Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebisinizi kokluyorumHayir anlayamadim ben su fizikle ne zayiflamasindan bahsediyorsun bacim sen. Ne gobek var ne popo. Yok olmak istiyorsun heralde
Senin fiziginin ceyregine raziyim su an ben. Sarkan dogum gobegi ve kafam kadar olan goguslerden sonra![]()
Hic toparlayacagimi sanmambebisinizi kokluyorumsiz de toparlarsiniz eminim. annelik cok guzel bir duygu olmali kilolar hic kalir yaninda :)
Öncelikle maşallah diyorum. Size bakınca akşam ki yediğim tatlıdan nefret ettim
İkinci olarakta sizi olduğunuz gibi kabullensinler. Ne diye olmadığınız biri gibi davranacaksınız ki ?
Sort giy pantolon ne alakamerhaba herkese. yarin sabah denize gidecegiz yalniz benim icin buyuk bir sorun suan bu durum. mustakbel kayinvalidemler birakacak gidecegimiz yere yaklasik 2 saat bi araba yolculugu yapacagiz, asagidaki kombini giymeyi dusunuyorum fakat pantolonla denize gitmek sizce abes kacar mi ? erkek arkadasim acik bulmayacaklarini soyledi, zaten modern goruslu insanlar ama yine de icime sinmedi pek. bir taraftan da nasilsa denize gidiyoruz diye cok acik kacmayacagini dusunuyorum ama kararsizim fikirlerinizi bekliyorum
Ahahahah aradığım yorumHayir anlayamadim ben su fizikle ne zayiflamasindan bahsediyorsun bacim sen. Ne gobek var ne popo. Yok olmak istiyorsun heralde
Senin fiziginin ceyregine raziyim su an ben. Sarkan dogum gobegi ve kafam kadar olan goguslerden sonra![]()
Ahahahah aradığım yorumYakın geçmişte doğum yapanlar nasıl da belli (ben)
![]()