- 25 Haziran 2019
- 51
- 14
- 3
- Konu Sahibi Deliidivane
1,5 senede size alismasi benimsemesi lazimdi görücü usulu de olsa. Uygun bir zamanda sizi uzen konulari masaya yatirabilir,bu durumu nasil degistirebileceginizi konusun evli bir cift olduğunuzu hatirlatabilirsiniz.Bu yazıyı gözlerimden yaşlar süzülerek yazıyorum. 1.5 senelim evliyim. Görücü usulü evlendik. Eşimi çok seviyorum ona çok düşkünüm. Ama beklediğim ilgiyi göremiyorum. Kendisi de beni sevdiğini söyler ama yaşantısında belli etmiyor. Ben istiyorumki biz de normal evliler gibi beraber vakit geçirelim. Çıkalım bi yürüyüş yapalım en azından. Ama yok. Arkadaşları çağırsa koşa koşa gider . Beni hiç düsünmez yalnız kalmısım kalmamısım kendimi nasıl hissediyorum umrunda bile degil. Biraz önce konustuk yine dedim hadi yürüyüse gidelim diye kabul etmedi. Üzerine gittim neden istemiyosun niye bu kadar zor geliyo dedim. OLMUYO İŞTE ICIMDEN GELMIYO BEN BOYLEYIM DEGISMEM SEN DEGIS dedi. Çok bencilce değilmi? İcime oyle bi oturduki beni sevmedigini dusunuyorum. Nasil davranabilirim artik napabilirim? Bende mesafe koyuyum diyorum bazen sonra dayanamiyorum yine.