• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olmuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onu çok sevdiğimi bildiği halde gözü beni görmemişti ilk aşkımın..terketti gitti..çok üzüldüm ağladım..ağlamıcam işte demedim..zaten birkaç gün sonra ağlamalar azalıyor :) ortak arkadaşlarımızla bile görüşmedim..istemiyorsa bitmiştir dedim..yıllar yılları kovaladı benden önce evlendi..inşallah mutlu olur dedim..çünkü birisi beni hayatında istemiyorsa yapacak birşey yok..tabii bu olgunluğa erişmek yazmak kadar kolay olmuyor :) velhasıl bende evlendim..benim sosyal medya hesaplarım yok gereksiz buluyorum..neyse nadirende olsa arkadaşlarımın hesaplarından merak ettiğim herkese baktığım gibi bunada baktım birkaç sefer..mutlu görünmüyordu..birkaç ay sonrada boşanmış..oh iyi oldu demedim..o zaman hayatında benim olmamı tercih etmedi diye onu suçlamayada,kızmayada hakkım yok..onunla olsaydım güzel olurdu ama nasip değilmiş..umarım hiç pişman olmamıştır..bunu asla bilemeyeceğim.

benim öyle çok sevdiğim eski sevgililerim yok. ama çoğu evlendi, kimisinin çocuğu oldu. onları görünce ben de mutlu oluyorum.

belki bu sevgilimle düzgünce ayrılsaydık, sonra bu kadınla değil de başka bir kadınla sevgili olup evlenseydi onun için de mutlu olurdum, mutlu olsun da isterdim hatta içimden o kadar senemizi birlikte paylaştık derdim.

ama şimdi geriye bakınca beni manipüle edip, ezikleştirmesini, özgüvensizleştirmesini, benim kariyerimi sırf onu bırakmayayım diye mahvetmesini, arkamdan iş çevirip beni senelerce üze üze o kadını hayatmızda tutmasını sonra beni yolundan kaldırıp da o kadına koşmasını hazmedemiyorum! bunları yaşarken benim beynim mi bağlanmış bilmiyorum hala içimde bir taraf kafamdaki eski masum sandığım halindeki halini seviyor sanki o farklı biriymiş gibi. oysa ki gerçek o o değilmiş biliyorum.

işte bu yüzden mutlu olsun istemiyorum. hak etmiyor. bakın çok kişiye düşmanıma bile ben mutsuz olsun istemem. ama o hak etmiyor. bunu biliyorum.

Sanki ayrılmasına değil de, o kadınla birlikte olmasına daha çok içerlemişsiniz..evet sinir bozucu ama inanın biri sizi hayatında istemiyorsa seçtiği kişinin hiçbir önemi yok..yaşadığınız kıskançlıkta oldukça insani bir duygu..kimse için ideallerinizden,mesleki kariyerinizden ve isteklerinizden ödün vermemek gerektiğini öğrendiniz..şuan tabiki yeni bir ilişki için erken..zaman nelerin üzerini kapatıyor ve inanın hayat onsuz da yaşanıyor..bunları şuan anlayamazsınız size boş gelir..ne yazsakta teselli olmaz..vakti geldiğinde "daha iyi" hissedeceksiniz.

Sanki ayrılmasına değil de, o kadınla birlikte olmasına daha çok içerlemişsiniz..evet sinir bozucu ama inanın biri sizi hayatında istemiyorsa seçtiği kişinin hiçbir önemi yok..yaşadığınız kıskançlıkta oldukça insani bir duygu..kimse için ideallerinizden,mesleki kariyerinizden ve isteklerinizden ödün vermemek gerektiğini öğrendiniz..şuan tabiki yeni bir ilişki için erken..zaman nelerin üzerini kapatıyor ve inanın hayat onsuz da yaşanıyor..bunları şuan anlayamazsınız size boş gelir..ne yazsakta teselli olmaz..vakti geldiğinde "daha iyi" hissedeceksiniz.

evet daha çok içerledim sanırım. çok yanlışlar yaptı bana. düşmanımla kanka oldu ayrıldıktan sonra. sanki bana inadına benim canımı yakacak şeyler yaptı. inanamadım ben bu kadar onu düşünürken dudağındaki çatlağı için bile krem alırken o benim canımı özellikle yakmalık şeyler yapmasına.

biliyorum istememesi bile yeterliydi ama bu daha başka bir şey oluyor. ne bileyim. tarif edemiyorum belki de.

umarım o iyi hissettiğim zaman çabuk gelir artık çok yoruldum ve sıkıldım.

