- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Ailesine kalsa simdi gelirler istemeye .
Ökuzde istiyor .
Hem de cçok .
Ama benim ailem sorun .
Asla diyorlar.
Asla olmaz ne evliliği .
neden yaşın mı küçük yoksa oğlanı mı istemiyorlar ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailesine kalsa simdi gelirler istemeye .
Ökuzde istiyor .
Hem de cçok .
Ama benim ailem sorun .
Asla diyorlar.
Asla olmaz ne evliliği .
Eziyet edecek biri gitmesin evden diye herslde .ben illa ki ayrıl demiyorum yanlış anlama, sadece eğer olmayacagından bu kadar eminsen emin ol onsuz da yaşayabilirsin diyorum.
en sevdigim dizinin bir repliğidir ve sosyal medyada da çok dolaşmıştır bu replik. " ONSUZ YAŞAYAMAM DİYENLERE OKSİJENİN DAHA ÖNEMLİ OLDUGĞUNU HATIRLATIN " gibi birşeydi sanırımanlayabiliyorum seni inan bana çok iyi anlıyorum. ailenle de sorunların varmış o belki kaçış noktandı, kurtarıcındı senin
ama sen mutlu değilsin, peki bunun sebebi ne
bu arada kuzum özel değilse eğer ailen neden evlenmeni istemiyor. benim ailem de çok istememişti, daha doğrusu hep ertelettiler de sonradan anladım sebebini, seninkiler neden istemiyor![]()
neden yaşın mı küçük yoksa oğlanı mı istemiyorlar ??
Sanırım uzun süreli ilişkiler böyle aynı biz vallahi bir arkadaş yazmış yüzüğü vermeye gidiyordum iyi dönüyordum falan heh oda işte ben yüzüğüm yok ama ayrılmaya gidiyordum güllük gülistanlık dönüyordum sonumuz ne olur bilmiyorum ki sanırım kaşınıyoruz saracak başka şey bulamıyoruz Allah bize yardım etsin :)
Eziyet edecek biri gitmesin evden diye herslde .
Evlilik için onlara gore yas 30 olacakmis en az .
Öyle diyorlar .
Asla kabul etmiyorlar .
21 yadindayim.yaşın kaç peki :44:
seni anlayabilecek konuşabilecegin ailenle aranda köprü olabilecek bir aile büyüğün yok mu :44:
benim babam da eski nişanlımın döneminde eğer şimdi evlenirsen kaynananla beraber yaşayacaksan izin veririm ancak diyordu o yuzden erteliyorduk bizde, ama sonradan anladım ki ailem anlamış o adamdan eş ve baba olamayacagını engellemek için böyle şartlar koymuşlar. belki seninkiler de bunu düşünüyordur ceylinim![]()
Ayrıldıktan sonra hiç bir şekilde iletişime geçmezseniz, olur bence
21 yasindayim .
Onlara gire evlilik için 30 yas idealmis.
yine kavga sebebi öküzlügü umursamazlıgı ise "onsuz olamam dedigin icin olmuyor zaten" diyecektim ki olay farklı.
siz barışmışsınız ama bu dost ulkelerin birlikteligi gibi degil, dış ilişkilerdeki mecburiyet gibi veya savas cıkmasın diye yapılmış bir anlasma gibi... once kendi içinizde birbirinizi affetmeniz gerek.
o kadar tahammulsuzlesmissiniz ki geciktin diye olay oluyor ya da gorusme reddedilince.
bir taraf bunu surekli yapıyor olsa kızılır belki, huy edinmiştir degismesi icin ugrasılır ama sizinki karsılıklı...
sevginizden gelen coskuyu ofkeye donusturmeye cok musaitsiniz, once bunun önüne gecmeniz gerek. ama tek taraflı olacak iş degil.
bu arada aileniz 30u abartmış. yani ben de kendim icin oyle dusunuyorum ama 25i gecmiş oklunu bitirmiş kızıma da evlenemezsin kucuksun demem. dugun icin vs maddi birikimleri yoksa hazırlıksız yakalanmamak icin diyor olabilirler.
bu konuda bir beklentiniz olmayacagını belirtirseniz belki rızalarını almanız kolaylasır... ?
21 yadindayim.
Bilmiyorum ne düşünüyorlar .
Doğru düzgün tanimiyorlar bile onu .
Tanimak istemiyorlar .
Dediğim gibi benim aile hayatim yok .
Kimse kimseyi umursamiyor .
Özellikle babam ...
ne 30 mu
21 o kadr erken deilkii geç de deil evlenme yaşı 25i geçmemeli bak ben de 25 yaşındayım =)
tam tersi annem de 21 yaşımdan beri ewlen artık diye tutturmuştu =)
eğer olur da düzelirse aranız kiii inş düzelir kırgınlıklar biter canım o zaman annene söyle ben hazırım de ewlencem de yanii...
Hatti kirdim attim yine .
Bu kacibci kirdigim hat .
Nazil olacak bilmiyorum.
Anlaşamadığınız noktalar ne bunları belirleyin hatta bunları yazın.
Sonrada bunları tarafsız bir şekilde değerlendirin nerede hatalar yaptığınızı nerelerde taviz verebileceğinizi belirleyin belki işe yarar ozaman bilemedim birbirini seven insanların anlaşamaması garip geliyor bana
21 yadindayim.
Bilmiyorum ne düşünüyorlar .
Doğru düzgün tanimiyorlar bile onu .
Tanimak istemiyorlar .
Dediğim gibi benim aile hayatim yok .
Kimse kimseyi umursamiyor .
Özellikle babam ...