- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
- Konu Sahibi Kelebek2356
Merhabalar esasen nerden basliycam bilemiyorum tam uc yil bitti evliligimde ama hala asamadim bu problemi evet vajinismusluyum.olmuyor olmuyor o kadar istiyorum cabaliyorum ama yok.esim cok anlayisli canin yancak diye korkuyosun yanmasin diye yaklasamiyorum diyo ama hic problem olmadi bu esasina bakarsaniz bazen iliski olmasada guzel evlilik yasaniyomus diyorum.ama sıkıliyorum artik olsun istiyorum ve bebek sahibi olmak bu arada iliskiye giremedin nasil oldu demeyin ama hamile kaldim ben tabi beklenmedigim icin once anlamadim adetim gecikti agrilar derken pat diye aklima geldi bide test yaptim ne goreyim iki cizgi havalara uctuk tabi burda bitmedi imtihanimiz ha bebek var kalp atisi varmi yokmu derken yok dedi doktor durmus kalbi tabi ikinci soktu bu bizim icin kendimi kurtaj masasinda buldum ve tabi hala bitmedi benim imtihanim mol gebelikmis simdi bir yil yok bebek dusunmek dedi doktorum ama bi bu vajinismusu yenseydim iyi olcaktida, simdi iyice karamsarim sanki hic olmucak ve anne olamicakmisim gibi gelior bana iste benim hikayemde bu sadece birileriyle dertlesmeye ihticyacim var cunku kimse bilmiyo bu durumu artik gercekten psikolojim bozuldu:-(