• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olmuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.538
248
kızlar bilen bilir 9 senelik sevgilim ayrılmıştı benden.

5 senedir tavırlarından hoşlanmadığım bir iş arkadaşı vardı. kadın evliydi boşandı sanırım şimdi. o zamanlar sandım ki ben paranoya yapıyorum.

eski sevgilim benden yoruldum vs diyerek ayrıldı. ben de anlam veremedim başta buna. sonra o şüphelendiğim kadına bana aldığı gibi sevgililer günü hediyesi aldığını görünce anladım aldatıldığımı. bu işin çoook eskiye dayandığını düşünüyorum açıkçası. ben sadece iyi niyetimin ve elimde kanıt olmamasının kurbanı oldum. sadece içgüdülerime güvenip bitiremedim. kandırdı beni güvenilir dürüst biri gibi oyun oynadı bana.

elimden geldiğince takip etmiyorum. ama ortak arkadaşımız çok sayfama düştü kızın resmi. tatilden bi foto paylaşmış. birlikte olduklarına eminim. o kadar mutlu gülmüş ki

ben bu kadar üzgünken nası bu kadar mutlu olabiliyorlar? neden kötüler bu kadar mutlu? bi insanın mutsuzluğu üzerine nasıl mutluluk kurulabilir ki?

canım çok yanıyor ya... neden geçmiyor bu acı... napıcağımı şaşırdım artık.

haketmeyen insanları bu kadar önemsemeyin

güzel gülmek sizin de hakkınız

kim ne yaparsa yapsın siz kendinizi üzmeyin

Onların akıbetlerini bilemem ama inşallah siz çok mutlu olursunuz. Herşey bizim olgunlaşmamıza hizmet ediyor. Çok daha güzel ve anlamlı bir ilişkiniz olur inşallah..:KK200::KK200::KK200::KK37:

Bu aldatma meseleleri çok adaletsiz gelir bana hep.

Eş(kadın/erkek), 3. şahıstan çok üzülen en masum, olaya dahli olmayan diğer eş.

Adaleti yok bu dünyanın.

Adaleti yok bu dünyanın.
Bugün bir psikolog insanların yalnız oldukları gerekçesi ile aldattığını söyledi. İlişki içindeyken de bir insan yalnız olabilir mi? Bilemiyorum.

Çok sinir bozucu bir durum.
Öyle dövülesi ki bu erkek tipleri, yine de insanın içi soğumaz.
Bu kadar karaktersiz biriyle hala birlikte olmak ister miydiniz?

Böyle tipler eşini, evini, kendini, hayatındaki hiçbir değeri koruyamazlar.
Çünkü basitler nereye çeksen oraya giderler zaafları belli.

Başka birine aşık olmak diye bir şeye inanmam, gidiş sebebi aşikar.
Bir tarafının zaafına kapılmayacak kadar, 9 senenin vefası olmalı insanda.
Allah o karaktersizliğiyle onun belasını vermiş zaten ama şuna eminim bunu bir macera görerek başlamıştır.
Kadın onu avucuna alamazsa size geri dönecektir.
O zaman gerekeni yaparsınız.

Kız boss hala mı bu çocuk? :KK62: Çok kızıyorum sana dışarı çık sosyalleş başka erkek mi yok? Ona en güzel vereceğin ders başkası ile yaşayacağın huzur ve aşktır. O zaman bak nasıl dönüyor pişman pişman. Hoş, artık umrunda olmuyor o saatten sonra.

Neden ikisini de hala takip ederek kendine iskence yapiyorsun?

Ikinizde artik umurumda degilsiniz de ve bir daha onlarla ilgili hicbir seyi takip etme.

Eger aldatilmaksa mesele herkes aldatiliyor en guzel mukemmel denilecek insan bile.Bunu kisisel gorme.

Acaba onlar seni bir saniye olsun durup dusunuyor mu bir sor kendine:KK12:

Boşverin daha beterleri var. Örnek ben. 3,5 senelik sevgilimin başkası ile nişanlı olduğunu öğrendiğimde tez savunmamdan 1 gün önceydi. Hepsi gelip geçiyor.allah karşıma öyle mükemmel bir eş çıkardı ki hepsini unuttum. Zaman lazım sadece

9 sene çok uzun bir zaman ve aşkı yani ilk heyecanı canlı tutmak çok zor..eski sevgili şu an o cicim aylarını yaşıyor..bu sizinde mutlu olmayacağınız anlamına gelmesin..anlaşılan bu aralar zorlu geçiyor..sosyal medya hesaplarınızı kapatın..görünce belli ki daha çok üzülüyorsunuz..dile kolay gibi geliyor ama aşkıda geçiyor ızdırabıda..tecrübe konuştu :)

haketmeyen insanları bu kadar önemsemeyin

güzel gülmek sizin de hakkınız

kim ne yaparsa yapsın siz kendinizi üzmeyin

çabalıyorum buna. ama 7 gün 24 saat başaramıyorum bazen kayıyor aklım. yine de daha çok çabalayacağım teşekkürler.

evet hakkımdı gülmek ama bana çok gördüler, çünkü insanların üzerine basıp bencillik yapıp kendimi yükseltemedim.

