Olmuyor

Neden ayrıldığını bilmiyorum da zaten hayırlı biri olsaydı,senin bu kadar üzülmene izin vermezdi diye düşünüp rahatlayabilirsin bence.

acınızı atlatana kadar çok görmüyorum ben bnunalımlı olmayı üzülmeyi çok görmüyorum

zaman acıları dindirse keşke ama dindirmiyor

Neden ayrıldığını bilmiyorum da zaten hayırlı biri olsaydı,senin bu kadar üzülmene izin vermezdi diye düşünüp rahatlayabilirsin bence.

eski sevgilisi huzur vermedi habire mesajlarla küfürlerle taciz edip durdu

Acı çekmeniz normal, çünkü huzur bulduğunuz biriydi ve birden bire yarım bıraktı.
Ne demiş ozan , " kavuşmayınca kara sevda olurmuş."

Geçecek , az sabır. Inanın geçecek. Lütfen bırakmayın kendinizi.
Sözlü müzik dinlemeyin. Geceleri uyumaya çalışın.
Gündüz meşgale bulun.
Böyle böyle azalacak.
Inşallah huzuru bulursunuz yakın zamanda.

Ayrılık acısı ölüm acısından da beter bir acıdır...Seni anlayabiliyorum. Ölüm acısıyla karşılaştırıp o da neymiş ki demenin de manası yok acını da hafifletmez zaten..Arabesk falan da değilsin yaşadığın acı beynini bloke eder ve başka hiçbirşey düşünemez hale gelirsin. Gayet normal her aşk acısı yasayanda olur.

Şu süreçte ayrıldığın kişiyi arayıp sorarsan üstüne üstüne gidersen son veda vs gibi bahanelerle hareket edersen döneceği varsa da dönmez..Kendini geri çekeceksin tamamen, gururlu olacaksın..

Bu acı 3-4 ay içinde hafifleyecek, mantığın devreye girmeye başlayacak, gerçekleri görmeye baslayacaksın...Bu acıyı su an yaşayacaksın başka çaresi yok..Kendine izin ver ağla sızla sadeve boş boş otur...Ama ona gitme ve onun kulagına gidecek sekilde insanlara acını anlatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…