Olmuyor artık, dayanacak halim yok, sağlıklı düşünemiyorum!

canım aslında konumıtıbarıyle senı anlaması lazım.olgun yasta cunku.bak bıraz sabret derım.eger o senın sevdıgın seyı ızlemıyorsa bıraz sen ona uyum goster.ne bılım pcde oyumu oynuyor gıt ılgılen bu ne bu ne ıse yarıyor dıye sor.programmı ızlıyor sende ızlemeye calıs anlamaya calıs kı ortak nokta yarat kendınıze.benımde esım benden 7,5 yas buyuk.ama coook anlayıslıdır.laptopu ortak kullanırız.bılg oyun oynar gıder sorarım ışte bu neişe yarar falan diye.o da guzelce anlatır.sonra beraber tv ızlerız.oturur bele dızı ızler adam ya.gezerız beraber.ıkımız aynı olamayız ama kısılıklerımız farklı ortak noktayı buluyoruz.sende bı de boyle denesen.40gun cok cok erken bır zaman.benımde kayınvaldelerle sorun var ama esım ıyı.bence sen esınlede ıyı olmaya calıs cunku bu hayatı ortak yasayacaksınız...

dogru diyorsun madem evledik öyle yada böyle ben orta yol bulmayılımm..inan o kadar cok rahatladım ki senin yazdıklarınla...senin dedigin gibi yapıcam artıkk...onun gibi olucam ortak nokta bulucam..inşallah herşey cok güzel olur...cunku boşanmak hiç kolay degil...

Canım,daha yeni evlisiniz...ılk günlerde yaşanan şeyler bunlar.Çok doğal,böyle böyle tanıyacaksınız birbirinizi.Doğum gününde yaptığı evet,ayıp olmamalıydı ama...Şu da bir gerçek ki o olayı bir lütuf bir hediye gibi düşünüyor erkekler...Onlar aşklarını sözcükle ifade etmez,sexle kanıtlarmış........Öfkeyle hareket etme.Nefret sözcüğü yakışmıyor,sonuçta eminim ikiniiz de birbirinizi severek evlendiniz,.Ya haklısın elbette öfkelenmekte ama inan benzeri şeyler hep yaşanıyor.Tatlı dille incindiğini anlatabilirsin.Erkekler çocuk gibi,belli ki kötü hissediyor kendini böyle saldırgan olduğuna göre...Her sözünden kötü birşey çıkarmamaya çalış.Sanırım otoritesiyle ilgili bir endişesi var,...Böyle öfkelendiğim zamanlarda eşime,düşünürüm,ona bir zarar gelse ne hissederim??Allah korusun......düşününce geçer öfkem.

Sakin ol,savunmada kaldığın sürece her sözü saldırı gibi gelecektir...
Sen okanı izleyince çok açık ki kıskanmış cnm...Mankenin saçını önermesi de misillemesi olmuş:)
öyle kolay değil bitirmek emin ol:

bak bızım 3 yılımız bıtecek nısanda.o kadar zorluklar yasadımkı hanı baskası olsa bırakıp gıderdı.dıger topıclerde paylastım.o kadar zor seyler yasadımkı esımın aılesınden dolayı.ben hep sabrettım.hanı ben bırakıp gıtmedıysem sen hıc gıdemezsın,gıtmemelısın...hala dusundukce aglayasım gelır.ama en sonunda esımın destegını aldım arkama sabretmem sonucu oldu hep bunlar.suan bebek beklıyoruz.kısmetse yakında oglumuz olacak.ama ınan sevgı kolay bulunmuyor.bulundugunda da her kosulda mucadele etmeye deger...

eşiniz yanlış bir yol izliyor, istediğinin ise sizin sadece onunla ilgilenmeniz olduğu kanısına vardım anlattıklarınızdan... henüz çok yenisiniz ,ayrılmayı düşünmek için çok çok erken... acele kararlar vermeyin bence...şımartılmak istiyor... fakat erkekler fazla şımartılmaya gelmez... yüz verdinmi astar ister mubarekler :olmaz: ... herşey gönlünce olsun inşallah canım ...

o kadar güzel yorumlar yapıyorsunuz ki...yıkıcı degil yapıcı hepsiii..psikolojik olarak o kadar cok rahatladım ki artık rahatla uyuyabilirm....cook teşşekür ederim herkezeeee coooooooooooooooooook

evet malesef çok çalkantılı bir düğün nişan flört dönemi oldu. ve siz evlendiğinizden beri şikayetçisiniz.

açıkça konuşun... ne bu böyle neden böyle oluyor. yanlış evlilik mi yaptın pişman mısın aklın başkasında mı.. umduğun kadar iyi değilmiyim vb. bütün herşeyi sor. içinde biriktirme..

bir psikolağa git durumu anlat. aile terapistine gidin.