Soğumanız için yeterli bi sebep,
Silin aklınızdan daha mutlu olun. Bu herkes gibi sizin de hakkiniz

deniyorum silmeyi, daha çok çabalıcam teşekkürler.

Yine sorun sosyal medya ve yine mutsuzluk. Aman yani takacak ne var ?

Sende git mutlu ol olmaz mı yani ?

aslında sosyal medyada hiç takılmazdım ben. ama şu dönemde o kadar yalnızım ki yalnızlığımı unutturuyor biraz. sanırım hala hazmedemedim olayı o yüzden sıkıntı çekiyorum. bittiğini kabullendim ama yaptığı yanlışı kabullenemedim hala, hani bu kadar vefasız yapacak biri değildi, onun acısı bu içimdeki.

Onların akıbetlerini bilemem ama inşallah siz çok mutlu olursunuz. Herşey bizim olgunlaşmamıza hizmet ediyor. Çok daha güzel ve anlamlı bir ilişkiniz olur inşallah..:KK200::KK200::KK200::KK37:

teşekkür ederim...

evet daha çok olgunlaştım. en çok da kendi kıymetimi bildim. düşen özgüvenim beklenmicek derecede aksine düzeldi. normalde aldatılınca özgüveni azalır insanların, benim tersi oldu. bu tip bile benden iyi gibi etrafa rol kesebiliyorsa, ben de yaparım dedim bi özgüven geldi ve kendimi ortamlara attım biraz. iyi oldu.

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Geçecek.
Ne üzüntüler ne de mutluluklar baki.

biliyorum ama hemen geçsin istiyorum. 3.5 ay oldu ayrılalı, aldatıldığımı öğreneli 1,5 ay oldu ama ben hala bu haldeyim. bu da canımı sıkıyor.

Adaleti yok bu dünyanın.

kesinlikle. adaleti yok. ilişkide daha küçükken daha huysuzdum, çekilmezdim o zaman melek gibi davranırdı bana, büyüdükçe olgunlaştım daha emek verir oldum daha çok ilgili üstüne düşer oldum (tabi bu arada kendimi unuttum) sonuç: her türlü arkadan bıçaklanma her türlü vefasızlık ve üzüntü oldu.

artık kötü olmak istiyorum, bencil ve umarsız.

Bugün bir psikolog insanların yalnız oldukları gerekçesi ile aldattığını söyledi. İlişki içindeyken de bir insan yalnız olabilir mi? Bilemiyorum.

olabilir. ben yalnızdım ama onu aldatmadım. son 2-3 senedir özellikle beni duygusal anlamda çok yalnız bıraktı, hani içimi sevgi ile dolduramadı olur ya o his. ama yine de sabırla bekledim. aldatmak bunun için bir bahane olamaz. istesem ben de yapabilirdim her daim birileri olur beni bekleyen. şu anda da 4-5 kişi var bir lafıma bakan buluşmak için ama ben istemiyorum bi ilişki şu an.

Ikisini de engelleyin sosyal hesaplarinizdan.
Yakinda birbirlerini de boynuzlarlar zaten aman tirt :63:

zaten boynuzluyorlardır. aslında böyle düşününce bi ferahlama geldi. bu kısmını hiç düşünmemiştim. eski sevgilinin dandik bi facebook hesabına girince telefon numarasından bi sürü rus vs öneriyordu, kesin onlarla iletişime geçmiş yani, o kız ona yetmez eminim.

keşke birbirlerini boynuzlasalar da birbirlerine tekme tokat dalsalar. ben de gözümle görsem aah ah.

biliyorum ama hemen geçsin istiyorum. 3.5 ay oldu ayrılalı, aldatıldığımı öğreneli 1,5 ay oldu ama ben hala bu haldeyim. bu da canımı sıkıyor.

