• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olmuyor olmuyor

Kelebek2356

Nam-ı diğer Tuzsuz_ruh 🙃🙃🙃🙃
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
25.788
73.561
598
34
Merhabalar esasen nerden basliycam bilemiyorum tam uc yil bitti evliligimde ama hala asamadim bu problemi evet vajinismusluyum.olmuyor olmuyor o kadar istiyorum cabaliyorum ama yok.esim cok anlayisli canin yancak diye korkuyosun yanmasin diye yaklasamiyorum diyo ama hic problem olmadi bu esasina bakarsaniz bazen iliski olmasada guzel evlilik yasaniyomus diyorum.ama sıkıliyorum artik olsun istiyorum ve bebek sahibi olmak bu arada iliskiye giremedin nasil oldu demeyin ama hamile kaldim ben tabi beklenmedigim icin once anlamadim adetim gecikti agrilar derken pat diye aklima geldi bide test yaptim ne goreyim iki cizgi havalara uctuk tabi burda bitmedi imtihanimiz ha bebek var kalp atisi varmi yokmu derken yok dedi doktor durmus kalbi tabi ikinci soktu bu bizim icin kendimi kurtaj masasinda buldum ve tabi hala bitmedi benim imtihanim mol gebelikmis simdi bir yil yok bebek dusunmek dedi doktorum ama bi bu vajinismusu yenseydim iyi olcaktida, simdi iyice karamsarim sanki hic olmucak ve anne olamicakmisim gibi gelior bana iste benim hikayemde bu sadece birileriyle dertlesmeye ihticyacim var cunku kimse bilmiyo bu durumu artik gercekten psikolojim bozuldu:-(

Evet onu basarabilmis olmam gerek aslinda ama yok iste o kahrolasi korku varya cikmior icimden cik git diyorum. O benim kocam diyorum bunu ona yapma diyorum hakediyo diyorum. Baba olmak onunda hakki diyorum ama tik yok kurtaj oldugumda o agladi ben agladim aglamktan yanima gelemedi hastanede bana kiyamiyo en son cektiklerimi bildigi icin kurtaj gercekten cok zor cok agrili biz cocuk yapmayalim senin canin yaniyo bile dedi bana ama baskalarinin bebeklerine bakarken nasil oldugunu anlatamam o yuzden asil canim cok yaniyo hakettigini dusunuyorum gercekten.bilmiyorum insallah Allahim nasip eder

ilişkiye girmeden nasıl hamile kalınıyor?
yoksa bu üzerine ceket atma olayındaki başarı gerçek mi?
nasıl hamile kaldığımı sprmayjn demiş ama yok şeytan dürtüyo. Çok geçmiş olsun umarım yakın zamansa psikolojik destekle va atlatırsınız amaa nasıl oldu bebek??

nasıl hamile kaldığımı sprmayjn demiş ama yok şeytan dürtüyo. Çok geçmiş olsun umarım yakın zamansa psikolojik destekle va atlatırsınız amaa nasıl oldu bebek??

yok,sormadan olmaz ki..yoksa kocaman bir boşluk oluyor,konu inandırıcılıktan uzaklaşıyor inansan bile mantık hatası var yani

işte orasının nasıl ihtimal olacagını anlayamıyorum:rolleyes::confused:
yani bir birleşme yok ama hamilelik var.. nasıl yahu?
Bende aynı hastalıktan doktora gidiyorum şuan doktorum ilk seansta bahsetmisti hatta bi hastasının doğum yaptigini ama hala iliskiye giremeyip tedaviye geldigini söylemişti ama dedigim gibi bunun cok nadir bi olay olduğunu söylemişti

Ben evli değilim mazur görün ama kürtaj olunca zar yirtilmiyor mu yani artık açılacak korkusu olmadan yapması gerekmez mi. Bir de üzülme birleşme olmadan da hamile kalıyorsun ki sen.

