- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
Böyle bir şey mümkün mü anlaşmalı boşananlar ne kadar sürede boşandınız bilgilendirir misiniz ?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlaşmalı boşanma 1 günde biter...Merhaba kk hanımları biliyorsunuz ki ben boşanıyorum. Daha doğrusu boşanamıyorum..
Avukatım bana çekişmeli boşanma davası açtırmıştı.
12 Eylül'de 1 senemiz dolunca da anlaşmalı olarak boşanabilirsin hemen ertesi günü demişti.
Şimdi avukat gün yaklaşınca diyorum nasıl olacak
Çekişmeliden feraget edip anlaşmalı açacağız onunda sonuçlanması 5 6 ayı bulur diyor hanımlar(
Böyle bir şey mümkün mü anlaşmalı boşananlar ne kadar sürede boşandınız bilgilendirir misiniz ?
Şimdi anlaşmalı boşanmada illa ki karşı tarafın yüzünü de göreceğim Allah'ım tüylerim diken diken oldu.anlaşmalı boşanma 1 günde biter...
Avukat ilk bunu söylememişti işte.Anlaşmalı tek celsede bitiyor , kararın kesinleşmesi 2 ay içinde gerçekleşiyor.
Karşı taraf zaten anlaşmayı kabul ediyor seve seve işine geliyor anlamıyorum hiç artıkEşinizle konuşup anlaşmaya varmak istiyor sanırım
1 günde olur mu gerçekten artık gerçekten özgür olmak istiyorum ÖZGÜRanlaşmalı olacaksa çek avukatı işin içinden. bir protokol hazırlayıp gidip birlikte başvurun eski eşle boşanın 1 günde.
maalesef dolandırıcı avukat çok. iyilerini tenzih ederim. belki de bilerek yokuşa sürüyordur avukat
Eğer iki tarafta anlaşıyorsa 1 günde biter.Şimdi anlaşmalı boşanmada illa ki karşı tarafın yüzünü de göreceğim Allah'ım tüylerim diken diken oldu.
Maalesef öyle olmuyormuş dilekçeden sonra yine ön inceleme şu bu yapılıyormuş kafamı yememe ramak kaldı
evet anlaşmalıda 1 sene sınırı varAnlaşmalı neden 5 - 6 ay sürüyor ? Benim bildiğim direkt sonuçlanıyor böyle durumlarda. Size çekişmeli aç sonra çeviririz deme sebebi ne? 1 yıl bekleme zorunluluğu mu varmış anlaşalı boşanma için?
Allah yardımcınız olsunKarşı taraf zaten anlaşmayı kabul ediyor seve seve işine geliyor anlamıyorum hiç artık
Daha önce anlaşmalı boşanan var mı acaba
Eski eş şu anda askeriyede çalışıyor ve ha diyince gelip gidemiyor maalesef acaba bunu bahane edip hakimle konuşsak hakim duruşmayı öne çekip hemen bitirir mi ?Eğer iki tarafta anlaşıyorsa 1 günde biter.
Kesinleşmedi tarihi vs biraz uzar ama
1 günde olur mu gerçekten artık gerçekten özgür olmak istiyorum ÖZGÜR
Bu yüzden istemiyorum işte.Allah yardımcınız olsun
benimki çekilmeli 1,5 yıldır sürüyor çok yıpratıcı bir süreç
Fakat size tavsiyem şartlarınızı kabul etmiyorsa elini kolunu sallayarak rahatça gezmesinede izin vermeyin lütfen .Bu yüzden istemiyorum işte.
Üniversitem başlıyor yeni bir hayat başlıyor o mahlukatın soyadıyla yaşamak istemiyorum
Bir deneyebilirsiniz avukat aracılığıyla söyleyin hâkimeEski eş şu anda askeriyede çalışıyor ve ha diyince gelip gidemiyor maalesef acaba bunu bahane edip hakimle konuşsak hakim duruşmayı öne çekip hemen bitirir mi ?
Anlaşmalı boşanma tabiki 1 gün sürüyor hatta 10 dakika.1 günde olur mu gerçekten artık gerçekten özgür olmak istiyorum ÖZGÜR