kesinlikle. adaleti yok. ilişkide daha küçükken daha huysuzdum, çekilmezdim o zaman melek gibi davranırdı bana, büyüdükçe olgunlaştım daha emek verir oldum daha çok ilgili üstüne düşer oldum (tabi bu arada kendimi unuttum) sonuç: her türlü arkadan bıçaklanma her türlü vefasızlık ve üzüntü oldu.

artık kötü olmak istiyorum, bencil ve umarsız.

olabilir. ben yalnızdım ama onu aldatmadım. son 2-3 senedir özellikle beni duygusal anlamda çok yalnız bıraktı, hani içimi sevgi ile dolduramadı olur ya o his. ama yine de sabırla bekledim. aldatmak bunun için bir bahane olamaz. istesem ben de yapabilirdim her daim birileri olur beni bekleyen. şu anda da 4-5 kişi var bir lafıma bakan buluşmak için ama ben istemiyorum bi ilişki şu an.

zaten boynuzluyorlardır. aslında böyle düşününce bi ferahlama geldi. bu kısmını hiç düşünmemiştim. eski sevgilinin dandik bi facebook hesabına girince telefon numarasından bi sürü rus vs öneriyordu, kesin onlarla iletişime geçmiş yani, o kız ona yetmez eminim.

keşke birbirlerini boynuzlasalar da birbirlerine tekme tokat dalsalar. ben de gözümle görsem aah ah.
Mesela bu adamı sahte bir hesapla kandırıp buluşma ayarlasan. Sonra sevgilisine de haber versen, buluşacağınız yere gelse. Onlar birbirini yerken sen de patlamış mısırını yiyerek uzaktan izlesen. Ne intikam planı yazdım ama :D

Çok sinir bozucu bir durum.
Öyle dövülesi ki bu erkek tipleri, yine de insanın içi soğumaz.
Bu kadar karaktersiz biriyle hala birlikte olmak ister miydiniz?

Böyle tipler eşini, evini, kendini, hayatındaki hiçbir değeri koruyamazlar.
Çünkü basitler nereye çeksen oraya giderler zaafları belli.

Başka birine aşık olmak diye bir şeye inanmam, gidiş sebebi aşikar.
Bir tarafının zaafına kapılmayacak kadar, 9 senenin vefası olmalı insanda.
Allah o karaktersizliğiyle onun belasını vermiş zaten ama şuna eminim bunu bir macera görerek başlamıştır.
Kadın onu avucuna alamazsa size geri dönecektir.
O zaman gerekeni yaparsınız.

hayır istemem tabi ki... ama işte ne bileyim sandım ki beni belli sebeplerden seçti. o basit sokaktaki adamlardan değildi. karşısında frikik veren olsa kafasını çevirirdi, sokakta kimseye bakmazdı, hani gözü dışarda bi adam değildi.

aşk diye bir şey yok ya. yalan o. sen kendini kime kaptırmaya izin verirsen o zaman aşık olursun. bile isteye yani. inanmıyorum buna ben.

ki o kadın çok yavşaktı çok uyardım o da dikkat edicem dedi, set koydu blabla. ve sonuç şu an birlikteler. ben bertaraf edildim. hani tanıdığım biri olmasını geçtim, üzerine ilk tanıştığım andan itibaren tehlikeyi hissettiğim bir kadın olunca şu an resmen travma geçiriyorum. bile bile gözümün önünde oldu herşey ve engelleyemediğim gibi bırakamadım da sanki. ama içimdeki sese güvenmediğim için kendime kızıyorum.

kadın onu avcuna almış. bana dönmek isteyeceğini sanıyorum.

Boşverin daha beterleri var. Örnek ben. 3,5 senelik sevgilimin başkası ile nişanlı olduğunu öğrendiğimde tez savunmamdan 1 gün önceydi. Hepsi gelip geçiyor.allah karşıma öyle mükemmel bir eş çıkardı ki hepsini unuttum. Zaman lazım sadece

ayy... pislikler ya. inanamıyorum.. peki nasıl atlattınız böyle bir şeyi? mesela tez savunmasında nası dik durabildiniz?

