OLmuyooorr hep engeller cikiyor...

sevgi6853

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
273
2
46
35
Avustralya
Arkadaslar dayanamiyorum artik diyorum tamam artik bu konuyu takmicam bir kac sene beklicem evlenmicem falan ama dayanamiyorum ya hep birilerinden igneli sözler duymakdan biktim usandim ne olur siz bana bir akil verin...

Bugun erkek arkadasim ben, ,,eltim`` ve cocuklari alisverise gittik dedik hava güzel deyisiklik olsun diye ciktik geziyorduk sonra konu mobilyadan acildi bende dedimki ay ben su yeni cikanlari cok beyeniyorum eltimde dediki sizde ondan alirsiniz benimkide dediki ozamana kadar daha güzelleri cikar her sene yeni bisey cikiyor bunun üzerinede eltim dediki aa yazik bak kendide diyor daha cok var diye falan güldü bunun üzerine benimki bir delirdi sen ne diyorsunda iste ben yenisi cikar ozamana kadar derken onumu kast ettim sen kendi haline bak falan dedi oda dediki aaa bnim halimde ne varmis evliyim kocam var cocuklarim var evim var kocamin isi var snra bana dönüyo diyoki kendi senelerdir bir evlenmeyi beceremedi isini oturtamadi yerine gelmis bana ne diyor tabii bunlar olurken ben sok oldum hiic birsey diyemedim sadece izledim ne oluyor diye dondum kaldim resmen bunlar tartisiyolar ediyolar eltide dediki bunu aksam annenlerin yaninda konuscaz bakim benim halimde ne varmis sonra bana ha bire benim evim var kocam var cocuklarim var neyim var benim hih falan diyor yani demek istiyorki acincak biri varsa oda sizsiniz falan

ay cok zoruma gitti ya zaten annesi beni birtürlü kabullenemedi agzimla kusda tutsam yaranamiyorum bide bunlari duymak insani iyice morelini bozuyor cok zoruma gitti ya neden hep böyle oluyorki ben ona okadar akil verdim dertlerini dinledim ettim o gelmis bana nispet yapiyor ...
ama yook akillandim artik kimseye güvenmicem merhaba merhaba yeter

Ben her zaman saygılı ama mesafeli ilişkiler konusunda ısrarcı olanlardanım.. Ne oluyorsa mesafeyi kaldırmaktan oluyor.. Saygını, güleryüzünü yitirmeden mesafe koymak gerekiyor eşinin ailesi tarafına ve hatta hayatındaki her insan için.

Evlendikten sonra hal böyle olması gerekiyorken evlenmeden önce herşekilde böyle olmalıdır.. Ben olsam eltim dediğiniz kişiyle alışverişe v.s çıkmazdım.. Belliki bir kıskançlık söz konusu.. Evet sizin de dediğiniz gibi ''Merhaba '' '' Merhaba ''

evet haklisin zaten erkek arkadasim bile farketmis diyo niye bu her aldigini sana gösterio kendi anlamiyomu kalitelimi deyilmi diye kiskaniyo seni falan diye.
ya bende ne bilim aradi gidelim dedi bnde iyi gidelim dedim hani deyisiklik olur diye ama iyice morelim bozuldu bilsem hic gitmezdim

niye onlarla dışarı çıktınız anlamadım ki, ne işleri var nişanlıların buluşmasında
madem kocası varmış o kadar övündüğü o götürseymiş alışverişe

bu sevgilinizle yengesi arasındaki bir konu.
ortada sizi ilgilendiren bişey yok bence.
ayrıca çocuklu kadının ne işi var ki sizinle

niye onlarla dışarı çıktınız anlamadım ki, ne işleri var nişanlıların buluşmasında
madem kocası varmış o kadar övündüğü o götürseymiş alışverişe

hahaha iste okadar övünüyo ama kocasi onu hayatta gezmeye götürmez o anca kendi gezer bende dedim yazik hep evde bir deyisiklik olsun ama düsünmemek lazimmis kimseyi

bu sevgilinizle yengesi arasındaki bir konu.
ortada sizi ilgilendiren bişey yok bence.
ayrıca çocuklu kadının ne işi var ki sizinle

ya normalde öyleydi tartismalarinda zaten ben agzimi bile acmadim ama sonra banada laf cakdi senelerdir evlenemiosunuzda neymis onun deyil aslinda bizim acincak halimiz varmisda bilmem neymis ay cok zoruma gitti

ya normalde öyleydi tartismalarinda zaten ben agzimi bile acmadim ama sonra banada laf cakdi senelerdir evlenemiosunuzda neymis onun deyil aslinda bizim acincak halimiz varmisda bilmem neymis ay cok zoruma gitti

zoruna gitmesi normal tabi.
ama sen üstüne alınma bence.sevgilin de kadının üstüne gitmiş.eltin de saçmalamış işte.
evlilik işi kısmettir o ne karısıyormuş.iki laf söyleyip gönderseydiniz .

Son düzenleme:
zoruna gitmesi normal tabi.
ama sen üstüne alınma bence.sevgilin de kadının üstüne gitmiş.eltin de saçmalamış işte.
evlilik işi kısmettir o ne karısıyormuş.iki laf söyleyip gönderseydiniz .

vallah ben hic karismadim ha cok zoruma gitti ama dedim simdi bir laf söylerim sonra snki hersey benim sucummus gibi yansitilir sokada girdim agzimi acamadim zaten onlar tartistilar ben hicbisey demedim sonra zaten eve götürdük onu benimde keyfim kacmisdi bende direk eve geldim zaten insanin zoruna gidiyor ya insan agzindan cikana biraz dikkat eder demekki düsünceleri öyleymiski öyle cikti agzindan

arkadaslar gelismeyi paylasmak istedim sizinle eltim ogün kimseye bisey anlatmamis ama ertesi gün benim erkek arkadasim kalkmadan gitmis herkesi doldurmus anlatmis artik nasil anlattiysa bu kalkar kalkmaz evde bir kizilca kiyamet kopmus herkes birbirine girmis ogünden beride yani 2 g+n oldu eltim dahada aramadi beni tabii bende aramadim sanirim oda artik benimle konusmicak, ki bu benim icin daha iyi en azindan arada laf gidip gelmez yada sizce napmaliyim simdi bende aramim diyorum ben siz ne diyorsunz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…