OLMUYOR İŞTE İÇİMDEN GELMİYOR DEDİ

Bu yazıyı gözlerimden yaşlar süzülerek yazıyorum. 1.5 senelim evliyim. Görücü usulü evlendik. Eşimi çok seviyorum ona çok düşkünüm. Ama beklediğim ilgiyi göremiyorum. Kendisi de beni sevdiğini söyler ama yaşantısında belli etmiyor. Ben istiyorumki biz de normal evliler gibi beraber vakit geçirelim. Çıkalım bi yürüyüş yapalım en azından. Ama yok. Arkadaşları çağırsa koşa koşa gider . Beni hiç düsünmez yalnız kalmısım kalmamısım kendimi nasıl hissediyorum umrunda bile degil. Biraz önce konustuk yine dedim hadi yürüyüse gidelim diye kabul etmedi. Üzerine gittim neden istemiyosun niye bu kadar zor geliyo dedim. OLMUYO İŞTE ICIMDEN GELMIYO BEN BOYLEYIM DEGISMEM SEN DEGIS dedi. Çok bencilce değilmi? İcime oyle bi oturduki beni sevmedigini dusunuyorum. Nasil davranabilirim artik napabilirim? Bende mesafe koyuyum diyorum bazen sonra dayanamiyorum yine.
1,5 senede size alismasi benimsemesi lazimdi görücü usulu de olsa. Uygun bir zamanda sizi uzen konulari masaya yatirabilir,bu durumu nasil degistirebileceginizi konusun evli bir cift olduğunuzu hatirlatabilirsiniz.

1,5 senede size alismasi benimsemesi lazimdi görücü usulu de olsa. Uygun bir zamanda sizi uzen konulari masaya yatirabilir,bu durumu nasil degistirebileceginizi konusun evli bir cift olduğunuzu hatirlatabilirsiniz.
Konustum bikackere beni sevdigini soyluyo ama huylarini degistiremiceni soyluyo

Kusura bakmayın ama evlendiginizde 21 22 yaşındaymissiniz anladığım kadarıyla ne aceleniz vardı da tanımadan etmeden cesaret ettiniz evliliğe.Gerçi nasip ama insan kendisi yaptığı seçimlerle inşaa ediyor hayatını Allah in izniyle. Belki calisiyorsunuz bilmiyorum ama keşke okusaydiniz kendi ayaklariniz üzerinde durmayı öğrenseydiniz.Yazık etmişsiniz kendinize.Ama geç değil hiçbirşey için evliliginiz için çabalayın olmuyorsa yeni bir düzen kurun çok gençsiniz.Hayatınız sizi anlamayan ya da anlamak istemeyen biri için harcanmayacak kadar kıymetli.Anladığım kadari ile eşiniz sizi istediği kalıba sokmak istiyor.Bu kalıba razı iseniz devam edin.

Mutsuzluğunuza yoldaş mı arıyorsunuz? Ayrılsanız, ileride mutlu olabileceğiniz biriyle çocuk düşünseniz daha iyi olmaz mı? Hadi kendinizi yeterince sevmiyorsunuz da gelecekteki çocuklarınıza layık gördüğünüz aile ortamı bu mu?
Lütfen yapmayın, bu tarz düşüncelerin ürünü çocuklar bu forumları dolduruyor şu an bakın. evlatlarımız Allahın bize emaneti, ne bakıcımız, ne sponsorumuz. hele hele yol arkadaşı. daha doğmadan biçilen ne büyük yük.

Umarım çocuk yoktur. 1,5 sene çok büyük bir zaman değil.
Elinizden geleni yapın baktınız olmuyor bakmayın :KK66:
Çürümek zorunda değilsiniz..

Lütfen yapmayın, bu tarz düşüncelerin ürünü çocuklar bu forumları dolduruyor şu an bakın. evlatlarımız Allahın bize emaneti, ne bakıcımız, ne sponsorumuz. hele hele yol arkadaşı. daha doğmadan biçilen ne büyük yük.
Yol arkadasi derken yanlıs anlasıldım galiba. Ben anne olmayı cok istiyorum bebegimiz olsun diye cok istedik esimde oyle. Bu hasreti ceken bilir

Seni sevse seninle her aktiveyi yapar demek ki birlikte vakit geçirmek istemiyor

Yol arkadasi derken yanlıs anlasıldım galiba. Ben anne olmayı cok istiyorum bebegimiz olsun diye cok istedik esimde oyle. Bu hasreti ceken bilir

Kusura bakmayın ama sizin bu yaptığınız bencillik. Çocuk yapmak oyuncakçıdan oyuncak bebek almak değil. Sırf siz anne olmak istiyorsunuz kendinizi tatmin edeceksiniz diye mutsuz bir hayata mahkum edeceksiniz bir bireyi. Mutsuz bir ailede büyümek bir çocuk için ne demek biliyor musunuz asıl?

