Olmuyor artık, dayanacak halim yok, sağlıklı düşünemiyorum!

balık baştan kokar diye boşuna demiyorlar... ilişkiniz başladığı zamanlardan beri hep sıkıntı içindesin.. bence ruhunun dinlenmeye ihtiyacı var bir psikoloğa gidip yardım alın.

ve onunla net bir şekilde konuşun. benim robot olduğumu farzedip hangi programları yüklerdin beni ne kadar değiştirmek istersin merak ediyorum de.. o anlatınca sende istediğin değişiklikleri anlat. ve ikimizde başka insanlar olursak mı yürüyecek bu evlilk diye sor.

Tek diyecegim: kafan netlesmeden sakin ama sakin cocuk düsünme...
Olayin akisina kendini kaptiripta sonradan ah vaahh etme...
Esine güvenme; isini garantiye al...
Hakkinda hayirlisi olsun...

Benimde tek söyleyeceğim şey sağlıklı karar alabilmeniz için psikyatri ye gitmeniz gerekiyor.Doğru düşünemiyor olabilirsiniz.Belki biz hepimiz yanılıyoruz olaylar böyle gelişmiyor belkide siz böyle anlamlar yüklüyor da olabilirsiniz.Önce bir kafanızı dinlendirin eşinizle uğraşmayı bırakın ve bir süre sonra daha net görmeye başlıyacaksınız.

zaten anlaşamıyordunuz,hep konu açıyordun bununla ilgili...sana o zamanda demiştim evlenirsen problemlerin devam edecek..
bunları bile bile evlendin,hakkında hayırlısı olsun..

bile bile evlendin.. herkes soyledi sana.. ne diyelim ki simdi.. daha 10 gunlukken dahi konu actin.. 40 gunde bu hale gelmisseniz.. 100 gunu dusunmek istemiyorum..`

balık baştan kokar ...eski konularınızı hatırlıyorum az çok. bilerek lades demek böyle oluyor işte. yapacak bir şey yok. huy değişmez.

birde insan nişanlılık devresinde bazı şeyleri fark etmeli diye düşünüyom.gelecek için daha istikrarlı olur...

.
CADIARZU[/FONT]

arkadaşım 2.msj ımı oku istersen.taktik olarak söyledim ve en son söyledim boşanma olayını.arkadaşın durumu inat edilecek bir durum değil zaten.olmadığı bir insan gibi mi davranacak?istese de davranamaz ki?kimse davranamaz ki?neyseniz osunuzdur kocanız beğense de beğenmese de.isteseniz de değiştiremezsiniz.bunu anlamak için evlenmeye de gerek yok nişanlanmaya da gerek yok hiç bir şeye gerek yok.bu sorunları çıkaran eşi olduğu için, eşinin orta yol bulması ve kötü alışkanlıklarını bırakması lazım karısını değiştirmeye veya eleştirmeye çalışacağına.sevmiyor sevmiyor konusunda arkadaşın eşini sevdiğini düşünüyorum ama o kadar kırmış ki eşi artık mantığı sevmemesi gerektiğini söylediği için arada sıkışmış.allah kolaylık versin

Son düzenleme:
Madem ilişkide de böyleydiniz neden evlendiniz be arkadaşım. Bile bile lades denir mi?
Hayata bir daha gelme şansın yok ona göre adımlarını at.

birkaç gün evden uzaklaş onu yalnız bırak

balık baştan kokar ...eski konularınızı hatırlıyorum az çok. bilerek lades demek böyle oluyor işte. yapacak bir şey yok. huy değişmez.

arkadasim sen sorunlu bi evlilige bile bile lades demissin, yapacak bisey yok malesef, insan degismez cunku

NOT: balık baştan kokar deyimini bu sitede herkes yanlıs kullaniyor, o kadar cok goruyorum ki sasiriyorum yani bu kadar cok yanlis kullanima

vikipedia dan : balık baştan kokar : Baştakilerin tutumu bozuk olan toplumda her şey bozuk olur.

