• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmuyor .

21 yaş gerçekten küçük bir yaş ama. şuan bir evin sorumlulugunu alabilecegini düşünüyor musun sen ? ben 28 yaşındayım hatta 29 sayılır, ama hala sıkıntılıyım ne yalan söyleyim, bazen korkuyorum becerebilir miyim die :34:

ayrıca seni bir konuda tebrik ediyorum musadenle :34: senin yerinde olan pek çok genç kız ailemle problemlerimiz var zaten bu adam da benim herşeyim ben en iyisi evden kaçayım derlerdi ama onu dememişsin ailesnin rızası olmadan evlenmek istemiyorsun tebrik ederim :46::46:

daha yaşın genç nasıl olsa, biraz daha bekle, hem bu arada düşüncelerin daha da netleşir, hem de ailen bazı konularda fikir değiştirir :34:
Çok tesekkur ederim .
Biraz ara lazim bize belki de .
BBirkaç ay ...

Önce kafanda bitirmen lazım
Sadece hat kırmakla olmaz yoksa
Ne olursa olsun iletişime geçme
Şimdiden böyle iseniz daha fazla uzatmaya gerek var mı ?

Senin ki sevgiden çok alışkanlık bence 6 yılın vermiş olduğu
Yeni bi sayfa açmanın vakti gelmişte geçiyor bence
Tesekkur ederim..
İnşallah yapabilir ne diyeyim..

Çok tesekkur ederim .
Biraz ara lazim bize belki de .
BBirkaç ay ...

eğer öyle düşünüyorsan kendini mutlaka tut ve bunu dene derim ben ceylinim. böylece onsuz nasıl bir hayatın olacagını da görürsün, hem o da belki sana karşı yaptıgı yanlışları anlayıp biraz düzeltir daha mutlu olursunuz belki :34: Rabbim doğru yolu göstersin inşallah :34:

ceylin 6yıllık iliski diyince daha buyuk sanıyordum seni...
yani 15inde baslamıssınız, dedigin gibi onunla büyümüşsün. belki bu kadar vazgecilmez olması da bu yuzden...

okuyor musun bilmiyorum ama reşit olduktan sonra evlenmek icin yasal bir problem olmasa da ben de erken goruyorum...
calısıyor musun?
evlenseniz o bu konuda ne dusunuyor?
eş adayın askerligini yaptı mı?
bak sorular bile artıyor yaşa göre...

tepki verme bu dedigime ama baban senin olgunlasmanı bekliyor gibi hissettim.
yıllardır gorustugu biriyle daha yetiskinlik donemine yeni girmişken hemen evlen istemiyor.
onu iyice tartıp gelecekte olabilecek sıkıntılarınızı gorebilmeni ve buna gore karar vermeni istiyordur... ama sanırım guvenemiyorlar.

eger daha simdiden yagmur icin kavga cıkıyorsa ilerde yasayacagınız tartısmaları dusun bir de.
bu cocugu arkadan arkaya begemiyorlar diye dusunuyorum.
cunku seni gorucu usulu doktorlar tanıstırmak istemezlerdi...
onların farkedip senin gormek istemedigin birseyker olmasın? o her ne ise ailen onu sorun ediyor sanırım. ve aslında olay yas da degil.
Sanirim .
Bana da öyle geliyor bazen .
Ama bilmiyorum .
Neden dillerdir motorlar ki o zaman .
İsi var onun evi arabasi var yaşi 25 olacak .
BBilmiyorum .
Öyle bunaldimki bu sorunlardan .
Çözümü yok sanirim cidden .
Ayrilik gerekiyor bize belki de..

Olmuyor kizlar .
Olmuyor .
Deli gibi seviyoruz ikimiz de .
Ama olmuyor .
Yapamiyoruz .
Anlasamiyoruz .
6 yil oldu yeni değil iliskimiz .
Ama olmuyor .
Çok seviyorum .
Kendimden bile çok ama olmuyor .
Ne ben onsuz .
Ne o bensiz yapabiliyor .
Ama birlikte de olmuyor .
Yine kavga ettik.
Ayrildim .
Ne yapmak gerek bilmiyorum .
Severken nazil ayrilirim ?
Onsuz nazil yaparim bilmiyorum .
Ama olmuyor ya hu .
Patlak veriyor bir yerden .
Barissak yine aynisi olacak yarin .
Kus kalmak desek hic olmuyor .
Gozyasim dinmiyor su anda .
Çok seviyorum .
O da beni .
Biliyorum .
Offff .
Dayanamıyorum onsuz olmaya .
O da öyle .
Ama beraberce olmuyor adam .
Olmuyor .
Artik dayanamıyorum .

