olmus mu olmamis mi ? fikir gerekli

Elbise giy, hem daha şık durur hem yerine uygun olur hemde rahat edersin canım bu olmamış bence

Hayir anlayamadim ben su fizikle ne zayiflamasindan bahsediyorsun bacim sen. Ne gobek var ne popo. Yok olmak istiyorsun heralde :işsiz:
Senin fiziginin ceyregine raziyim su an ben. Sarkan dogum gobegi ve kafam kadar olan goguslerden sonra 😑

Hayir anlayamadim ben su fizikle ne zayiflamasindan bahsediyorsun bacim sen. Ne gobek var ne popo. Yok olmak istiyorsun heralde :işsiz:
Senin fiziginin ceyregine raziyim su an ben. Sarkan dogum gobegi ve kafam kadar olan goguslerden sonra 😑
bebisinizi kokluyorum :KK200: siz de toparlarsiniz eminim. annelik cok guzel bir duygu olmali kilolar hic kalir yaninda :)

Üst güzel. Alt olmamış. İlle o üst giyilecekse alta desenli, renkli, diz altı tiril tiril, yüksek bel bir etek giyilebilir. Kafaya da kocaman, geniş kenarlı bir şapka... Ya da herkesin dediği gibi elbise daha uygun.

bebisinizi kokluyorum :KK200: siz de toparlarsiniz eminim. annelik cok guzel bir duygu olmali kilolar hic kalir yaninda :)
Hic toparlayacagimi sanmam 😂 Yiyorum cunku. Saglam yiyorum. Hep bu ye de sut olsun diyenler yuzunden yemeye alistim 😄 kendimi bir turlu ikna edemiyorum onlari yemeden de sutum olabilecegine 😂 zaten su emzirme bitsin bu memeleri kucultmek lazim. Tasiyamiyorum sirtim agriyor ciddi anlamda 😄 gobek desen Allahima emanet. Iyiki tesetturluyum ve kapatabiliyorum. Sarkik,harita misali ciziklerle dolu gobegimi ve kocaman popomu gormuyorlar en azindan 😁 ama olsun ya annelik yine de guzel. Rabbim evladima saglik versin ne deyim. Sporla bi 5 10 yila toparlarim kardes yapmazsak 😂😂

Ustun fena degil yarinki ortama uyum saglar pantolon biraz olayi bozuyor,varsa eger elbise etek sort daha uygun olur ama bundan baska secenegin yoksa idare etsin cok da onemli degil bence 🤗zaten araba yolculuk yapicakmissiniz anladigim kadariyle iki saatlik surede oturur vaziyetteyken ne giyseniz fazla goze batmaz...

Öncelikle maşallah diyorum. Size bakınca akşam ki yediğim tatlıdan nefret ettim :D
İkinci olarakta sizi olduğunuz gibi kabullensinler. Ne diye olmadığınız biri gibi davranacaksınız ki ?

Öncelikle maşallah diyorum. Size bakınca akşam ki yediğim tatlıdan nefret ettim :KK70:
İkinci olarakta sizi olduğunuz gibi kabullensinler. Ne diye olmadığınız biri gibi davranacaksınız ki ?

ben de aksam dondurmali irmik helvasi yemistim allah affetsin :confused: cok tesekkur ederim. galiba fazla taktim, hani begenilmek istersiniz ya.. ama haklisiniz buradaki yorumlardan sonra ben de vazgectim ve sevgilimle basbasa gitseydik ne giyeceksem onu giyecegim yine. penye elbisem icine de bikiniler oh mis :-)

Zaten doğru yolu bulmussunuz, penye elbise ve bikini çok mantıklı 🙋 Ben sadece iyi eğlenceler dilemeye geldim😁

merhaba herkese. yarin sabah denize gidecegiz yalniz benim icin buyuk bir sorun suan bu durum. mustakbel kayinvalidemler birakacak gidecegimiz yere yaklasik 2 saat bi araba yolculugu yapacagiz, asagidaki kombini giymeyi dusunuyorum fakat pantolonla denize gitmek sizce abes kacar mi ? erkek arkadasim acik bulmayacaklarini soyledi, zaten modern goruslu insanlar ama yine de icime sinmedi pek. bir taraftan da nasilsa denize gidiyoruz diye cok acik kacmayacagini dusunuyorum ama kararsizim fikirlerinizi bekliyorum
Sort giy pantolon ne alaka

Ahahahah aradığım yorum :halay: Yakın geçmişte doğum yapanlar nasıl da belli (ben):KK70:

ay bu kıyafetle asla olmaz elbıse gıyın bence
efil efil cok cici elbıseler var
bu hıc olmamıs

Ben olsam beyaz yada lacivert șort üzerine de maritim tarzı sırt dekolteli bir t Shirt yada salaș bir bluz giyerdim altınada șu ortopedik (birkenstock) parmak arası terliklerden giyerdim.
O dar eşyalar ile pişersin

Back
X