olmus mu olmamis mi ? fikir gerekli

merhaba herkese. yarin sabah denize gidecegiz yalniz benim icin buyuk bir sorun suan bu durum. mustakbel kayinvalidemler birakacak gidecegimiz yere yaklasik 2 saat bi araba yolculugu yapacagiz, asagidaki kombini giymeyi dusunuyorum fakat pantolonla denize gitmek sizce abes kacar mi ? erkek arkadasim acik bulmayacaklarini soyledi, zaten modern goruslu insanlar ama yine de icime sinmedi pek. bir taraftan da nasilsa denize gidiyoruz diye cok acik kacmayacagini dusunuyorum ama kararsizim fikirlerinizi bekliyorum

Sizi üzmek istemem ama bu kombin hiç hoş değil. Yani üst ve alt beyaz, ikisi de vücuda oturuyor ve de karın açıkta. Tekne gezisi için de deniz için de sevgilinin ailesiyle tanışmak için de uygun değil. Doğal bir elbise veya doğal bir tişört-şort giyseniz, çok daha güzel olur.

elbise yada kimono-şort kombini.
altına sandalet.
bunun altına teknede nasıl ayakkabı giyeceksiniz ki zaten?

Tekne ile koy koy gezip denize girecegin turda hic dar pantolon giyilir mi?? Cikarmasi dert giyinmesi dert. Yok mu bir elbisen şöyle tiril tiril?
Bence aksam gezmesi icin guzel, tekne turu icin kasıntı bir kombin.

keske olsa suan evimde degilim yanimda da tek bir elbisem var sadece o da uygun degil :cry:

keske olsa suan evimde degilim yanimda da tek bir elbisem var sadece o da uygun degil :cry:
Yarin pazar ve sabah erkenden gideceksiniz. Guzel bir elbise bulman cok imkan dahilinde degil demek ki.
O zaman yapacak birsey yok. Elindekiyle mutlu olmaya bak.
Beğenmeyen küçük ogluna almasin

Tiril tiril yazlık uçuşan bir elbise daha uygun olur, rahatınız açısından. Bu kombin çok güzel ama tekne turunda pek rahat edemezsiniz.

Yarin pazar ve sabah erkenden gideceksiniz. Guzel bir elbise bulman cok imkan dahilinde degil demek ki.
O zaman yapacak birsey yok. Elindekiyle mutlu olmaya bak.
Beğenmeyen küçük ogluna almasin
inanir misiniz bugun koca avmde bir elbise bulamadim. yanimda duz siyah penye tarzi bir elbise var diz ustunde kisa kollu,sanirim onu giyip icime de bikinilerimi giyecegim kasmaktan vazgectim yorumlari da okuyunca :KK51:

Yarın gitmeden bir mağazadan alın. Uygun fiyatlı bir elbise bulabilirsiniz.
sabah 8de beni almaya gelecekler maalesef. bugun baktim fakat bulamadim duzgun bir sey. yanimda siyah penye tarzi rahat bi elbisem var siyah renk, onu giyecegim sanirim kasmamak en iyisi olacak gibi

inanir misiniz bugun koca avmde bir elbise bulamadim. yanimda duz siyah penye tarzi bir elbise var diz ustunde kisa kollu,sanirim onu giyip icime de bikinilerimi giyecegim kasmaktan vazgectim yorumlari da okuyunca :KK51:
Aynen oyle. Sonucta isler yolunda gider de devam ederseniz 2-3 sene sonra seni pijemayla cirkin topuzla yazlikta kahvalti yaparken gorecek insanlar. Bu kadar kasmaya hic gerek yok.
Bir onceki konuna bakmis bulundum. Sanirim adamin gereksiz bir elestirisi yüzünden biraz gerginsin. Ama bence onu ozguveninle döv :))

merhaba herkese. yarin sabah denize gidecegiz yalniz benim icin buyuk bir sorun suan bu durum. mustakbel kayinvalidemler birakacak gidecegimiz yere yaklasik 2 saat bi araba yolculugu yapacagiz, asagidaki kombini giymeyi dusunuyorum fakat pantolonla denize gitmek sizce abes kacar mi ? erkek arkadasim acik bulmayacaklarini soyledi, zaten modern goruslu insanlar ama yine de icime sinmedi pek. bir taraftan da nasilsa denize gidiyoruz diye cok acik kacmayacagini dusunuyorum ama kararsizim fikirlerinizi bekliyorum
Yaa kombininiz çok yakışmış ama deniz modd sonuçta elbise daha iyi olur size de rahat. Kasmayın bence ilerde zorluk çekmemek için de sizi olduğunuz gibi kabul etsinler

sabah 8de beni almaya gelecekler maalesef. bugun baktim fakat bulamadim duzgun bir sey. yanimda siyah penye tarzi rahat bi elbisem var siyah renk, onu giyecegim sanirim kasmamak en iyisi olacak gibi

Kesinlikle kasmayın. Diz üstü rahat penye elbise beyazlı kombinden kesinlikle daha iyi olur.

En azından rahat , bol , ince bir pantolon olabilirdi. Bu bahsettiğiniz ortam için fazla ‘jilet gibi ‘ duruyor.
Ama fiziğiniz güzel, ne giyseniz yakışır 🧿

Ama balım göz altların daha önemli uyuman lazım:)
Canım güzel bir kızsın, hiç dert etme. Doğal ol. Hafif makyaj-belli belirsiz. Yanında varsa sandalet, plaj çantası, güneş gözlüğü çok da tatlı olursun. Ha yoksa açık açık söylersin ani karar verdik yanıma pek birşey alamadım diye. 2 saat arabada yolculuk yapacakmışsınız elbet konuşacaksınız. Ortam samimi olursa anlatırsın.
İyi gezmeler😘

Pantolon olmamış bunun altına kot şort yada etek giyseniz

Aynen oyle. Sonucta isler yolunda gider de devam ederseniz 2-3 sene sonra seni pijemayla cirkin topuzla yazlikta kahvalti yaparken gorecek insanlar. Bu kadar kasmaya hic gerek yok.
Bir onceki konuna bakmis bulundum. Sanirim adamin gereksiz bir elestirisi yüzünden biraz gerginsin. Ama bence onu ozguveninle döv :))

hahah cok tatlisiniz ya cok tesekkur ederim :KK37: evet acikcasi biraz gergin bi adam sevgilimin babasi, zor biri. daha once de arkamdan atip tuttugu icin ekstra gerildim dunden beri kendimi yiyorum burdaki yorumlar beni rahatlatti :)

Ama balım göz altların daha önemli uyuman lazım:)
Canım güzel bir kızsın, hiç dert etme. Doğal ol. Hafif makyaj-belli belirsiz. Yanında varsa sandalet, plaj çantası, güneş gözlüğü çok da tatlı olursun. Ha yoksa açık açık söylersin ani karar verdik yanıma pek birşey alamadım diye. 2 saat arabada yolculuk yapacakmışsınız elbet konuşacaksınız. Ortam samimi olursa anlatırsın.
İyi gezmeler😘
cok tesekkur ediyorum :KK200: evet bu gidisle sabah da uyanamayacagim galiba kiyafeti dusunmekten uyumayi unuttum :skandal:yorumlardan sonra duz penye elbisemi giymeye karar verdim yasasin dogallik slogani ile :)

Back
X