9 sene çok uzun bir zaman ve aşkı yani ilk heyecanı canlı tutmak çok zor..eski sevgili şu an o cicim aylarını yaşıyor..bu sizinde mutlu olmayacağınız anlamına gelmesin..anlaşılan bu aralar zorlu geçiyor..sosyal medya hesaplarınızı kapatın..görünce belli ki daha çok üzülüyorsunuz..dile kolay gibi geliyor ama aşkıda geçiyor ızdırabıda..tecrübe konuştu :)

aşk tabi ki kalmamıştı, ama biz hiç kavga etmezdik, hiç saygısızlığımız yoktu, birlikte büyümüştük ne bileyim bunu tarif edemem, kocamdan bile öte olmuştu ailem olmuştu. hani koca bile boşanır yanlış yaparsa ama biz birlikte kişiliğimiz gelişti vs sonucunda yani farklı bi yerdeydi gözümde. bir daha bunu bulamayacağımı bilmek koyuyor belki de bana.

evet cicim aylarındalar. o kız da kocasından ayrılınca sanırım iyice tipsizleşmişti. bi baktım tipini biraz toparlamış. aşk yarar ya kadınlara öyle olmuş fark ediliyor. bense ağlamaktan yüzüm gözüm şişti sarktı gerçekten şu 3 ayda yaşlandım çöktüm. üzülüyorum kendime ama engelleyemiyorum.

sosyal medyada aktif değildim. aksine gerçekten ergence ama mutlu ve huzurlu olduğumu görüp kudursunlar diye açtım hesap. kendimi her yerden çok çekmiştim, insanlar benim kim olduğumu hatırlasın ben de böylece hatırlarım dedim..

bundan sonra o öneriler kısmına da bakmayacağım böylece orda da denk gelmem...

umarım çabuk geçer her şey.

Kız boss hala mı bu çocuk? :KK62: Çok kızıyorum sana dışarı çık sosyalleş başka erkek mi yok? Ona en güzel vereceğin ders başkası ile yaşayacağın huzur ve aşktır. O zaman bak nasıl dönüyor pişman pişman. Hoş, artık umrunda olmuyor o saatten sonra.

başka erkeklere güvenemiyorum artık. şu an 4-5 tane kişi var benimle görüşmk isteyen ama hepsi aynı otun laciverdi gibi geliyor, erkeklerden tiksindim biraz.

yani öylesine geçici bir şeyler yaşama yaşını da geçtim ne bileyim.

Neden ikisini de hala takip ederek kendine iskence yapiyorsun?

Ikinizde artik umurumda degilsiniz de ve bir daha onlarla ilgili hicbir seyi takip etme.

Eger aldatilmaksa mesele herkes aldatiliyor en guzel mukemmel denilecek insan bile.Bunu kisisel gorme.

Acaba onlar seni bir saniye olsun durup dusunuyor mu bir sor kendine:KK12:

aldatılmayı kişiselleştirmiyorum. sadece bu kaderi yaşamamak için efendi bi adam olduğu için onu seçmiştim. o kadar yıla ve emeğe rağmen bunu yaşamak hem de göz göre göre işkillendiğim bir kadınla olması travma yarattı bende.

bilmiyorum düşünüyorlar mı? ikisi de ego patlaması yaşayan tipler, birbirlerine göreler.

Mesela bu adamı sahte bir hesapla kandırıp buluşma ayarlasan. Sonra sevgilisine de haber versen, buluşacağınız yere gelse. Onlar birbirini yerken sen de patlamış mısırını yiyerek uzaktan izlesen. Ne intikam planı yazdım ama :KK70:

yok yemez öyle şeyleri. üstelik dava açar savcıya başvurur falan başım derde girer. hem ben olduğumu anlar. bi de yüzüme bulaştırırım ben ondan hiç toplara girmem. girmedim de.

Onu çok sevdiğimi bildiği halde gözü beni görmemişti ilk aşkımın..terketti gitti..çok üzüldüm ağladım..ağlamıcam işte demedim..zaten birkaç gün sonra ağlamalar azalıyor :) ortak arkadaşlarımızla bile görüşmedim..istemiyorsa bitmiştir dedim..yıllar yılları kovaladı benden önce evlendi..inşallah mutlu olur dedim..çünkü birisi beni hayatında istemiyorsa yapacak birşey yok..tabii bu olgunluğa erişmek yazmak kadar kolay olmuyor :) velhasıl bende evlendim..benim sosyal medya hesaplarım yok gereksiz buluyorum..neyse nadirende olsa arkadaşlarımın hesaplarından merak ettiğim herkese baktığım gibi bunada baktım birkaç sefer..mutlu görünmüyordu..birkaç ay sonrada boşanmış..oh iyi oldu demedim..o zaman hayatında benim olmamı tercih etmedi diye onu suçlamayada,kızmayada hakkım yok..onunla olsaydım güzel olurdu ama nasip değilmiş..umarım hiç pişman olmamıştır..bunu asla bilemeyeceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X