OLMUYOR İŞTE İÇİMDEN GELMİYOR DEDİ

Canım anlattığın şeyleri bizde ilk zamanlar yaşadık. Ama ben hep sebebini aradım. Onu anlamaya çalıştım. O işlerine çok stres oluyordu. Önce ona ortak olmaya çalıştım. İnan bizde kağıt üzerinde evli gibiydik. O sevgiliylen seven adam taş kalpli duygusuz birine dönüşmüştü. Arkadaşları için canı çıkıyordu ama benden yüz çeviriyordu. Ben zamanla onun sorunlarına indim, birde hep dua ettim. Evde hep Bakara suresi okudum. Youtubedan açıp son ses dinledim evde o işteyken. Namazlar kıldım dualar ettim. Tam 1 yıl gözyaşı döktüm hergün. Birde ilk 6 ay vajinismus çektim.Sinir hastası oldum. Ama asla boşanamazdım böyle bi sebebten. Ailem çok tutucu. Haa iyiki boşanmamış evliliğime sahip çıktım diyorum. Zamanla bana ısınmaya başladı herşey bir anda düzeldi şükürler olsun. Yani belki sende de eksik vardır? İşin temeline inmeye çalış, hoşlandığı şeyleri yapmak, duymak istediği şeyleri söyle üstüne gitme. Belki sever öyle öyle :)
Bu gece konusurken ben seni seviyorum ama yaptıgın cocukca hareketler hosuma gitmiyo degistir kendini dedi. Galiba aramizdaki yas farkından dolayı ve sevgisini gosteremediginden boyle sıkıntılar yaşıyoruz. Ustune gitmemeyi denicem

Bu gece konusurken ben seni seviyorum ama yaptıgın cocukca hareketler hosuma gitmiyo degistir kendini dedi. Galiba aramizdaki yas farkından dolayı ve sevgisini gosteremediginden boyle sıkıntılar yaşıyoruz. Ustune gitmemeyi denicem

Bizde de 8 yaş fark var. Onu tanıdığımda 25 ti ama şimdi 31 oldu. Ve kesinlikle erkeklere 30 dan sonra bi olgunlul çöküyor.🙄 sevgiliyken ve evlenince çok başka karakterler oldu. Deliler gibi severek evlendik. Roman gibi nerdeyse. Ama olacağı varsa oluyor. Bunun görücüyle aşkla alakası yok. Adamların odunluğundan kaynaklı. Ama üstüne giderek daha da kötüye gidiyor. Ben intiharlara mı kalkışmadım neler yaptım. Az daha akıl hastanesine kapatılacak hale geldim neleer neleer. Ama hepsi daha kötüye götürdü. Sonra saldım boşladım herşeyi. Beklentilerimi bıraktım. Ben bıraktıkça o geldi. Ama bu sürede onu anlamaya dertlerine ortak olmaya çalıştım. Şimdi hamdolsun çok çok ilgili. Zaten onunla aramız düzelince bebekte oldu hemen. Herşey stresten...

Bizde de 8 yaş fark var. Onu tanıdığımda 25 ti ama şimdi 31 oldu. Ve kesinlikle erkeklere 30 dan sonra bi olgunlul çöküyor.🙄 sevgiliyken ve evlenince çok başka karakterler oldu. Deliler gibi severek evlendik. Roman gibi nerdeyse. Ama olacağı varsa oluyor. Bunun görücüyle aşkla alakası yok. Adamların odunluğundan kaynaklı. Ama üstüne giderek daha da kötüye gidiyor. Ben intiharlara mı kalkışmadım neler yaptım. Az daha akıl hastanesine kapatılacak hale geldim neleer neleer. Ama hepsi daha kötüye götürdü. Sonra saldım boşladım herşeyi. Beklentilerimi bıraktım. Ben bıraktıkça o geldi. Ama bu sürede onu anlamaya dertlerine ortak olmaya çalıştım. Şimdi hamdolsun çok çok ilgili. Zaten onunla aramız düzelince bebekte oldu hemen. Herşey stresten...
Boyle faydalı yorumlar beni daha cok toparliyo dediklerinizi dikkate alicam

Bu kadar üstüne düşerseniz olacağı bu yani.gereksiz yere insanların bir tarafını kaldırıyorsunuz.ne gerek var?adam sizsiz daha iyi vakit geçiriyor.sizinle zaman geçmek bilmiyor belki.üstüne bu kadar düşmeyi bırakın birazda o sizin için çabalasın.çabalamazsa zaten umrunda değildir.artık o şekildede devam ederseniz sizin bileceğiniz birşey.

