olmuyor cok yoruldum

Canım benim ben strese girince adetten kesiliyor leke oluyorum birde hava değişikliğinden hepsi normal kitap okusam kursa gitsen düzelir hersey kendine zaman ayır canim saçına uğraş niye olmuyor deme vardır bunda bi hikmeti kendini kasma beterinden beteri var unutma
biliyorum .. spora basladim ugras bulmaya calisiorum ama iste bi an da dagiliyorum

Neyse teskkur ediyorum iyi aksamlar..iyii konusan destek olanlar sizi gormesemde tanimasamda iyiki varsiniz

saolun .. ama dayanamiorum inanki patlicak gibi oldum daraldim yine bu ay unutucam hatirlamiycam derken hamile birinin mutluluk diye yazisini resmini gordum canim cok yandi.... dayanamiyorum icimi dokmek istiyorum dokiyorum...
Ablam tam 9 yil denemediği sey,görmediği tedavi kalmadı dr.lar stresten başka hiç bir engel yok dedi,eşi de kendide iyiydi.. sen 13 ay diyorsun,o 9 yil..cevredeki baskıyı düşünün bir? Geçen sene çalışmaya başladı ,güzel arkadaşlık çevresi oldu,hobi kursuna gitti kafasi süper dağıldı . Simdi tam 4 aylık oğlu kucağında. .demem o ki takma kafana birak o sana süpriz yapsin anne ben geldim desin..inşallah. .

biliyorum .. spora basladim ugras bulmaya calisiorum ama iste bi an da dagiliyorum

Canım normal ama fazla kaptırmadan bu durumü. eşim kemoterapi aldi ondan once azosperm teşhisi konuldu yani sperm yok demek tedavi için 2 sene bekleyeceğiz 30 yaşındayım ve 2.5 senelik evliyim o yüzden kafanı fazla takma kaptırdığı anda olumlu dusun olumsuzluk in içinde sakinlestiriyorum kendini çevreye herseyi açıklamak zorunda değilsin istemiyorum diyip kes at yüz bulurlar üstüne gelirlet

genc yeni fark etmiyoki inanin icinizde ole bi ates yaniyoki sonduremiyorsunuz
CANIM seni cok iyi anliyorum.bu da Rabin bir imtahanidir.bu durumda sabr etmek gerekiyor.umudunu uzme,bir gun seninde bebeklerin olur.rabim tum kadinlara annelik dugusunu tatdirsin>

sakamisin sen deyip mi duzgun konustunuz lutfen .... ben rahati aramiyorum huzur mutluluk evlat ariyorum
Sizin alinganliginiz üzerinizde anlasilan. Hiç mi kimse size saka misin sen demedi. Saka mi yapiyorsun sen demedi. Ayrica evet 13 aylik evlilik ve 23 yaşnda cocuk henüz olmadigi icin bu kadar kendini yipratmaya gerek yok olur elbet diye düşündüm. Insallah hayirlisiyla olur ne diyelim

olmuyo ne yapsam ne etsem bir turlu kavusamiyorum melegime
13 aylik evliyim hamile kalamadim kalamiyorum...
adet duzensizligi .. klomen tedavisi...
yoruldum her ay bu ay oldu sanirim demekten....
cok yoruldum....
hayit tohumu sogan kuru bacaklari yukariya dikmek .bel altina yastik koymak herseyi denedim yoruldum.....
negatifleri gormekten yoruldummm....
rabbime dua ediyorum ama vermiyo olmuyoo cok yoruldum artikk cokkk...
esim bir yandan cevre bir yandan ..
cok yoruldum

13 yil mi 13 aydan mi bahsediyorsunuz.biraz abartmiyormusunuz? 13 ay dedigin 1 sene zaten..boyle stresle zaten kalinmazki dusunmeyin kafaya takmayin zamana birakin elbet gelecektir tibben bir sorun yoksa

cok yoruldum....
hayit tohumu sogan kuru bacaklari yukariya dikmek .bel altina yastik koymak herseyi denedim yoruldum.....
cok yoruldum
kafandan bu düşünceleri atıp stres yapmazsan hamile kalırsın

cok yoruldum....
cok yoruldum
Vardır bi zamanı bu kadar üzme kendini.. hem kötü düşündükçe olumsuz oluyo her şey.. bi sitede okumuştum daha önce inşallah sana da faydası olur.. eskiden çocuğu olmayan kadınlar bu yöntemi deniyomuş hatta şu zamanda bile gebe kalamayıp deneyip gebe kalan çok kadın var bizzat şahit oldum okuduklarımla.. bildiğin vikis var ya onu vajinanın içine biraz birazını da eşine sürüyomuşsun gerisini sen biliyosun zaten :KK48: benim de 2. Bebişim olmuyo eşime anlattım geçen gün denemek lazım dedi.. şu an böbreklerimden rahatsızım bi iyileşeyim ben de deniycem bakalım.. tüpleri kapalı olanlara özellikle baya etki ediyomuş.. inşallah sana da şifa olur

