nedir o çaresiz sorunların?Ne yapacağımı hiç bilmiyorum.Sanki yanlış ve doğru birbirine karıştı.Dayanacak gücümde kalmadı.Elimden gelen ya ağlamak ya da dua etmek.O kadar zor durumdayım ki sanki duvarlar üstüme doğru geliyor.Yaşadığım şeylerin çaresi olmaması ise insanı daha çok zorluyor.Ölmek istiyorum ama buna bile gücüm yok.Yaşamak için mücadele ediyorum ama hep kaybediyorum.Her doğan gün yeni bir başlangıçtır diye teselli ettim kendimi.Ama ne zaman ben güçlüyüm desem o gün tekrar düştüm.O kadar sorunlarla uğraşırken bir de yalnızlık insanı yoruyor.Ne sevgilim ne de bir arkadaşım oldu.Derdimi sabırla dinleyip teselli edecek kimsem yok.Sürekli kendi kendimi teselli ettim.Çok yoruldum.Şu an sadece içimi dökmek için yazıyorum.
Ölmek de yaşamak da zor. Bu şekilde olmalı.
Sorunun ne olduğunu bilmezsek nasıl yardım edebiliriz?
Ölmek de yaşamak da zor. Bu şekilde olmalı.
biliyorum yardımcı olamazsınız.ama en azından içimi döktüm.çünkü konuşacak kimsem yok.
yaşım genç değil.sil baştan başlayamıyorsun.sanki ölmek daha mantıklı gibi geliyo.ama onuda yapmak istemiyorum.çk kötü durumdayımDua et bol bol. Herşey geçip gidiyor. Çaresi olmayan şeyler yaşadım bende seni çok iyi anlıyorum. Ama benden sana tek tavsiye bu ruh haline girdiysen psikoloğa git. Allah benim yüzüme güldüde hamile kaldım. Çocuğum için yaşıyorum resmen. Birde inançlı bir insan olmama rağmen ölmeyi düşünüyordum. O yüzden lütfen bir psikologla görüş. Tek başına çözülecek şeyler değilse. Gün içinde dışarı çık. Temiz hava al. Güneşi al vücuduna. Depresyona bunalmaya iyi geliyor. Temiz hava güneş bbunlar ilaç gibi. Parklara git gülümsemek için sebeplerle dolu orası. Kendini toparlamak için biraz çabala. Kendi kendinin ilacı ol. Allah ın sana bir sınavı olarak gör. Ve kazanacaksın doğru şeyler yaparsan bu sınavı ve mükafatı gelecek.
sorunlar için dr gidiyorum.ama düzelme yok.açık açık sölemeyede dilim varmıyor.dertlerim için imtihan diyorum ama yalnızlık ağır geliyor bu şekilde.nedir o çaresiz sorunların?
biraz açarmısın?
sorunlar için dr gidiyorum ama bni en çok yoran yalnızlık.ne arkadaşım var ne sevgilim.çok çaba sarf ettim.çevrem olsun diye ama hep çıkarcı insanlarla karşılaştım.onsa sorunun üzerine böle insanlar beni yordu.bazen konuşmamak yerine yazmak daha iyidir sıkıntı nedir paylaşmak istermisin? nedir seni bu düşünceye iten sebep
bu şekilde yorumlarımız havada kalır ama.sorunlar için dr gidiyorum.ama düzelme yok.açık açık sölemeyede dilim varmıyor.dertlerim için imtihan diyorum ama yalnızlık ağır geliyor bu şekilde.
yaşım genç değil.sıfırdan başlayamıyorum.hayatıma son vermek daha kolaymış gibi geliyorhayat zor bir sınav, insan başına neler geleceğini bilemiyor.
ve en acısı, ben yapmam, ben etmem, asla olmaz dediğin ne varsa,
yapıyorsunda, ediyorsunda, razıda geliyorsun vs vs..
ölmek çözüm değil, ne kadar düşsekte önemli olan tekrar ayağa kalkıp yürümeye devam etmek.
allah kolaylık versin..
Bende yanlızım ama bence daha iyi en azından hayatında sorun olacak şeyler yok.geçicek sadece biraz dha sabretyaşım genç değil.sil baştan başlayamıyorsun.sanki ölmek daha mantıklı gibi geliyo.ama onuda yapmak istemiyorum.çk kötü durumdayım
çalışmıyorum.ailem yanımda ama pek umurlarında değilim.diyorumya çevrem için varlığım yada yokluğum bir.biliyorum.kimse yardımcı olamaz.derdimi anlatacağım kimse yok diye yazdımbu şekilde yorumlarımız havada kalır ama.
ne hakkında konuştuğunu neye üzüldüğünü bilemiyoruz ki.
çalışıyormusun, kaç yaşındasın?
ailen nerede?
nereden biliyorsun kimsenin yardımcı olamayacağını?çalışmıyorum.ailem yanımda ama pek umurlarında değilim.diyorumya çevrem için varlığım yada yokluğum bir.biliyorum.kimse yardımcı olamaz.derdimi anlatacağım kimse yok diye yazdım
siz yanlız değilsiniz.galiba evli ve yakında çocuğunuz olcak.benim durum daha kötü.açık açık anlatamadığım için anlaşılmıyor.yinede zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Bende yanlızım ama bence daha iyi en azından hayatında sorun olacak şeyler yok.geçicek sadece biraz dha sabret
çok insan tanıdım.hep çıkarcı ve vurdumduymazdı.ailem bile umursamıyor bni.yediğim lokma bile çok.ölsem hem acılarımdan kurtulmuş olacağım hemde maddi yük olmayacağım aileme.yıllardır her şeyin iyi olacağını düşündüm.bu yüzden ölmeyi düşünmedim.ama artık inancım da kalmadınereden biliyorsun kimsenin yardımcı olamayacağını?
ölümden başka herşeye çare vardır?
depresyon tedavisi mi görüyorsun?
kaç yaşındasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?