Olmuyor :(

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Konuyu dogru yerde actim mi bilmiyorum.
Nerdeyse 4 aydir evliyim.
Ilk baslarda pek sorun etmiyordum suanlarda gercekten bir sorun oldugunu dusunmeye basliyorum. Esim ile iliskiye girerkene hic bisey hisetmiyorum. Sorun esimde degil bence cok cabaliyor.
yeni evlenen kuzenim ile konustum o bile zevk aliyor hem benden 6 yas kucuk. Benim gibi boyle bir sorun yasayan varmi aranizda ?

Kendinizi âna bırakmayıp, kasıyor olabilir misiniz? Eşinizle paylaştınız mı bu durumunuzu? Siz böyleyseniz kendisinin de bir sorun olduğunu anlamış olması gerekiyor diye düşünüyorum.

"O bile zevk alıyor" derken? Yaş arttıkça, ilişkiden alinan zevk artar diye bir şey yok. Öyle bir kıyaslamayı geçin bi kere.

Bence siz bu zevk işine fazla takılıp, zihnen kendinizi kastiğiniz için zevk alamiyorsunuz. Zihninizi boşsltip, rahatlamaya çalişin. Aklinizda ŞU AN SEVİŞİYORUM O HÂLDE ZEVK ALMALIYIM cümlesi olursa sürekli, zaten imkansiz olur kendinizi birakmaniz.

Kendinizi âna bırakmayıp, kasıyor olabilir misiniz? Eşinizle paylaştınız mı bu durumunuzu? Siz böyleyseniz kendisinin de bir sorun olduğunu anlamış olması gerekiyor diye düşünüyorum.

Dedim bende sorun mu var diye esimde yada bende var dedi.

Kasmiyorum kendimi bilmiyorum iste, kaciyorum artik iliskiye girmekten, her yaptigimizda bir hayal kirikligi yasiyorum.

Onu da yapiyoruz...

Öncelikle eşinizle durumu paylaşın. 4 aylık evlilik bu. Yatakta sahte davranmayın. Kendiniz olun ve rahat olun. Sürekli aynı posizyonda denemeyin. Farklı şeyler yapın. Siz eşinizi yönlendirin gerekirse belki doğru şekilde dokunmuyordur. En iyi siz tanırsınız vücudunuzu çünkü.
Devam ediyorsa fizyolojik ve psikolojik destek için uzmana gorunun. Bu işi baştan halledin. Evlilikte cinsellik çok önemli çitlerden birinin mutsuzluğu o evlilikte sorunlara neden olur.

Back
X