Madem öyle biraz ayrı kalın biraz uzaklaşın emin ol özleyeceksiniz arada küçük ayrılıklar iyi oluyor birbirinizi görmeyin konuşmayın bir süre göreceksiniz daha guzel olacak

nasıl olmaz cnm ya sevdiğinizi sanıyorsunuz ya da en ufak hataya söz vs tahammülünüz yok aranızda ki sorun ne ne gibi konulardan tartışıyorsunuz ayrılık kararı alıyorsunuz...

Öyle ufak tefek şeyler ki .
Gel dedin git demedin .
Tartisma kavga oluyor ve ayriliyoruz nihayet ..

eğer öyle düşünüyorsan kendini mutlaka tut ve bunu dene derim ben ceylinim. böylece onsuz nasıl bir hayatın olacagını da görürsün, hem o da belki sana karşı yaptıgı yanlışları anlayıp biraz düzeltir daha mutlu olursunuz belki :34: Rabbim doğru yolu göstersin inşallah :34:

Çok tesekkur ederim.
İnşallah..

Değil mi ?
Bana da öylegeliyor .
Onun bana olan sevgisinden suphem yok .
Ama neden bilmiyorum .
Kader kismet bu isler ama .
Ya başka biri varsa kaderde?
Belki de onun içindir diyorum .
Daha fena oluyorum...

Yani tabi biraz kader kısmet bu işler.
Aşkından yanıp tutuştuğumuz insanla değil de hiç olmayacak biriyle yola devam ediyoruz bazen :)
Yinede sevginize inanıyorsaanız yapmadığınız bişeyler muhakkak vardır onları deneyin. (yanlış anlaşılmasın sorunlara bakış açınızı değiştirebilmenizden bahsettim):

önceki konularınızdan tanıyorum sizi. çok ta sevimli, samimi buluyorum yorumlarınızı, yazdıklarınızı.

uzun ilişkilerden yaşanıyor bu sıkıntılar. ben kısa sürede tanıştım, flört ettim, nişanlandım, evlendim ama böyle buluşamamalar olunca ben de arızaya bağlardım sanki o istemiyo, yokuşa sürüyo gibi geliyordu bana. siz eğer onun sevgisinden eminseniz 6 yıl verdiğiniz bu ilişkiyi heba etmeyin tabi ki ama bence de yaşınız biraz küçük yani küçük değil de evliliğin sorumluluğuna girmek için erken, hem size yazık inanın 29 yaşımdayım, olgunumdur da öyle şımarıklıklarım yoktur ben bile zorlanıyorum bazen evlilikte.

ama kızmazsanız bir şey hatırlatmak isterim. kimse için hele de sevgiliniz için "onsuz yaşayamam" demeyin. inanın Allah'ın gücüne gider. millet annesini, babasını, evladını kaybediyor da yine yaşıyor ve ben hiç duymadım sevgilisinden ayrıldığı için hastalanıp, ölen. biraz üzülürsünüz, yıpranırsınız ama eğer huzursuzsanız olmaz. huzur ilişkinin en temelidir bence.

inşallah en doğru kararı verirsiniz. sevgiler.

not: burada böyle şeyler ayıp değil diye söyleyeyim dedim. bilgisayarınızda mı sorun var bilmiyorum ama hep "nazıl" yazıyorsunuz. gıcıklık olsun diye demedim yanlış anlamayın. nasıl değil de nazıl yazıyorsunuz hep.

demek ki 6 yıl boyunca ilişki hiç ilerlemiş, olduğu yerde kalmış.
yalnızken hiç mi mutlu olduğunuz zamanlar olmuyor? onları keşfedebilirsiniz.
bence o anlara odaklanmanız mutsuzluğunuzu azaltabilir.
ya da ters giden şeylerin temel kaynağını bulup üzerinde çalışın. İLİŞKİniz için. tıpkı bir anne babanın bebekleri için tabir-i caizse kendilerini paralamaları gibi. mutsuz olun demiyorum. üzerinde çalışın anlaşamadığınız noktaların.
maalesef sitemle, gözyaşıyla hayat rayına oturmuyor. aksine raydan daha çok çıkıyor.
her şey olmasa da çoğu şey elinizde.