Bu
Kendimi ne yönde degistirebilirim
Sorunuzun cevabı benim ilk yorumumda.
Bağımsız ve kendine saygı duyan bir birey olmaktan bahsediyorum.
Bununla birlikte değişim çaba ve zaman gerektiren bir olgu.
Açıkcası evliliğiniz bu haliyle ve eşinizin size dayattığı şartlarla devam ettiği sürece değişebileceğinizi düşünmüyorum.
Siz işe baştan yanlış başlamışsınız.
Doğru dürüst tanımadığınız bir adamla evlenmişsiniz ve onun şartlarına uymuşsunuz.
Düşünsenize;eşiniz en basit isteğiniz olan yürüyüşe çıkmayı bile kabul etmiyor,
ısrar ettiğinizde 'ben buyum,işine gelirse,benimle evli kalmak istiyorsan sen değiş yani böyle taleplerde bulunma' diyor.
Ne eşinizi ikna edebiliyorsunuz,
ne de 'peki,sen istemiyorsan evde kal,
ben kendi başıma yürüyüş yaparım' diyebiliyorsunuz ve bu ilişkinin evlilik olduğunu zannediyorsunuz.
Yetmezmiş gibi eşimi seviyorum,ona çok düşkünüm bu sorunu nasıl çözerim?diye soruyorsunuz.
Sizin sorununuz düşündüğünüzden daha derin ve çok boyutlu.

Bu
Kendimi ne yönde degistirebilirim
Sorunuzun cevabı benim ilk yorumumda.
Bağımsız ve kendine saygı duyan bir birey olmaktan bahsediyorum.
Bununla birlikte değişim çaba ve zaman gerektiren bir olgu.
Açıkcası evliliğiniz bu haliyle ve eşinizin size dayattığı şartlarla devam ettiği sürece değişebileceğinizi düşünmüyorum.
Siz işe baştan yanlış başlamışsınız.
Doğru dürüst tanımadığınız bir adamla evlenmişsiniz ve onun şartlarına uymuşsunuz.
Düşünsenize;eşiniz en basit isteğiniz olan yürüyüşe çıkmayı bile kabul etmiyor,
ısrar ettiğinizde 'ben buyum,işine gelirse,benimle evli kalmak istiyorsan sen değiş yani böyle taleplerde bulunma' diyor.
Ne eşinizi ikna edebiliyorsunuz,
ne de 'peki,sen istemiyorsan evde kal,
ben kendi başıma yürüyüş yaparım' diyebiliyorsunuz ve bu ilişkinin evlilik olduğunu zannediyorsunuz.
Yetmezmiş gibi eşimi seviyorum,ona çok düşkünüm bu sorunu nasıl çözerim?diye soruyorsunuz.
Sizin sorununuz düşündüğünüzden daha derin ve çok boyutlu.

Bana kalırsa sende onu takmıyormuş gibi davran kendine bak arkadaşlarınla buluş. HAYAtının sadece o olmadığını göster ona. Ağlama üzülme bir süre ilgi gösterme hissettirme onu sevdiğini hatta. Göreceksin seninle eninde sonunda ilgilenecek. Merak edecek. Erkekler genelde çok ağlayan acıtasyon yapan sürekli ilgi gösteren kadınların sevmezler. Senin de kendinin bir duruşu olsun bırak seni elde etmeye o çalışsın.