bence öncelikle güvenli bir şekilde korun arkadaşım
yarın bi topiğinde tühh hamileyim olmasın
iyi gitmeyen ilişkide en önemli husus bu bence
eşine gelince
sanırım ilgi alanlarınız farklı
insan süreklikli de kitap okuyamaz ki canım
umarım uçuşları sıklaşır:))

cok dogru diyorsun..artık dayanamıyorum aglıyorum suan..ara ara sinir krizlerine giriyorum..sanki ölücem azrail canımı alıcakmıs gibi geliyo..sanki bri arkamdan dokunup beni korkutucak mıs gibi geliyo..tahammulumu zorladım artık sınırdayım herşey için...inanın ayrılsan en fazla 1 hafta üzülürum gibi geliyooo..nefes alamıyorum artık..cunku onu sevmiyorummmm gercekten sevmiyorum..onunda ilgisi bitti boşuna evlendik aslında..şimdi anneme dedim onunla evlenmekle hata yaptım diye...allahtan annem anlayışlı karsıladı..bekle bakalım olmazsa bırakırsın dedi...

sevdigim için katlanıyorum ama inanın degersiz bir varlık gibi hissetmek cok yoruyo insanı...benım hatam yokmu var..ama onun beni aldattıgı bile oldu evlenmeye 1 ay kala yapmıs bunu..bende bu olayı evlendikten sonra 5. gunde yakaladım msn den..o yüzden baştan beri sorunlu..hep katlandım alttan aldım aldatmasına ramen..ama benım bir hatamda benı kaç haftadır süründürüyo...yoruldum...ama allah biliyo en ufak bir hatasını yakalayım onu asla affetmiyicem ayrımak için büyük sebep olucak...bakalım bekliyorum o güne kadar..allah yardımcım olsun..cunku bir hatam yüzünden bana 2 haftadır kan kusturdu ama yetet..sabır edicem elbet bir yerde oda yanlıs yapacaktır..o zaman kan kusturmak neymiş görücek artık..ılımlı olmıyıcam ona rol yapıcam artık içimden vericem kalayı ona...böylece kendimi korumus olurum onun dedikleri artık canımı acıtmaz....

arkadaşım açtığın konuları bir süredir okuyorum.ama lütfen şu yukarıdaki cümlelerine bak.tam sırasıyla alıntı yaptım ve arasında yanılmıyorsam 1 msj vardı.sakın yanlış anlama seni yargılamak değil niyetim belli kafan çok karışık ama bu karışıklığını ve tutarsızlığınıda eşine yansıtıyor olmayasın oda bu durmdan istifade edip senin daha çok üstüne geliyor seni istediği kıvama sokmak için fırsat bulmuş olabilir.
öncelikle dik,aklı başında,kararlı bir tutum sergile ondan sonra bak eşin nasılda peşinde pervane oluyor.her dediğinide evet deme ama bunu derkende uygun dille söyle niyetiniz tartışma değil tutumunuzu gayet doğal şekilde dile getirmek olsun.

bi önceki topiklerinide okudugum kadariyla kendi ellerinizle kendi hayatinizi mahfetmisiniz.....kimse size zorlan birsey yaptirmamis.hatta kayinvalidenizlede ayni apartmanda oturmayida siz istemisiniz..sonrada pisman olmusunuz...simdide sikayet ediyorsunuz..kendiniz etmisiniz kendiniz bulmusunuz ..sözlerinizde cok celiskili...bana durumunuz tuhaf geldi.yasinizin 24 oldugunuda yeni ögrendim...daha kücük yasda oldugunuzu düsünmüstüm...birde mutsuz olmaniza ragmen korunmuyorsunuz bile bile..simdi esinizden daha cok size sasiyorum anlam veremiyorum böyle hanimlara.:umursamaz:

Son düzenleme:
Back
X