Ben ne diyorum siz ne diyosunuz
Demek istediğim şu siz sevmeseydiniz ne kadar zor bir durum olurdu sizin için,sizin sevmeniz güzel bir şey yoksa çekilmez olurdu evlilik.Eşiniz açısında yorum yapmadım seviyo sevmiyo diye sizin açınızdan yaptım.Kendimi düşündüm sevmediğim bir adamla yataga girmek aynı evi paylaşmak ne kadar zor olurdu dıye

bana yoldaş olur demişsiniz diye yazdım. elbetteki allah isteyen herkese nasip etsin ama konu burda çocuk isteyip olmaması değil ki, yaşadığınız sorunu anlatmışsınız, evliliğinizin süreceği konusunda bile tereddütleriniz varken çocuk konusu doğru değil bence, bunun için yazdım. hem hamilelik süreci ve yeni bir bireyin aileye katılması toz pembe evlilikleri bile şöyle iyi bir sallıyor, kolay bir süreç değil. elbette ki bu konuda karışmak kimseye düşmez, sadece siz sorduğunuz için fikirlerimizi iletebiliriz ancak.

Kaçan kovalanır misali hayatınızı mutluluğunuzu eşinizin ilgisine adamışınız ve eşiniz sizi çok iyi çözmüş . yeterince sizin ona bağlı ve ilgili olduğunuzu biliyor ve sizin hep etrafında olacağına da emin kaybetme korkusu yok. siz biraz kendinizi çekip ilgisiz dursanız da başta önemssemiyor bu durumu, sonrada bi sarılıp öpüyüm normal mi diyor bakıyor hemen eski halinize dönüyorsunuz oda eski haline dönüyor bir sarılışa öpücüğe tav olmayın hemen... istikrarla o mesafeyi uzun müddet koruyun siz ondan ilgi istedikçe iyice kaçar ve yapmaz. 40 gün fazla değil kolay kolay eski modunuza girmeyin ..uzun zamanda eski halinize getirmek için eşiniz uğraş göstersin ki bir dahakine size umursamaz davranmazsın unutmayın EMEK ve UĞRAŞ KIYMETLİDİR.

Kaçan kovalanır misali hayatınızı mutluluğunuzu eşinizin ilgisine adamışınız ve eşiniz sizi çok iyi çözmüş . yeterince sizin ona bağlı ve ilgili olduğunuzu biliyor ve sizin hep etrafında olacağına da emin kaybetme korkusu yok. siz biraz kendinizi çekip ilgisiz dursanız da başta önemssemiyor bu durumu, sonrada bi sarılıp öpüyüm normal mi diyor bakıyor hemen eski halinize dönüyorsunuz oda eski haline dönüyor bir sarılışa öpücüğe tav olmayın hemen... istikrarla o mesafeyi uzun müddet koruyun siz ondan ilgi istedikçe iyice kaçar ve yapmaz. 40 gün fazla değil kolay kolay eski modunuza girmeyin ..uzun zamanda eski halinize getirmek için eşiniz uğraş göstersin ki bir dahakine size umursamaz davranmazsın unutmayın EMEK ve UĞRAŞ KIYMETLİDİR.
Cok dogru aynen dediginiz gibi benim sevgimden cok emin. Beni kendinden sogutma dedigimde bile sen benden soguyamazsın diyo.

Gezmedik sevgililik donemimiz olmadı nişanlı kaldık sadece onda bile yanıma gelmemisti farklı sehirlerdeydik
Tanımadığınız biriyle mi evlendiniz yani?
Neden böyle bişey yaptınız?
Annemle babamda görücü usulü evlenmiş ama isteme olayından sonra 3 kere birlikte çıkmalarına ve ilk görüşmelerinde evde yalnız konuşmalarına müsade edilmiş.(1960 yılında yapılan bi evlilik bu) kaldıki nişanlanmakta tanıma sürecine girmektir, gelmemiş yanınıza siz gitmemişsiniz hiç tanıma fırsatı yaratmamışsınız ki.
Bence siz değişmelisiniz , kendinize değer vermeli kendiniz için iyi olan neyse bunu yapmalısınız, eşiniz isterse size katılır hem bu arada tanışma şansınız da olur.😳

Bir insan sevgisini günlük hayatta belli etmeyebilir ama sevişirken belli olur. Cinsel hayatınız nasıl sizi istiyor mu sevişirken ilgileniyor mu tatmin ediyor mu?

Back
X