40 gün de çok yıprattınız evliliğinizi..

o adam seni sevmiyo belliki sende tiksinmeye başlamışın hamileysen aldır bu evlilik yürümez ağır oldu arkadaşım ama benzer bir olayı yaşadım bende oyüzden bu kadar kesin net yazıyorum.

o adam seni sevmiyo belliki sende tiksinmeye başlamışın hamileysen aldır bu evlilik yürümez ağır oldu arkadaşım ama benzer bir olayı yaşadım bende oyüzden bu kadar kesin net yazıyorum.

evliliğin ilk zamanları zaten biraz bocalanır... uyum sağlamak zor olur. bence biraz daha mücadele etmeli..

ama inşallah hamile değildir.

olmuyo olmuyo çok bocalanılıyo birkaç gün iii sonra yine aynı karakter oturuyo insan bedenine ben düzelir inşaallah diyim mutlu olsunlar çok emek verilmiş bi ilişki.

sen onu memnun etmek zorunda değilsin ki.nasıl ki sen onu alışkanlıklarıyla, iyisiyle kötüsüyle kabul ettin, evlendin.o da seni o şekilde kabul etti, evlendi.bu saatten sonra neyin muhabbetini yapıyor ki?ben buyum de.sakın o beğenmiyor diye sevdiğim şeyi izleyemicem, sevdiğim şeyleri yapamıcam.beğenmezse beğenmesin.saygı duysun.kendisinin her yaptığı iş çok mu mantıklı çok mu yararlı, iyi şeyler.yaranamazsın eşine sen.ay böyle insanlara da sinir oluyorum.kendisi mükemmel insan sanki.benim eski sevgilim de böyle habire bana takıyordu.bi eleştiri.her yaptığımda kötü bi yan bulur.dayanılması çok zor bir şeydir, yaşayan bilir ancak.nasıl düzelir bilmiyorum.benimkini vazgeçiremedim bu huyundan.allah kolaylıklar versin.

sen onu memnun etmek zorunda değilsin ki.nasıl ki sen onu alışkanlıklarıyla, iyisiyle kötüsüyle kabul ettin, evlendin.o da seni o şekilde kabul etti, evlendi.bu saatten sonra neyin muhabbetini yapıyor ki?ben buyum de.sakın o beğenmiyor diye sevdiğim şeyi izleyemicem, sevdiğim şeyleri yapamıcam.beğenmezse beğenmesin.saygı duysun.kendisinin her yaptığı iş çok mu mantıklı çok mu yararlı, iyi şeyler.yaranamazsın eşine sen.ay böyle insanlara da sinir oluyorum.kendisi mükemmel insan sanki.benim eski sevgilim de böyle habire bana takıyordu.bi eleştiri.her yaptığımda kötü bi yan bulur.dayanılması çok zor bir şeydir, yaşayan bilir ancak.nasıl düzelir bilmiyorum.benimkini vazgeçiremedim bu huyundan.allah kolaylıklar versin.

cok dogru diyorsun..artık dayanamıyorum aglıyorum suan..ara ara sinir krizlerine giriyorum..sanki ölücem azrail canımı alıcakmıs gibi geliyo..sanki bri arkamdan dokunup beni korkutucak mıs gibi geliyo..tahammulumu zorladım artık sınırdayım herşey için...inanın ayrılsan en fazla 1 hafta üzülürum gibi geliyooo..nefes alamıyorum artık..cunku onu sevmiyorummmm gercekten sevmiyorum..onunda ilgisi bitti boşuna evlendik aslında..şimdi anneme dedim onunla evlenmekle hata yaptım diye...allahtan annem anlayışlı karsıladı..bekle bakalım olmazsa bırakırsın dedi...