Görücü usulü tanışıp evlenen çok insan gördüm ama benim gördüklerimde görücü sadece tanışmalarına vesile olur. Ha bir arkadaşın demiş seni biriyle tanıştırayım çok iyi anlaşırsınız ha akraban demiş. Kişi tanır görüşür gezer tozar. Sizdeki durum tam eski usule kaymış. Yıl 2019 tanımadan etmeden evlenmek nedir? Ayrı şehirlerde nişanlıyken yanınıza gelmeyen adamdan evlenince neyin ilgisini, Özen’ini beklediniz? Adam değişmemiş ki buymuş zaten en baştan belli etmiş kendiniz. İkiniz de evlenmiş olmak in evlenmişsiniz. Çocuk düşünmeyin bence en azından uzun bir süre. Eğer evliliğinize devam etmek istiyorsanız kocanızı bu şekilde kabullenmek durumundasınız.

Bana kalırsa sende onu takmıyormuş gibi davran kendine bak arkadaşlarınla buluş. HAYAtının sadece o olmadığını göster ona. Ağlama üzülme bir süre ilgi gösterme hissettirme onu sevdiğini hatta. Göreceksin seninle eninde sonunda ilgilenecek. Merak edecek. Erkekler genelde çok ağlayan acıtasyon yapan sürekli ilgi gösteren kadınların sevmezler. Senin de kendinin bir duruşu olsun bırak seni elde etmeye o çalışsın.
Oyle yapıcam artık

Bu yazıyı gözlerimden yaşlar süzülerek yazıyorum. 1.5 senelim evliyim. Görücü usulü evlendik. Eşimi çok seviyorum ona çok düşkünüm. Ama beklediğim ilgiyi göremiyorum. Kendisi de beni sevdiğini söyler ama yaşantısında belli etmiyor. Ben istiyorumki biz de normal evliler gibi beraber vakit geçirelim. Çıkalım bi yürüyüş yapalım en azından. Ama yok. Arkadaşları çağırsa koşa koşa gider . Beni hiç düsünmez yalnız kalmısım kalmamısım kendimi nasıl hissediyorum umrunda bile degil. Biraz önce konustuk yine dedim hadi yürüyüse gidelim diye kabul etmedi. Üzerine gittim neden istemiyosun niye bu kadar zor geliyo dedim. OLMUYO İŞTE ICIMDEN GELMIYO BEN BOYLEYIM DEGISMEM SEN DEGIS dedi. Çok bencilce değilmi? İcime oyle bi oturduki beni sevmedigini dusunuyorum. Nasil davranabilirim artik napabilirim? Bende mesafe koyuyum diyorum bazen sonra dayanamiyorum yine.
Bu adam senin ruhunu ve bedenini hasta edecek. Ben kk da bir kadına boşan diyecek en son insanım. Önce kendimi boşamam gerekiyor çünkü. Ama seni anlıyorum aynı yollardan bende geçtim. Oku benim konularımı nasıl tırtlatmışım gör, belki bir ders çıkartırsın. Ha benim eşimde benimle asla yürüyüşe falan gelmezdi
Çıkalım gezelim, mümkün değil. Bildiği tek yol annesinin evinin yoluydu, cumartesi günleri annesine gideceğiz diye gözleri parlardı sevinçten. bir kerede eşimin gözlerini parlatayım diye düşünmedi. İyi düşün canım. Bu adamla mutlu olabilecekmisin?

Bu adam senin ruhunu ve bedenini hasta edecek. Ben kk da bir kadına boşan diyecek en son insanım. Önce kendimi boşamam gerekiyor çünkü. Ama seni anlıyorum aynı yollardan bende geçtim. Oku benim konularımı nasıl tırtlatmışım gör, belki bir ders çıkartırsın. Ha benim eşimde benimle asla yürüyüşe falan gelmezdi
Çıkalım gezelim, mümkün değil. Bildiği tek yol annesinin evinin yoluydu, cumartesi günleri annesine gideceğiz diye gözleri parlardı sevinçten. bir kerede eşimin gözlerini parlatayım diye düşünmedi. İyi düşün canım. Bu adamla mutlu olabilecekmisin?
Zaten sinirlerim yıprandı ve gercekten bende hissediyorum. Bana sinir hastasısın sen diyo. Evet oyleyim senin yuzunden sen yaptın dedim ama kabullenmiyo dogustan boyleymisim. Aynen dediginiz gibi annesinin evine giderken oyle mutluki orda şımarıp beni dahada cok unutuyo zaten o yuzden hic gitmek istemiyorum ama herhafta ordayiz hemde yatılı

Back
X