte yaşamakta çok zor

anlattığın her şeye hak veriyorum.bu sekilde hep kendime teselli oldum.ama çevremdeki insanları tanısanız bana hak verirsiniz.anlatmak istediğim şu:ben dertlerimi imtihan diyorum.sabrediyorum.ama hayatıma giren çıkarcı insanlar beni yaralıyor ve sabretme gücünü benden alıyor.diyecksiniz ki.yalnız yaşa o zaman.yıllardır yalnızım ama insan aldanıyor.iyi insan sanıyor tanıdıkça anlıyor ama çok geç oluyor.böle böle yaşım geçti.

zaten hayatım boyunca hep hayal kurdum.bazı insanların mücadele etmeden sahip olduğu hayatlar varya onlar bnm hayallerimdi.çok mücadele ettim hep kendime moral verdim.derdimi dinleyecek insan olmadığı için yazdım.hani derler ya.derdini anlat ki ferahlarsın.bu yüzden yazıyorum.çünkü biliyorum kimsenin yardımı dokunmaz.belki benim derdim dert değildir.ama her insan farklıdır ve kaldırabileceği bir yük vardır.çıkarcı insanlar hayatıma girecek korkusuyla yanlız yaşadım yıllarca.iyi insandır diye şans verdiğim kişiler beni yaralayıp gittiler.bazı insanlar o kadar mutluyken benim sürekli sorun yaşamam yoruyor.

Elle tutulur bir derdiniz olmadığına kanaat getirdim.
Psikolojik terapi almaya devam edin.
belkide dediğiniz gibi benim derdim başkasına göre değildir.her insanın taşıyabileceği yük farklıdır.sabahtan beri ağlıyorum.tabi yazdığım yazıdan bunu anlamanızı bekleyemem.ama ön yargılı olmanız kötü.anlayışlı olmak güzel bir erdemdir.

Canım benim yanlız olmasam nolucak sen benim anam babamdan yediğim kazığı yesen dayanamazsın. O yüzden gerçekten beterin beteri olduğunu bilmelisin. Ben korkmuyormuyum sanıyorsun çocuğum olacak. Tamam güzel birşey ama yapa yanlızım. Geleceği nolucak. Böyle berbat bir aileye doğcak. Ölüm en kolay seçim emin ol. Sen güçlüsün sabredersin geçicek. Ben 6 ay resmen bitkisel hayata girdim her gün ölüyim diye dua ediyordum. Ya ben ya onlar ölsün diye. Geçtimi geçemedi azaldımı biraz. Ama ben inanıyorum Allah büyük geçicek. Seninkide geçicek sabret. Öbür dünyada saçma sapan şeyler için yada başkaları için yanmaya değmez. Vede bende yanlızdım namaza başladım. Kuran da bir ayet var ilaç gibi sana bana.
Nisa suresi
Ve Allah, sizin düşmanlarınızı daha iyi bilir ve dost olarak da Allah yeter, yardımcı olarak da Allah yeter

Bakın burda birbirimize yardım etmek, dertleşmek için bulunuyoruz hepimiz. Siz derdim çok büyük, ağlıyorum vs diyerek bir yere varamazsınız derdinizi anlatmadığınız sürece. Havada kalıyor çünkü konu. Hal böyle olunca da dert yok dert arıyorsunuz gibi bir izlenim oluşuyor. Ben de size bir kaç tavsiye vereyim.

1-girdiğiniz herhangi bir ortamda ilk izlenim önemlidir.
2-sürekli ortada bir şey yokken depresif ruh halinde dolaşan insanları kimse etrafında tutmak istemez. Yalnızlığınızın sebebi bu olabilir.
3- derdi veren dermanını da verir, ölümden başka her şeyin çaresi var.

Bir iste calismayacak derecede engellisiniz, bu yuzden ailenize yuk oldugunuzu dusunuyorsunuz, hayatiniza aldiginiz kisiler sizi istismar etti o yuzden herkesin cikarci insanlar olmalarindan korkuyorsunuz.

Dertleriniz bunlar degilse bence olmeyi istemenizin geregi yok.

haklısınız.herkesin derdi kendine büyük.

biliyorum.kimse yardımcı olamaz.sorunları kendim aşmam gerek.ama bi söz vardır derdini anlatki ferahlarsın diye.anlatacağım kimsem yok çünkü aileme ve çevreme anlatsamda umursamıyor.buraya anlatayım dedim.elimden gelen her şeyi yaptım.ama nasıl oluyorsa yanlış insanlar yüzünden yapmıyacağım şeyleri yaptım.iyi insandır diye şans verdim ama gelen beni başka bir dertle bırakıp gitti.birde yanlış anlamayın ama insanla dalga geçiyorlar.mesela biri de leri ayrı yaz kitap oku geçer gibi saçma yorum yazmış.zaten ağlıyorum birde insanı sinirlendiriyorlar.anlamıyorum gerçekten

Rahatlaman ya da yardım alman için anlatman gerek. Hala anlatmıyorsun.
Hatalar insanlar içindir. Yaptığın hataların hayatını ele geçirmesine izin vermen daha büyük hata.

sevgilinden mi bahsediyorsun?

Dalga gecmiyorum. Kitap okuyun, insanlardan medet ummazsiniz,kendi dunyanizi yaratirsiniz. Calismiyormussunuz. Evde bos oturmakla kendinizi ve beyninizi gelistiremezsiniz. Hala ayni fikirdeyim kitap okuyun. insanlar ne dertlerle mucadele ediyorlar siz de edin,biz de ediyoruz

çok kitap okurum zaten.de yi ayrı yazamamışım evet.çünkü moralim bozuk ve hala iyi değilim.

çok kitap okurum zaten.de yi ayrı yazamamışım evet.çünkü moralim bozuk ve hala iyi değilim.
Tamam hadi beni gecelim,bir suru insan derdinizi soruyor agzinizdan cimbizla laf cikiyor. Dogru durust anlatsaniz ya. Biz de burda biktik soru cevap seklinde ilerlemekten olmek zor yasamak zor diye edebiyat yapanlardan. Gunde kac tane var hanimefendi sizlerden biliyor musunuz? Neyiniz var? Bedensel veya ruhsal engelli misiniz? Tedavisi olmayan hastaliginiz mi var? Kocaniz evden kovdu sokakta mi kaldiniz? Anlatin care bulalim. Sevgilinizle sevistiniz diye yasamak olmek neden zor anlayamiyorum cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…