Belki sorularının cevabını zamanla alacaksın belki de cevaplar hiç umrunda olmayacak bir süre sonra

Şu bir gerçek ki acin geçecek Girlboss.

Sosyal medyadan uzaklas emin ol daha mutlu bi insan olacaksin.Kim mutlu kim degil diye istemeden de olsa bazi karelere maruz kalip mutsuz olmak anlamsiz.

Beni yillar once aldatan sevgilimin şu an dünyalar tatlısı bir eşi var.. çok mutlular.. seker bir oğulları olmuş.. napicaz şimdi? Yok olmaz Dağılın mi diyeceğim.. o zamanlar oldu olan.. şu an mutlu ya da mutsuz olmamın onlarla ilgisi olmadığı gibi bana yaptığı şeyi bir ömür çekecek de değil.. zaten istemem.. en önemli şey size yapılana değil kendinize odaklanmaniz.. belki taze olduğu için henüz zor geliyor ama bu acının kısa sürmesi elimizde..

Sosyal medyadan uzaklas emin ol daha mutlu bi insan olacaksin.Kim mutlu kim degil diye istemeden de olsa bazi karelere maruz kalip mutsuz olmak anlamsiz.

hep uzaktım zaten ve mutsuzdum da.

aksine sanki daha iyi geldi bana dolaylı olarak daha sosyalleştim bazı arkadaşlarımla yeniden iletişim kurdum görüşmeye başladım vs.

bir de aklımca hıncımı orda mutluluğumu göstererek alıyorum. elimde bi tek bu var. ergen gibi biliyorum ama bu da olmazsa delirecek gibi oluyorum çünkü.

Beni yillar once aldatan sevgilimin şu an dünyalar tatlısı bir eşi var.. çok mutlular.. seker bir oğulları olmuş.. napicaz şimdi? Yok olmaz Dağılın mi diyeceğim.. o zamanlar oldu olan.. şu an mutlu ya da mutsuz olmamın onlarla ilgisi olmadığı gibi bana yaptığı şeyi bir ömür çekecek de değil.. zaten istemem.. en önemli şey size yapılana değil kendinize odaklanmaniz.. belki taze olduğu için henüz zor geliyor ama bu acının kısa sürmesi elimizde..

uff :( benim de öyle beni aldatan başka bir sevgilim sınıf arkadaşımla birlikte şu an. üstelik çok tatlı bir kız nişanlanmışlar da. kız için üzüldüm. ama gerçekten umursamadım.

bilmiyorum yeni olduğu için mi, yoksa kafamda sevgiliden daha anlamlı bir yerde olduğu için mi ama geçip ardımda bırakamıyorum.

nası olucak?

hep uzaktım zaten ve mutsuzdum da.

aksine sanki daha iyi geldi bana dolaylı olarak daha sosyalleştim bazı arkadaşlarımla yeniden iletişim kurdum görüşmeye başladım vs.

bir de aklımca hıncımı orda mutluluğumu göstererek alıyorum. elimde bi tek bu var. ergen gibi biliyorum ama bu da olmazsa delirecek gibi oluyorum çünkü.
Sahte seyler bunlar malesef. Ben kendi adima uzak kalinca kafamin rahatladigini hissettim. O zaman mumkun oldugunca uzak ol o tiplerin paylasimlarindan. Yapmacik resimler onun mutlu oldugunu kanitlamaz ayrica oyle sahtekar bi insanla olup da mutluysa senin yasadigin kadar gecici bi mutluluk icersinde zaten.
Bu nasi bi cumleydi :olamaz:bilemedim ama birak ne mok yerse yesinler :KK73:
Zaten 9 yil ne insana gina gelir.Yenisini bul acilen.

uff :KK43: benim de öyle beni aldatan başka bir sevgilim sınıf arkadaşımla birlikte şu an. üstelik çok tatlı bir kız nişanlanmışlar da. kız için üzüldüm. ama gerçekten umursamadım.

bilmiyorum yeni olduğu için mi, yoksa kafamda sevgiliden daha anlamlı bir yerde olduğu için mi ama geçip ardımda bırakamıyorum.

nası olucak?

Bosvereceksin..
İlişkin özeldi anlıyorum ama inan daha çok seveceğin biri var..
Onların hatası onların hayatı benlik bişey yok diyip kendin icin birseyler yapacaksın..
Mesela yarın saksı toprak al çiçek ek.. tek bir Daldan koca bir bitki yap.. adım at.. Spor yap.. hergün arttir..
Bi bakmissin o kadar da onemli değil.. yaşandı gitti.. koca ömür kim bilir neler getirecek..