Cnm olur bunlar ben 5 yillik evliyim bazen diyorumki iyikide bu zamana kadar olmamis ev vs borc zamanla daha cok olgunlastim simdi ne istedigimi daha iyi biliyorum bnde spor yuzme cevre hepsini yptim ama bir an glyor vuruyor kafana bunaliyosun daraliyosun icin icine sigmiyor ama kendini frenlemeyi bilmelisin kendini motive et herzmn bak benim eltimle yan yana daireler onun cocugunu gorunce oyle duygulaniyorumki ama bir okadarda seviyorum bana cok duskun ama buda bnm sinavim ama istemzmiyim bnde hamile olup herkeze solemiyi sevincten aglamayi aklimdan neler geciyor anlatamam sanaa ama ypck hc brseyim yok:(

cok yoruldum....
cok yoruldum
canm sen neden bukadar umıtsızlıge kapılpın benım tam 4senedr olmuyo sen daha yenısın sabret ınsallah fazla beklemezsın asla ısyan etmedım asla senn gbı yapmadım ben ve benm gbı arkadaslarımı dusun bırde ne durumdayız hergun her dugunde her bayramda her kalabalık ortamda her bebeklı ortamlarda bız napalım elımızden bırsey gelıyomu gelmıyo yorulmak yok dımdık durucaksın herkeze ınat elbet bızımde olcak allah buyuk sadace dua et :KK68:

Biraz sakin..
Ben de senin gibiydim, ama eşimin hakkını yiyemem hep yanımda oldu..
3 sene bebeğim olmuyor diye dolandım durdum..
3 senenin sonunda oğlum oldu.. Lakin erken doğum yaptım,
bebeğimi kaybettim.. Evlat acısını yaşadım derinden..
İsyana gitme!
Daha beterini yaşarsın..
Rabbim biliyo olacağı zamanı biraz zamana bırak..
Bende takıntı yapmıştım , senin gibi bacak uzatmalar,
maydanoz süt buharı, soğan kürü.. Denemediğim kalmamıştı,
ne zaman kafamdan attım, o ay hamile kaldım..
BİRAZ zaman...

inşallah en kısa zamanda meleğinizi kucağınıza alırsınız rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah amin

cok yoruldum....
cok yoruldum
bende herşeyin bir zamanı olduğuna inananlardanım benimde yok. olup olup kaybetmekten başka birşey olduğu yok. deniyorum pes etmiş değilim ama olmazsada olmasına alıştırdım kendimi. aman herkesin çocugu olmak zorunda değil olmasada olur diyorum bazen. çook istiyorum ama Allah isterse herşey olur. istemezse ne gelir elden. hem daha yeni evlisin sen. çevrene açıklama yapmak zorunda değilsin. eşinle konuş, bunun sana neler hissettirdiğini anlat muhakkak anlıycaktır seni. birbirinize destek olup bu stresten arınmalısın. herşeyin bir zamanı var sadece bunu biz bilmiyoruz. Unutma ki Allah bizler için hayırlı olanı verendir.Ben çok daraldığımda hep bunu düşünürüm. mesela bu günlerde daraldım bu konuda.geçmek bilmeyen bir 5 gün var. Herşey Allah'tan.

13 ay ne ki ya.. Çocuk için mi evlendiniz? Hayatınızı yaşayın bu arada tedavi olun, olursa Allah'tan ne mutlu.. Hayatı zehir etmeye değer mi?

daha çok gencsiniz yipratmayin kendinizi biz 30 lu yaşlara geldik bizimde olmuyor bebeğimiz rabbim inşallah nasip eder zamani gelince sabır edip bekleyeceğiz artık. ..
her ay bekledim bende sizin gibi her ay bide yumurtlama testi yaptım. .
ardından negatif ve adetim geldiğinde eşim le birlikte agladik. ..
ama allahtan hayırlısı elimizden hiç bir şey gelmiyor. .alan allah veren allah. ..
karınca ya can veren allahım bizimde karnimiza can versin meleklerimize kavustursun rabbim inşallah

bence yaşın çok genç.. daha 23 yaşındasın. eeşinle, çocuk yapmak için mi evlendin? gezin, tozun, tatillere gidin, hayatın tadını çıkartın. kendinize zaman tanıyın. ben hayattan şunu öğrendim, bir şeyi çok çok istemeyeceksin, çok istersen olmuyor. bence herşeyin hayırlısını dileyin..

Back
X