Canım ya sen dedıklerımı yap yınede olmuorsa artık yapacak fazkada bısey yok.allah yardımcın olsun....

cok dogru diyorsun..artık dayanamıyorum aglıyorum suan..ara ara sinir krizlerine giriyorum..sanki ölücem azrail canımı alıcakmıs gibi geliyo..sanki bri arkamdan dokunup beni korkutucak mıs gibi geliyo..tahammulumu zorladım artık sınırdayım herşey için...inanın ayrılsan en fazla 1 hafta üzülürum gibi geliyooo..nefes alamıyorum artık..cunku onu sevmiyorummmm gercekten sevmiyorum..onunda ilgisi bitti boşuna evlendik aslında..şimdi anneme dedim onunla evlenmekle hata yaptım diye...allahtan annem anlayışlı karsıladı..bekle bakalım olmazsa bırakırsın dedi...

ah arwen ah..

sana kaç üye nişan dönemindeki sorunlarına dayanarak yol yakınken dön diye nasihat etti..

senin adına üzülüyorum gerçekten..

yine sen kimseyi dinlemeyip kendi istediğini yapacaksın.. nasihatlari kulak ardı edeceksin..

o yüzden hakkında hayırlısı olsun diyorum..

daha 40 günlük evlilik nedir ki ya çok yazık.. eşin hakikaten tuhaf davranıyor.. sen de çok ılımlı gitme bence, hepten başına çıkar..

sevdigim için katlanıyorum ama inanın degersiz bir varlık gibi hissetmek cok yoruyo insanı...benım hatam yokmu var..ama onun beni aldattıgı bile oldu evlenmeye 1 ay kala yapmıs bunu..bende bu olayı evlendikten sonra 5. gunde yakaladım msn den..o yüzden baştan beri sorunlu..hep katlandım alttan aldım aldatmasına ramen..ama benım bir hatamda benı kaç haftadır süründürüyo...yoruldum...ama allah biliyo en ufak bir hatasını yakalayım onu asla affetmiyicem ayrımak için büyük sebep olucak...bakalım bekliyorum o güne kadar..allah yardımcım olsun..cunku bir hatam yüzünden bana 2 haftadır kan kusturdu ama yetet..sabır edicem elbet bir yerde oda yanlıs yapacaktır..o zaman kan kusturmak neymiş görücek artık..ılımlı olmıyıcam ona rol yapıcam artık içimden vericem kalayı ona...böylece kendimi korumus olurum onun dedikleri artık canımı acıtmaz....

daha önceki topiğinde aranızda yas farkı oldugunu söylemiştiniz sanırım ve ben o zamanda evlisiniz sanıodum ama 40 gun oldu demişsiniz 40 gunde bu hale geldiyseniz bişi diyemiorum bi sevmiyorum sevgim bitti diosun bi sevdiğim için katlanıyorum diosun karar ver bence

Son düzenleme:
daha önceki topiğinde aranızda yas farkı oldugunu söylemiştiniz sanırım ve ben o zamanda evlisiniz sanıodum ama 40 gun oldu demişsiniz 40 gunde bu hale geldiyseniz bişi diyemiorum bi sevmiyorum sevgim bitti diosun bi sevdiğim için katlanıyorum diosun karar ver bence

o kadar karmancormanım ki ne yapacagımı ne dedigimi bilmiyorum ki..

aman canım kendini bu kadar yıpratma, depresyona girersin sonra çıkman zor olur.daha çok yeni evlisin.hemen pes etme.önce bi konuş, anlat habire beni eleştiriyosun ama ben buyum ve sen bu kadınla isteyerek evlendin de.olur olmaz her şeyimi eleştirmekten vazgeç .çünkü beni hem rahatsız ediyor hem de üzüyor bu de.bu şekilde yürütemeyiz evliliğimizi de.saygı duymalıyız birbirimize ve birbirimizin zevklerine, ilgi alanlarına.herkes her zaman çok yararlı şeylerle vakit geçirmez.bazı şeyleri zevk için yaparız de.anlat bu şekilde.devam ederse taktik değiştirir.... ürür kervan yürür moduna girersin.o konuşur sen bildiğini okursun yani.o da olmazsa evi terkeder, boşanacağım senden dersin.ya olur artık ya da olmaz.hayırlısı olsun.

nasıl bu kadar kesin dille konuşabiliyorsunuz şaşıyorum.
hala evli görünüyorsunuz kişisel bilgilerinizde.
madem o kadar kolaydı siz boşansaydınızya:olmaz:

işte tam bekara karı boşamak kolaydır olayına örnek...
evlilik iki kişinin ortak noktada buluşabilmesidir.
her iki tarafta inat giderse bu iş yürümez.
bu kadar basit değil evlilik.
yarın bi gün evlenirseniz anlarsınız sanırım ancak.

konu sahibi arkadaşım sanada bişey söylemek istiyorum.
bi seviyorum haklısınız ortak noktalar bulmaya çalışıcam diyosun,bi bıktım artık dayanamıcam,kan kusturucam diyosun.
bu kararsızlığın ve tutarsızlığın yüzünden eşin sana dik gidiyor olmasın.
CADIARZU

Back
X