Sanirim .
Bana da öyle geliyor bazen .
Ama bilmiyorum .
Neden dillerdir motorlar ki o zaman .
İsi var onun evi arabasi var yaşi 25 olacak .
BBilmiyorum .
Öyle bunaldimki bu sorunlardan .
Çözümü yok sanirim cidden .
Ayrilik gerekiyor bize belki de..

is ev araba olabilir ama 25yaşına gore bekledim yagmur oldu kavgalarına izin vermesi düsündürücü...
yani sen birseyler desen bile sakince sorunu aşmanızı saglayabilecekken anlamsızca didişiyor,
ayrılır mısınız bilemem ama evlilik bence huzurlu biryuva icin yapılmalı.
yan yana iken onun gozlerine baktıgında huzur bulamıyorsan zaten hic devam etme.
onunla bir sure gereksiz konularda kavga etmemek uzere konussanız hem birbirinizi hem de kendinizi elestiren bir sekilde herseyi masaya yatırmayı deneseniz?

konunun sadece başlarını okudum,fakat senin başka konulara yaptığın yorumlardan mantıklı bir yapın olduğu belli. Ben sadece kendimden örnek veriyim sana okumak istersen.
fırtınalı bir şekilde başladı evliliğimiz, önce herşeyde kavgalar küslükler. Kızıyodum ama kızgınlığım geçince onsuz nefes alamıyodum. Sonra baktımki ben ailesi ile oturmakdan mutsuzum, dedimki bitti. ya ev tutarsın yada biter. Bana ben ailemi bırakmıycağımı başda söyledim dedi. Peki dedim, o nefes alamıyorum dediğim adamı unuttum sanki 3 günde başka bi aleme dalmış gibiydim. Özgürlüğümün tadını çıkarıyodum. 1 ay sonra geldi çattı mahkeme günü. Çok kararlı bir şekilde çıktım mahkemeye sordu hakim boşanmak istiyomusun evet dedim. Ona sordu o ben karımı seviyorum bi şans dedi. O an sanki yıkıldım,aslında seviyodum ama yine hayatım mutsuz olucaktı biliyodum. Neyse çıktık ordan tabi mahkeme attı. Ertesi gün bana evimizi tutmuştu, istese yapabilirdi daha öncede. He şuan 3,5 yıl geçti üzerinden kucağımda 1,5 yaşında oğlum var. mutluyum yine hayır. Seviyomuyum evet çok seviyorum ama sanki sevgi değil bu yaşadığım alışkanlık. Onsuz yine nefes alamam gibi geliyor ama biliyorum alırım. Gayettde güzel alırım. Zaman bırakmak en güzeli.
Ben artık sorun ettiğim şeyleri yapamadıklarımızı arkadaşlarımla ailemle yada tek yapmaya devam ediyorum. Sadece o hayattan tat alamıyor. Sadece çalışmakla ömrünü tüketiyor. Kendi aileside uyarıyo bende ama o çalışmayı seçiyor. NE kadar sürer bilmem. Ama zaman herşeyin ilacı. İnsan annesini babasını evladını kaybediyorda, hayat bi kaç günde normale dönüyor.
[video=youtube;MTuvFn89wWM]http://www.youtube.com/watch?v=MTuvFn89wWM&feature=kp[/video]

Okadar olmuyor demissinki ..
Yani ne desem bilmiyorum, olmuyorsa birak zorlamanin bir anlami yok...

Zorlarsan birgun oyle biryerden koparki ,ozaman canin cok yanar.

Kavga her iliskide var .. ama sizde kavga degil artik , sarsintili bir iliski olmus .. nerden toparlayacagini bilmiyosun..

onsuz nasil yaparim diye dusunme , inan suan cektigin acinin
aynisini onsuzkende cekerrsin ama belirli bir sure ..
sonra alisirsin .. ama suan hergun ayni aciyla gune merhaba diyosun..

Allah yardimcin olsun canim.

+ sevdiğinize şakasına sempatikçe "öküzüm" diyebilirsin; ama bunu çok sık söylerseniz buna inanırsınız. ondan sonra da onu öküz gibi görüp her yaptığını kaba olarak algılarsınız, tahammül seviyeniz düşer... beyin gerçekle gerçek olmayanı maalesef algılamıyor.

Öyle ufak tefek şeyler ki .
Gel dedin git demedin .
Tartisma kavga oluyor ve ayriliyoruz nihayet ..

eşimi 5 senedir tanıyorum 9 aylık evliyiz bizimde ufak tefek şeyden kavgalarımız o kadar çoktu ki ama bir o kadarda seviyoruz tabi birbirimizi ama hiçbir zaman ayrılığı dilimize almadık.evlendik çok iyi geçiniyoruz kavgalar olmuyor mu oluyor ama önemli olan aşk için savaşmak ayrılmak işin kolayı ama tabi gerçekten sevdiğinize eminseniz...alışkanlığı sevgi ile karıştırmamak gerekiyor...
yaşın küçük ama çocuk değilsin sadece mantıklı düşünmelisin gerçekten bu adamı seviyor muyum diye

hatta al eline kağıt kalemi yaz artıları mı çok eksilerimi...ve sen nasıl bir ilişki istiyorsun sözlün nasıl bir ilişki istiyor... bunların hepsini yaz cnm eğer kendinden ödün vereceğin şeyler çıkarsa karşına ilişkini komple bitir önüne bak... önünde mutlu geçireceğin uzun bir ömür var...