Merhabalar esasen nerden basliycam bilemiyorum tam uc yil bitti evliligimde ama hala asamadim bu problemi evet vajinismusluyum.olmuyor olmuyor o kadar istiyorum cabaliyorum ama yok.esim cok anlayisli canin yancak diye korkuyosun yanmasin diye yaklasamiyorum diyo ama hic problem olmadi bu esasina bakarsaniz bazen iliski olmasada guzel evlilik yasaniyomus diyorum.ama sıkıliyorum artik olsun istiyorum ve bebek sahibi olmak bu arada iliskiye giremedin nasil oldu demeyin ama hamile kaldim ben tabi beklenmedigim icin once anlamadim adetim gecikti agrilar derken pat diye aklima geldi bide test yaptim ne goreyim iki cizgi havalara uctuk tabi burda bitmedi imtihanimiz ha bebek var kalp atisi varmi yokmu derken yok dedi doktor durmus kalbi tabi ikinci soktu bu bizim icin kendimi kurtaj masasinda buldum ve tabi hala bitmedi benim imtihanim mol gebelikmis simdi bir yil yok bebek dusunmek dedi doktorum ama bi bu vajinismusu yenseydim iyi olcaktida, simdi iyice karamsarim sanki hic olmucak ve anne olamicakmisim gibi gelior bana iste benim hikayemde bu sadece birileriyle dertlesmeye ihticyacim var cunku kimse bilmiyo bu durumu artik gercekten psikolojim bozuldu:-(
Dr terapiler yardımcı bu konuda bayaa git derdine düş kendini mahrum etme herşeyden evliliğin temelidir cinsellik aşkı tazeler güzel yaşanırsa .
Hem erkekte nekadar anlayışlı olursa olsun yatağında kadın ister ihmal etme cnm çok evlilikler bitmiştir böyle şeyler yüzünden umarım bebeğini kucağına almadan bu sorunu halletmiş olursun bebek konusunuda takma çok allah sağlık versin bebiş olur rahatla ve sıkma kendini bitki çayları iç onlarda rahatlatır gevşetir seni biraz özele girdim ama tedavisi sende beyninde bacım at şu hastalığı beyninden kabullenme öyleyim dersen öyle kalırsın değilimde bunu kendine empoze et inşallah iyileşirsin...

yav arkadaş biz o kadar uğraşıyoruz olmuyor, ALlah aşkına vajinusmusken nasıl başardınız bir sırrını bize de anlatın ya.
Güldürdünüz sabah sabah:) aynı durumu çok yakın bir arkadaşım da yaşadı, ben de aynısını ona demiştim. Ben de 2 yıl vajinismus problemi yaşadım hep en büyük hayalimdi o durumdayken hamile kalmak ama olmadı. O yüzden arkadaşa yüklenmeyelim oluyor böyle durumlar:)

işte orasının nasıl ihtimal olacagını anlayamıyorum:rolleyes::confused:
yani bir birleşme yok ama hamilelik var.. nasıl yahu?[/QUO
ilişkiye girmeden nasıl hamile kalınıyor?
yoksa bu üzerine ceket atma olayındaki başarı gerçek mi?
ay bukadarda özele girilmez kardeşmi ayol bunlar illaki ucundanda olsa bişeyler yaşanıyordur tam birleşme gerçekleşmiyodur kızlar yapmayın allah aşkına sürtünmeyle bile hamile kalan var hiç mi duymadınız

yav arkadaş biz o kadar uğraşıyoruz olmuyor, ALlah aşkına vajinusmusken nasıl başardınız bir sırrını bize de anlatın ya.
Biz hamile kalmak için amuda kalktik nerdeyse kimisi de böyle üzerine boşalma ile oluyor. Allahın takdiri diyor ve daha da fazla kafa yoramiyorum. Mantığa vurduğun zaman işin içinden çıkmak zor oluyor. :confused:

Mevzuya dönecek olursam öncelikle psikolojik destek aldınız mı? Almadiysaniz kesinlikle daha da geç kalmadan gidin. Bu olay kafada bitiyor. Yok ben gidemem diyorsaniz da kegel egzersizlerini deneyin faydasını görenleri okumuştum burda..

Insallah tez zamanda mutlu haberlerini alırız. Bu arada mol gebelik de çok zormus geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.

Back
X