Olmuyor bitmiyor :( boşanamıyorum..

HarleyyQuinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
1.074
1.377
48
Böyle bir şey mümkün mü anlaşmalı boşananlar ne kadar sürede boşandınız bilgilendirir misiniz ?

Son düzenleme:
Merhaba kk hanımları biliyorsunuz ki ben boşanıyorum. Daha doğrusu boşanamıyorum..
Avukatım bana çekişmeli boşanma davası açtırmıştı.
12 Eylül'de 1 senemiz dolunca da anlaşmalı olarak boşanabilirsin hemen ertesi günü demişti.
Şimdi avukat gün yaklaşınca diyorum nasıl olacak
Çekişmeliden feraget edip anlaşmalı açacağız onunda sonuçlanması 5 6 ayı bulur diyor hanımlar :KK43:(
Böyle bir şey mümkün mü anlaşmalı boşananlar ne kadar sürede boşandınız bilgilendirir misiniz ?
anlaşmalı boşanma 1 günde biter...

anlaşmalı olacaksa çek avukatı işin içinden. bir protokol hazırlayıp gidip birlikte başvurun eski eşle boşanın 1 günde.
maalesef dolandırıcı avukat çok. iyilerini tenzih ederim. belki de bilerek yokuşa sürüyordur avukat

Anlaşmalı neden 5 - 6 ay sürüyor ? Benim bildiğim direkt sonuçlanıyor böyle durumlarda. Size çekişmeli aç sonra çeviririz deme sebebi ne? 1 yıl bekleme zorunluluğu mu varmış anlaşalı boşanma için?

anlaşmalı olacaksa çek avukatı işin içinden. bir protokol hazırlayıp gidip birlikte başvurun eski eşle boşanın 1 günde.
maalesef dolandırıcı avukat çok. iyilerini tenzih ederim. belki de bilerek yokuşa sürüyordur avukat
1 günde olur mu gerçekten artık gerçekten özgür olmak istiyorum ÖZGÜR

Şimdi anlaşmalı boşanmada illa ki karşı tarafın yüzünü de göreceğim Allah'ım tüylerim diken diken oldu.
Maalesef öyle olmuyormuş dilekçeden sonra yine ön inceleme şu bu yapılıyormuş kafamı yememe ramak kaldı
Eğer iki tarafta anlaşıyorsa 1 günde biter.
Kesinleşmedi tarihi vs biraz uzar ama

Bu yüzden istemiyorum işte.
Üniversitem başlıyor yeni bir hayat başlıyor o mahlukatın soyadıyla yaşamak istemiyorum
Fakat size tavsiyem şartlarınızı kabul etmiyorsa elini kolunu sallayarak rahatça gezmesinede izin vermeyin lütfen .
ilerde pişman olmamak için hakkınız olan herşeyi alın

1 günde olur mu gerçekten artık gerçekten özgür olmak istiyorum ÖZGÜR
Anlaşmalı boşanma tabiki 1 gün sürüyor hatta 10 dakika.
Ama çekişmeliden feragat edip anlaşmalıya çevirdikten sonra bi duruşma tarihi veriliyor ya, işte o hemen ertesi hafta olmuyor elbette.
Yaşadığın yere bağlı ben istanbulda anlaşmalı dilekçemi verdikten 3 ay sonrasına duruşma alıp boşandım mesela.
Yani o 6 ay duruşma tarihidir.

Çekişmeli açıp neden geri çekildiniz hiçbir talebinizi alamayacaksınız.. benim talebim yoktu lanet olsun deyip boşanma davasını anlaşmalı olarak acmak istedim. Üstelik duruşmaya eski eşim gelmedi vekalet gönderdi yani onuda benim avukatım ayarladı.. 6 aylık süreç de hakimin karar verecegi bir süreç benim avukat iki üç ay sonraya randevu alabilmişti ve tek celsede bitti duruşmadan sonra bir islem kalmiyor nufus müdürlüğü haricinde

Back
X