• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmeyi istemek

Yardım alıyorum canım da 2 seans oldu daha
Devam et
Duat et
Mümkünse namaz da iyi gelir

Asıl intihar daha büyük günah
Tevbe etmişken hakkını ver, bi daha tekrarlama yeter
Allah'ın verdiği canı Allah alır değil mi?
Lütfen evladını düşün, zorlukta hop ben bu dünyadan vazgeçtim diyemezsin

Allah gafurdur gunahlari affeden tevvabdir tovbeleri kabul eden rahimdir merhamet eden .

sen bile cocuguna bu kadar merhamet ediyorsun ya Allahin merhameti yaninda o denizde damla gibi.

Allah tovbeleri kabul ederim dio Allah yalanci mi ? degil tabi ki .
sen tovbe et.

kimsenin imanla gidecegini de kimse bilemez. belli olmaz.
hadis bak
bi kadın varmis hep namaz kilarmis ama evinde bi kedi varmis bilerek su vermemis ve kedi olmus kadin kaybetmis.

bir de koti diye bilinen.bir kadin varmis o da susuz kalmis bi kopege ayakkabisini cikarip kuyudan su alip su vermis
Bu kadin kazanmis
peygamberimiz demis .
3aylardayiz iyilik yap . onemli olan niyetin . gecmisi düşünme zaten bu pişmanlik bile tovbedir .

Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşim ben kötü biri değilim çevremde çok sevilen biriyim ama ne ara kalbim karardı da onca hata yaptım bende anlamıyorum, Anne babamın da yüzüne bakamaz oldum berbat bir pskolojıye girdim nasıl aşacağım bunu bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum dua ediyorum ama bu hatalar beni Allah a karşı mahçup hissi veriyor şeytanın çerçevesi biliyorum beni namazdan uzaklaştırmaya çalışıyor

Allah senden de razi olsun kardesim. Olurmu hatasiz kul olmaz geri geri gidersen dusersin önemli olan baska hatalar yapmamak. seytana aldanma. Yeni okudugum bir yazida ögrendim ki seytan en cok muslumanlarin uzulmesine sevinirmis.o yuzden birakma kendini. Allah sana zaten bir aile vermis seni sevmezse bukada cok nimet vermez :) Rabbim affedilenlerden eylesin insAllah cenneti kazananlardan olursun tum kalbimden dua ediyorum sana :)

Allah senden de razi olsun kardesim. Olurmu hatasiz kul olmaz geri geri gidersen dusersin önemli olan baska hatalar yapmamak. seytana aldanma. Yeni okudugum bir yazida ögrendim ki seytan en cok muslumanlarin uzulmesine sevinirmis.o yuzden birakma kendini. Allah sana zaten bir aile vermis seni sevmezse bukada cok nimet vermez :) Rabbim affedilenlerden eylesin insAllah cenneti kazananlardan olursun tum kalbimden dua ediyorum sana :)

Böyle insanlar oldukça mutlu oluyorum Allah gönlüne göre versin öyle ihtiyacım var ki duaya, Allahım yılından ayırmasın kimseleri

Back
X