E esmergizmo 9sene ne demek yaa çok uzun niye ilişkileri bu kadar uzun tutuyorsunuzki herşey zamanında tadında güzel malesef ki sonu böyle oluyor

Sahte seyler bunlar malesef. Ben kendi adima uzak kalinca kafamin rahatladigini hissettim. O zaman mumkun oldugunca uzak ol o tiplerin paylasimlarindan. Yapmacik resimler onun mutlu oldugunu kanitlamaz ayrica oyle sahtekar bi insanla olup da mutluysa senin yasadigin kadar gecici bi mutluluk icersinde zaten.
Bu nasi bi cumleydi :olamaz:bilemedim ama birak ne mok yerse yesinler :KK73:
Zaten 9 yil ne insana gina gelir.Yenisini bul acilen.

yenisini bulamıyorum piyasada düzgün adam yok çünkü...

birbirleriyle mutlu olacaklarını zaten sanmıyorum da... işte kız benimkini kullanır, kullandığı sürecede hem boynuzlar hem yanında tutar böyle saçma bi ilişki.. neyse.

gına gelmişti ama seviyordum be. hani kusurlarına rağmen ne bileyim seviyormuşum, bir sarılmak bütün dertlerimi alıyordu. neyse. düşünmemeli.

Bosvereceksin..
İlişkin özeldi anlıyorum ama inan daha çok seveceğin biri var..
Onların hatası onların hayatı benlik bişey yok diyip kendin icin birseyler yapacaksın..
Mesela yarın saksı toprak al çiçek ek.. tek bir Daldan koca bir bitki yap.. adım at.. Spor yap.. hergün arttir..
Bi bakmissin o kadar da onemli değil.. yaşandı gitti.. koca ömür kim bilir neler getirecek..

evet bu aldatmayı öğrenmenin tek pozitif tarafı benim içimin ve vicdanımın rahatlaması oldu. ben de yanlışlar yapmıştım elbet ama böyle aldatma gibi yanlışlar değildi, ufaktı daha çok, ve dönemseldi, işsizlik bunaltısı vs gibi şeyler.

bana bir orkide vermişti yılbaşında. bu çiçek solmadan zorunlu hizmetten geleceğim demişti. çiçek çürüyordu bitliydi, sıfırdan budadım ektim çiçek açtırdım.

spora başladım zaten yoksa herhalde yalnızlıktan kafayı sıyıracaktım. biraz enerji geldi.

umarım artık güzellikler görürüm hayatta hak etmediğim çirkinlikler yaşadım zira... teşekkürler..

kızlar bilen bilir 9 senelik sevgilim ayrılmıştı benden.

5 senedir tavırlarından hoşlanmadığım bir iş arkadaşı vardı. kadın evliydi boşandı sanırım şimdi. o zamanlar sandım ki ben paranoya yapıyorum.

eski sevgilim benden yoruldum vs diyerek ayrıldı. ben de anlam veremedim başta buna. sonra o şüphelendiğim kadına bana aldığı gibi sevgililer günü hediyesi aldığını görünce anladım aldatıldığımı. bu işin çoook eskiye dayandığını düşünüyorum açıkçası. ben sadece iyi niyetimin ve elimde kanıt olmamasının kurbanı oldum. sadece içgüdülerime güvenip bitiremedim. kandırdı beni güvenilir dürüst biri gibi oyun oynadı bana.

elimden geldiğince takip etmiyorum. ama ortak arkadaşımız çok sayfama düştü kızın resmi. tatilden bi foto paylaşmış. birlikte olduklarına eminim. o kadar mutlu gülmüş ki

ben bu kadar üzgünken nası bu kadar mutlu olabiliyorlar? neden kötüler bu kadar mutlu? bi insanın mutsuzluğu üzerine nasıl mutluluk kurulabilir ki?

canım çok yanıyor ya... neden geçmiyor bu acı... napıcağımı şaşırdım artık.

Kızım sende hayatını yaşasana? Ne diye kös kös oturuyorsun öyle şeyler yap ki o mükemmel mutluluk gülüşü senin yüzünde olsun. Sadece kendine değer ver ve kendini mutlu hissedeceğin her şeyi yap. Onlar kıskansın senin mutluluğunu sen kıskanma

Kızım sende hayatını yaşasana? Ne diye kös kös oturuyorsun öyle şeyler yap ki o mükemmel mutluluk gülüşü senin yüzünde olsun. Sadece kendine değer ver ve kendini mutlu hissedeceğin her şeyi yap. Onlar kıskansın senin mutluluğunu sen kıskanma

işsizim sınava çalışıyordum, arkadaşsız kaldım falan beni tutan şeyler var. yapabildiklerim sınırlı bu halimle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X