Olmuyor

ayaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
1.435
468
53
27
Arkadaşlar biliyorum burda aylarca yıllarca deneyenler var ama birbirimize yardımcı olmak için bu soruyu açtım. 4 aydır deniyorum son 3 aydır ovulusyon testi ile deniyorum daha 7 aydır evliyim erken olduğunu biliyorum ama ilk denemesinde hamile kalanları duyunca acaba mı diyorum korkuyorum siz neler yaptınız nasıl hamile kaldınız kaç ayda konuşalım biraz 🥹🙏

Ben 3 yıldır evliyim . Tabi ilk başlarda biz kendimiz baş başa kalalım diye erken yapmadık şuan yeni hamileyim. ilişkileri yumurtlama dönemine denk getirirdim özellikle biten yaz döneminde çocuk fikrini düşünmeye başladığımda.

Yani bu ekim ayında hamile olduğumu öğrendim. Sizde stres yapmayın sabırla sakinlikle inşallah hayırlısı ile olur.

ilk daha önce ki 2 sene eşim prezervatif kullandı ben kendim ayrı bi şeyler yapmadım korunma ile ilgili. Sonra bu yıl ağustos ayında düşünmeye başladık.
Korunmayı bıraktık . Ve bu ekim ayında hiç hasta olmadım.

Bende ilk kızıma 7 ay sonra hamile kalmıştım, nasip gerçekten. Rabbim en hayırlı vakitte nasip etsin sizede 🤲🏻

Troidlerime hemen hemen 1 sene önce baktırmıştım başka bi sorun için birşey yoktu , vitaminlerimde eksiklik var ilaç kullanıyorum
Evet bende baktrdım tedbir amaçlı troidlerde sorunum yok. Bende de vitamin eksikliği var onun için doktor ilaçlar yazdı kullanıyorum.

ilk daha önce ki 2 sene eşim prezervatif kullandı ben kendim ayrı bi şeyler yapmadım korunma ile ilgili. Sonra bu yıl ağustos ayında düşünmeye başladık.
Korunmayı bıraktık . Ve bu ekim ayında hiç hasta olmadım.
İnşallah güzel haberler alırsın ❤️🙏

Vitamin iğnem var . folik asit birde ayrı hap ilaç var. iğneleri günde 1 defa vurundum. Şimdi sıra haftada 1 olanda .

Adet gecikmesinden sonra evde eczaneden aldığım testleri denedim . Emin olup sonra kan verdim .
Daha sonra zaten kadın doğum doktoruna gittim. Belirtilerim de var di kustum midem bulandı idrar sıklığı başladı . Yorgunluk böyle. Gündüzleri uyku isteğim oluyor haliyle uyuyorum.

Evet yardımcı olmak için açıkladım durumumu dediğim gibi inşallah zamanı geldiğinde o müjdeli haberi alırsınız

Back
X