Olmuyor kizlar .
Olmuyor .
Deli gibi seviyoruz ikimiz de .
Ama olmuyor .
Yapamiyoruz .
Anlasamiyoruz .
6 yil oldu yeni değil iliskimiz .
Ama olmuyor .
Çok seviyorum .
Kendimden bile çok ama olmuyor .
Ne ben onsuz .
Ne o bensiz yapabiliyor .
Ama birlikte de olmuyor .
Yine kavga ettik.
Ayrildim .
Severken nazil ayrilirim ?
Onsuz nazil yaparim bilmiyorum .
Ama olmuyor ya hu .
Patlak veriyor bir yerden .
Barissak yine aynisi olacak yarin .
Kus kalmak desek hic olmuyor .
Gozyasim dinmiyor su anda .
Çok seviyorum .
O da beni .
Biliyorum .
Offff .
Dayanamıyorum onsuz olmaya .
O da öyle .
Ama beraberce olmuyor adam .
Olmuyor .
Artik dayanamıyorum .

Birbirini bu kadar seven insanlarin arasinda tam olarak ne sorundurki cözülemiyo hic anmamiyorum

Yani tabi biraz kader kısmet bu işler.
Aşkından yanıp tutuştuğumuz insanla değil de hiç olmayacak biriyle yola devam ediyoruz bazen :)
Yinede sevginize inanıyorsaanız yapmadığınız bişeyler muhakkak vardır onları deneyin. (yanlış anlaşılmasın sorunlara bakış açınızı değiştirebilmenizden bahsettim):

Tesekkur ederim ne yanlis anlamasi .
Hayirlisi hakkimiz da ..

önceki konularınızdan tanıyorum sizi. çok ta sevimli, samimi buluyorum yorumlarınızı, yazdıklarınızı.

uzun ilişkilerden yaşanıyor bu sıkıntılar. ben kısa sürede tanıştım, flört ettim, nişanlandım, evlendim ama böyle buluşamamalar olunca ben de arızaya bağlardım sanki o istemiyo, yokuşa sürüyo gibi geliyordu bana. siz eğer onun sevgisinden eminseniz 6 yıl verdiğiniz bu ilişkiyi heba etmeyin tabi ki ama bence de yaşınız biraz küçük yani küçük değil de evliliğin sorumluluğuna girmek için erken, hem size yazık inanın 29 yaşımdayım, olgunumdur da öyle şımarıklıklarım yoktur ben bile zorlanıyorum bazen evlilikte.

ama kızmazsanız bir şey hatırlatmak isterim. kimse için hele de sevgiliniz için "onsuz yaşayamam" demeyin. inanın Allah'ın gücüne gider. millet annesini, babasını, evladını kaybediyor da yine yaşıyor ve ben hiç duymadım sevgilisinden ayrıldığı için hastalanıp, ölen. biraz üzülürsünüz, yıpranırsınız ama eğer huzursuzsanız olmaz. huzur ilişkinin en temelidir bence.

inşallah en doğru kararı verirsiniz. sevgiler.

not: burada böyle şeyler ayıp değil diye söyleyeyim dedim. bilgisayarınızda mı sorun var bilmiyorum ama hep "nazıl" yazıyorsunuz. gıcıklık olsun diye demedim yanlış anlamayın. nasıl değil de nazıl yazıyorsunuz hep.
Farkindayim canim telefon yaziyor .
Tesekkur ederim yazdiklarin için .

demek ki 6 yıl boyunca ilişki hiç ilerlemiş, olduğu yerde kalmış.
yalnızken hiç mi mutlu olduğunuz zamanlar olmuyor? onları keşfedebilirsiniz.
bence o anlara odaklanmanız mutsuzluğunuzu azaltabilir.
ya da ters giden şeylerin temel kaynağını bulup üzerinde çalışın. İLİŞKİniz için. tıpkı bir anne babanın bebekleri için tabir-i caizse kendilerini paralamaları gibi. mutsuz olun demiyorum. üzerinde çalışın anlaşamadığınız noktaların.
maalesef sitemle, gözyaşıyla hayat rayına oturmuyor. aksine raydan daha çok çıkıyor.
her şey olmasa da çoğu şey elinizde.

Tesekkur ederim.
Yorumunuz için.
Kismet .
İİnşallah hayirlisi olur..

Back
X