ölmüş...

Madde bağımlılığının ne yazik ki kacinilmaz sonu bu. Siz evli kalsaydiniz ve birakmasaydi kullanmayi yine ayni sey olacakti muhtemelen.. Nice hayatlar söndü bu lanet seyler yuzunden. Arayip bassagligi dileyin. Ama bence eve vs gitmeyin hemen. Olayin taze acisiyla sizi bile suclayabilirler. Evlat acisi alttan almak lazım , gerci hic oyle bisey olmayadabilir ama riske atmayin bence.

Bir telefon şart ama yeterli de.. gitmeye gerek yok daha kötü olursunuz diye düşünüyorum. Olanlarda en masum kişi sizsiniz. Toparlamisken başa donmekten koruyun kendinizi. Allah günahlarını affetsin. . Genç ölümler çok etkiliyor beni..
Kim bilir o pislik yüzünden ne çirkin bir hayat yaşadı. .

Allah mekanını cennet etsin, okuyunca tuhaf oldum, ne kadar eski eş de olsa.. Eğer ailesiyle tartışmanız,kavganız vs. olmadıysa bence bir saat bile olsa uğrayın derim.

Başınız sağolsun, Allah onunda günahlarını affetsin. Ölümden başka herşey yalan şu dünyada. Ölüm bütün kötü anları unutturuyor. Mademki ailesi ile bir sorununuz yoktu, bence bi saatte olsa uğramalınız. Ben sizin yerinizde olsam mutlaka giderdim.

Gidip de hiç boşa kendini üzüp duygusallaşma.
Sen zamanında vazifeni yapmışsın ona karşı.

Daha önce bundan bi buçuk sene önce konu açardım boşanıyorum diye.
şimdi ise ölüm haberini aldım.
Anlatmam lazım en azından yazıp kurtulmam lazım
Evet boşandık geçen sene..
ben baba evine Mayıs 2015 de gelmiştim. Madde bağımlısıydı olmuyordu olacak gibi olmadığını anlayınca çektim geldim
Boşandık. . Eğitimime devam ettim çalışıyorum o ise bizim onun iyi olması için taşındığımız ilde kaldı ailesi burda bize yakın oturuyo.
Az önce annem kızım ölmüş dedi kim dediğimde onun öldüğünü söyledi.
en güzel yaşlarımı aldı o benden.
üzüldüm boşanmasaydık yanında olsaydım bana yazık değil miydi.
Yine ölürdü değil mi ?? Ben onu bırakmadımki o bize tutunmak istemedi
Kızlar kafayı yemek üzereyim
Gitsemmi evlerine. ? Annesi nerde görse kızım umarım mutlu olursun der.
hepsi beni çok üzdü yıprattıı
bana senden içindeki çocukluğunu aldım bu yüzden kendimi affetmicem demişti
Dün yolda görsem yabancı gibiydi.
Sevmiyorum özlemiyordum
ama şuan şoktayım
siz olsanız ne yapardınız.
kedinde suç arama sakın.aynı şekile arkadşımı kaybettim bağımlıydı.çok uğraştık olmadı düzelmedi en sonunda bende görüşmeyi kestim.baş sağlığına mutlaka git ben gidemedim düşük ihtimalim vardı keşke gitseydim diyorum hala.

Allah rahmet eylesin.

Aklına üzüldüğünü, yıpratıldığını getirme artık giden gitmiş ve ailesine git acılarına ortak ol. Bence giderek çocuklarını affettiğini görürlerse acıları hafifler, kor gibidir yürekleri. Ama sen de affet yürekten, şu an kin besleme zamanı değil, zaten Allah'ın huzurunda verecek hesabını boşver...

Başınız sağolsun. Gerçekten zor yaşadıklarınız hissettikletiniz. Ama sakın kendinizi suçlamayın.Herkesin ölüm saati bellidir kaderde ve değişmez. Ayrıca ben sizin yerinizde olsam giderdim ailesine başsağlığına.

Ben de mutlaka gitmen gerektigini düşünüyorum. Bi an önce acını yasayip bitirirsin cenaze evinde. Daha iyi hissedersin. Hic vicdan azabi da yapma. Kendi ölmeyi seçmiş. Bi baskasinin dagitti hayati toplamak zorunda falan deilsin. O kdr sevioduysa seni o sana uysaydi. Git evlerine başin dik olsun. Allah rahmet eylesin. .

ben baba evine Mayıs 2015 de gelmiştim. Madde bağımlısıydı olmuyordu olacak gibi olmadığını anlayınca çektim geldim
Boşandık. . Eğitimime devam ettim çalışıyorum o ise bizim onun iyi olması için taşındığımız ilde kaldı ailesi burda bize yakın oturuyo.
Sevmiyorum özlemiyordum
ama şuan şoktayım

Senin bi hatan yokki su testisi su yolunda

kırilir keske boyle olmasaydı daha

duzgun yasayan iyi bir koca olsaydi ama onun kaderide böyleymiş duygusalliktan

üzuntuden su an böyle düsünmen normal bunlari kurcalama bence bundan sonra ona bol bol dua et hakkinida helal et yaşanmş bitmis ve oda gitmis artık

yapabilicegin baska bisey yok canim.hayatina bak gençligini

yaşayamadiysan bundan sonra mutlulugu ara sende artik.rabbim

yardimcın olsun..

Giderseniz daha çok üzüleceksiniz ne ile karşılaşacağınız da belli değil.
Arayıp baş sağlığı dileyebilirsiniz. Kendinizi suçlamayın boşanmamış bir de üzerine çocuğunuz olsa daha kötü olmaz mıydı ? Hakkınız da hayırlısı olsun.

Sen hayatında olsan da olmasan da ölecekti. İyi olmamayı, Sensiz kalmayı o seçti. Hayal ettiği hayat buydu. Hepimiz hayal ettiği hayatın ölümle sonuçlanacagini biliyorduk o bilmedi belki de bildi yine de bu hayatı seçti. Canını yakan insana öldü diye bu kadar merhamet duyma. Yaşarken seni yeterince heba etti ölümü bu kadar üzmesin. Pişman olma çünkü sen her şeyi fazlasıyla yaptın. Allahtan rahmet dile, ailesini ara annen gidelim derse biraz zaman geçince taziyeye gidin. Sen onu hep sevdin şu an bile içindeki acı ona duyduğun sevgiden hak etti mi hayır. Sakın kendini yıpratma

Bence gidin.sonuçta eski eşiniz ve iyi kötü bir geçmişiniz var. Sonradan pişman olmayın siz ona karşı son görevinizi yapın. Başınız sağolsun..

Cenazeye değil ama daha sonra taziyeye gidebilirsiniz annesine..

Karışık duygular.. Kim olsa böyle hisseder sanırım

D
Sevmiyorum özlemiyordum
ama şuan şoktayım

dogru mu anladim eski kocaniz mi oldu ? Yani bilemiyorum ama hissiyatinizi bir bassagligi dileyin tabiki ailesine cok cok cok kotu ayrilmadiysaniz hala yuz yuze bakabiliyorsaniz yani cirkin seyler yasanmadiysa yoksa aksi taktirde boyle bir ortamda kavga cikarsa her iki taraf icinde kotu olur.

Eğer eve gittiğinizde tatsızlık yaşanmayacaksa gidebilirsiniz.
Yoksa telefonla arayın.

Back
X